Informatii utile banci | ING Bank

ING Bank are noi reguli pentru limitele de depunere si retragere numerar cu cardul de la ATM-uri

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-09-05 08:10

ING Bank a introdus, din 31 august 2020, noi reguli pentru limitele de depunere si retragere numerar cu cardurile utilizate de clientii persoane fizice de la ATM-uri sau ghiseele bancare.
Conform regulilor impuse la sfarsitul lui 2019, se puteau depune sau retrage bani cu cardul in valoare de 300.000 de lei pe an calendaristic.

Noile limite sunt urmatoarele, conform informatiilor publicate de banca:

"Indiferent de numarul cardurilor detinute de un Client, valoarea maxima a numerarului pe care acesta o poate retragere de la ATM intr-un interval de 4 luni este de cel mult 100,000 lei pentru toate cardurile atasate conturilor sale in lei si de cel mult 20,000 EUR pentru toate cardurile atasate conturilor sale in EUR.

Valoarea maxima a numerarului pe care acesta o poate depune la ATM intr-un interval de un an este de cel mult 300,000 lei pentru toate cardurile atasate conturilor sale."

S-a introdus si un numar maxim zilnic de 30 de operatiuni de retragere si depunere de numerar.

Au ramas neschimbate doar limitele zilnice, de 15.000 de lei, valabile atat pentru depuneri, cat si pentru retrageri de numerar.

In cazul platilor cu cardul la POS-urile magazinelor si pe internet, limita zilnica a ramas la 30 de plati in valoare de 40.000 de lei cu cardurile normale de debit si de credit, 60.000 de lei cu cardul Visa Gold, 6.000 de euro cu cardul Visa in euro si 12 de euro cu cardul Visa Gold in euro.

Aceleasi limite sunt valabile si pentru incasarile instant prin card de la persoanele fizice si juridice.

In cazul platilor la POS-urile comerciantilor, maxim 10 tranzactii din limita zilnica de 30 pot fi contactless, respectiv fara introducerea PIN-ului, in suma totala de 1,000 lei pe zi, pentru fiecare card in parte.

Limitele aferente platilor la POS-urile comerciantilor se aplica tuturor tranzactiilor efectuate la POS, indiferent de modalitatea de finalizare a acestora, cum ar fi: contactless, cu citirea chip-ului, imprinter, introducerea manuala a datelor de pe card sau citirea benzii magnetice.

In cazul in care se doreste retragerea sau depunerea unei sume mai mari, este necesar contactarea la numarul 031.406.24.64 sau *2ING( *2464) apelabil din retetele nationale.

Solicitarile de majorare temporara a limitelor de tranzactionare cu numerar pot fi facute la numarul 031.406.24.64 sau *2ING( *2464) apelabil din retetele nationale si trebuie sa cuprinda suma solicitata si destinatia, respectiv sursa numerarului. Banca va anunta Clientul daca accepta sau respinge solicitarea.

Taguri: ING Bank  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ING BankING Bank are noi reguli pentru limitele de depunere si retragere numerar cu cardul de la ATM-uri

ING Bank a introdus, din 31 august 2020, noi reguli pentru limitele de depunere si retragere numerar cu cardurile utilizate de clientii persoane fizice de la ATM-uri sau ghiseele bancare.
Conform regulilor impuse la sfarsitul lui 2019, se puteau depune sau retrage bani cu cardul in valoare detalii

Cum se actualizeaza datele personale ale clientilor ING Bank persoane fizice si persoane juridice

Clientii persoane fizice ai ING Bank pot sa-si actualizeze datele personale prin aplicatia de mobile/internet banking Home Bank, la telefon sau in unitatile bancii. In schimb, firmele trebuie sa se prezinte cu documentatia intr-un office ING Bank, pentru actualizarea datelor detalii

Aplicatia Home Bank a ING este in a saptea zi de "disponibilitate partiala" (actualizat)

Aplicatia de mobile banking a ING, Home Bank, are probleme de functionare pentru a saptea zi consecutiva, dupa ce duminica banca a actualizat-o cu o noua versiune, care s-a dovedit a avea mai multe erori care nu au fost remediate nici pana acum. Pe site-ul ING.ro, Home Bank apare in detalii

ING este reclamata de clienti ca le-a inchis conturile, desi si-au actualizat datele personale

Mai multi clienti ING Bank s-au plans ca banca le-a inchis conturile, motivand ca nu si-au actualizat datele personale, desi ei au facut asta. "Mi-ati blocat conturile pentru neactualizara datelor, fara niciun preaviz. Asta in conditiile in care am fost chemat deja de vreo doua ori in detalii

Ultimele Comentarii