Criza COVID-19 | Stirea Zilei

Care sunt bancile cu cele mai bune cursuri de schimb valutar euro/leu?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-09-16 01:37

Bancile cu cele mai avantajoase cotatii pentru vanzarea si cumpararea de euro la ghiseu, in cont sau pe card sunt CEC Bank, First Bank, Libra Bank, Banca Transilvania, Banca Romaneasca si Idea Bank.

Cele mai dezavantajoase cursuri de schimb le gasim la Alpha Bank, ING Bank, BCR, Unicredit si Raiffeisen.

Astfel, cei care vor sa vanda euro la casele de schimb valutar ale bancilor trebuie sa mearga fie la Libra Bank, unde primesc 4,810 lei pentru un euro, fie la CEC Bank, unde incaseaza 4,8100 lei pentru un euro, fie la Banca Transilvania, care plateste 4,8070 pentru un euro.

Cotatiile sunt valabile pentru cursul oficial afisat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) in ziua de 15 septembrie, de 4,8567 lei pentru un euro.

Cele mai slabe cotatii pentru cumpararea de euro se gasesc la ghiseele Alpha Bank (4,7250 lei pentru un euro) BCR (4,7650 lei) si la bancomatele ING (4,7604 lei).

In cazul schimburilor valutare euro/leu efectuate prin conturile si cardurile bancare, cele mai bune cursuri la cumpararea de euro in cont se gasesc la CEC Bank (4,8193), Libra Bank (4,8150) si First Bank (4,8100).

Cele mai dezavantajoase cursuri prin conturi si carduri le gasim la Alpha Bank, ING Bank, Raiffeisen si Unicredit.

Cele mai bune banci pentru cumpararea de euro

Daca vreti sa cumparati euro la ghiseele bancilor, cele mai bune cotatii le gasiti la CEC Bank (4,8999 lei), Banca Transilvania (4,9070 lei) si Idea Bank (4,9080 lei).

Cele mai dezavantajoase cursuri de schimb se afla la ghiseele Alpha Bank si Banca Romaneasca, precum si la ATM-urile ING Bank, de unde clientii bancii pot retrage euro.

In cazul tranzactiilor de cumparare euro prin conturile si cardurile bancare, cele mai bune cursuri se gasesc la CEC Bank, Banca Romaneasca si First Bank.

Taguri: UniCredit Bank  First Bank  Patria Bank  BRD Groupe Societe Generale  ING Bank  curs BNR  OTP Bank  Raiffeisen Bank  Banca Transilvania  Banca Comerciala Romana (BCR)  curs de schimb valutar  curs EURO/RON  CEC Bank  Banca Romaneasca  Idea Bank  banca  plati in euro  Libra Internet Bank  topuri banci  

Comentarii

Darko
Date eronate
Cine a facut articolul nu stie ca bancile au diferite cursuri in timpul programului si altele dupa cut-off limit. Datele sunt eronate.

Vasile Coman - Bancherul.ro
curs valutar
Va rog sa ne spuneti care date sunt eronate, pentru a corecta articolul.



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in euro

Bancile care platesc clientilor persoane fizice cele mai mari dobanzi la depozitele in euro pe termen de un an sunt Intesa Sanpaolo (3,5%), OTP Bank (3,25%) si Patria Bank (3,15%), conform clasamentului intocmit de Bancherul.ro. Topul a luat in calcul depozitele detalii

Vreti sa investiti in actiuni Transgaz? Google va recomanda 4 platforme pe care se fac fraude

Cand am vazut cat de multe fraude online cu actiuni Transgaz sau cu criptmonede se fac, m-am intrebat care ar putea fi motivele. Din reclamatiile cititorilor am constatat ca primul pas al inselatoriilor cu investitii in actiunile unor firme cunoscute, precum detalii

 



 

Ultimele Comentarii