BANCI | Stirea Zilei

BRD majoreaza comisioanele pentru conturi si carduri

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-12-31 12:38

BRD Groupe Societe Generale a majorat, din 29 decembrie, unele comisioane pentru administrarea conturilor curente ale persoanelor fizice, pentru platile sau retragerile de numerar de la ghisee sau de la ATM-urile altor banci cu cardurile de debit.

Comisionul lunar de administrare a unui cont curent standard a fost majorat de la 4,2 lei la 5 lei.

Comisionul pentru retragerile de numerar in lei la casierie a fost dublat de la 0,5% minim 5 lei la 1% minim 10 lei.

Si la retragerile in valuta comisionul s-a dublat, de la 0,5% minim 3 euro (sau echivalent) la 1% minim 5 euro (sau echivalent).

Comisionul pentru plati intrabancare (intre doua conturi BRD) la ghiseele bancii a crescut de la 7 lei la 12 lei.

Comisioanele pentru platile online au ramas neschimbate: 0 pentru platile intrabancare si 3,5 lei pentru transferurile interbancare.

In cazul platilor interbancare (dintr-un cont BRD in contul altei banci) la ghiseu, noul comision este 15 lei, fata de noua lei anterior.

Comisioane mai mari si la carduri

Pentru retragerile de bani de pe cardurile de debit BRD la ATM-urile sau POS-urile altor banci, comisionul a fost majorat de la 1% + 5 lei la 1% + 7 lei pentru fiecare operatiune.

Si comisionul anual pentru administrarea unui card de debit standard a fost majorat la 25 de lei, de la 20 de lei cat era pana acum.

Pentru cererile de refuz la plata nejustificat cu cardul, adica neaprobate de banca, comisionul a fost majorat semnificativ, la 30 de lei, de la doar 6 lei cat era pana acum.

Taguri: comisioane card  BRD Groupe Societe Generale  comisioane cont bancar  banca  cont bancar  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiTopul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

Revolut isi obliga clientii sa plateasca credite facute prin fraude online

„Acești escroci de la Neocapital nu numai ca m-au pacalit sa le transfer foarte mulți bani, dar au inițiat și un credit de nevoi personale direct din aplicația Revolut iar eu acum trebuie sa plătesc rate pentru acest credit”, se plange un cititor, la detalii

  

Ultimele Comentarii