Informatii utile banci | ING Bank

ING Bank are noi reguli pentru limitele de depunere si retragere numerar cu cardul de la ATM-uri

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-09-05 08:10

ING Bank a introdus, din 31 august 2020, noi reguli pentru limitele de depunere si retragere numerar cu cardurile utilizate de clientii persoane fizice de la ATM-uri sau ghiseele bancare.
Conform regulilor impuse la sfarsitul lui 2019, se puteau depune sau retrage bani cu cardul in valoare de 300.000 de lei pe an calendaristic.

Noile limite sunt urmatoarele, conform informatiilor publicate de banca:

"Indiferent de numarul cardurilor detinute de un Client, valoarea maxima a numerarului pe care acesta o poate retragere de la ATM intr-un interval de 4 luni este de cel mult 100,000 lei pentru toate cardurile atasate conturilor sale in lei si de cel mult 20,000 EUR pentru toate cardurile atasate conturilor sale in EUR.

Valoarea maxima a numerarului pe care acesta o poate depune la ATM intr-un interval de un an este de cel mult 300,000 lei pentru toate cardurile atasate conturilor sale."

S-a introdus si un numar maxim zilnic de 30 de operatiuni de retragere si depunere de numerar.

Au ramas neschimbate doar limitele zilnice, de 15.000 de lei, valabile atat pentru depuneri, cat si pentru retrageri de numerar.

In cazul platilor cu cardul la POS-urile magazinelor si pe internet, limita zilnica a ramas la 30 de plati in valoare de 40.000 de lei cu cardurile normale de debit si de credit, 60.000 de lei cu cardul Visa Gold, 6.000 de euro cu cardul Visa in euro si 12 de euro cu cardul Visa Gold in euro.

Aceleasi limite sunt valabile si pentru incasarile instant prin card de la persoanele fizice si juridice.

In cazul platilor la POS-urile comerciantilor, maxim 10 tranzactii din limita zilnica de 30 pot fi contactless, respectiv fara introducerea PIN-ului, in suma totala de 1,000 lei pe zi, pentru fiecare card in parte.

Limitele aferente platilor la POS-urile comerciantilor se aplica tuturor tranzactiilor efectuate la POS, indiferent de modalitatea de finalizare a acestora, cum ar fi: contactless, cu citirea chip-ului, imprinter, introducerea manuala a datelor de pe card sau citirea benzii magnetice.

In cazul in care se doreste retragerea sau depunerea unei sume mai mari, este necesar contactarea la numarul 031.406.24.64 sau *2ING( *2464) apelabil din retetele nationale.

Solicitarile de majorare temporara a limitelor de tranzactionare cu numerar pot fi facute la numarul 031.406.24.64 sau *2ING( *2464) apelabil din retetele nationale si trebuie sa cuprinda suma solicitata si destinatia, respectiv sursa numerarului. Banca va anunta Clientul daca accepta sau respinge solicitarea.

Taguri: ING Bank  banca  

Comentarii

Emi
i-auzi
Cum vine astaasta fratilor . ma mai luati si la intrebari ce fac eu cu banii mei ..si va mai si dati avordul sau nu pt suma dolicitata de mine din BANII MEI..pai atunci sa cautam alte banci ..ca nu o sunteti singuriu pe piata ...zic

gica de la gaze
no subject
e de kkt. adica de ce trebuie sa dezvalui sursa numerarului si destinatia lui? asta e treaba mea strict personala nicidecum a bancii. eu daca intreb banca ce face cu banii ei si sursa lor, imi zice? imi zice pe dreaq sa-i ia.

sorin
incalcari tot mai grave ale libertatii individuale
Constat cu uimire ca suntem in pragul unei revolutii negative a libertatilor individuale. tocmai am fost victima acesteia la ING, unde mi-a fost redus dreptul de retragere la 1000 ron/zi. pentru ca am retras mai mult de 300000 intr-un an. Ing, o banca interesanta pe dinafara (cam ca un sanatoriu de nebuni, frumos zugravit pe dinafara) este o adevarata inchisoare pentru cei care nu se incadreaza in profilul standard, pus aleatoriu de ei. nu au conturi in trepte, in functie de profilul clientilor, nu au flexibilitate, am vorbit de mai multe ori la call center si pe email cu asazisi superiori, dar in final nu au nici un fel de flexibilitate. Voi muta mai toate operatiunile la alte banci, care au fie nu au astfel de limitari, fie sunt mai flexibili. Ing nu pare sa difere cu nimic in mentalitate fata de nazistii cu prejudecati. Pentru ei, oricine nu se incadreaza in tiparul lor stabilit aleatoriu, fara sa consulte sau sa verifice individual fiecare client este un inbfractor, care are ca scop doar spalarea banilor. In zadar le dovedesti faptic ca mai sunt si alte moduri de obtinere corecta a unor venituri mai mari decat salariul minim/mediu pe economie, pentru ei ramai doar un infractor care incearca sa eludeze legea. Din pacate statul este partas insemnat la toate aceste lucruri si cred ca e timpul ca si cetatenii onesti sa ia atitudine atat contra bancilor cat si contra statului care in ultimii 50 de ani le-a redus treptat si drastic libertatile. Suntem fortati spre acceptarea banilor digitali(si nu am nici o problema cu asta) , dar in nici un caz odata ce acestia au fos introdusi in sistem si transformati in moneda digitala, drepturile noastre asupra lor nu mai sunt la fel ca a resurselor fizice... Limitari pe toate palierele, de la retrageri (si mai nous i la depuneri) la plati, si transferuri, odata ce banii tai sunt in mana bancilor libertatea ta de alegere tocmai s-a redus la jumatate...

Vasile Coman - Bancherul.ro
plafon retragere bani ING
Sorin, plafonul de retragere numerar la ING este 15.000 lei pe zi sau un numar de 30 de retrageri. Daca ING v-a limitat valoarea retragerilor la 1.000 de lei/zi, trebuie sa faceti o reclamatie la banca. Reveniti va rog la mine cu raspunsul la reclamatie, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

sorin
incalcari tot mai grave ale libertatii individuale
Buna ziua Domnul coman si multumesc de raspuns. (abia acum am vazut raspunsul DVS). Au limitat retragerea pentru ca am depus si retras mai mult de 300 000 ron in decursul anului trecut. Acum am din nou "DREPTUL" la cei 15k/zi. Limitarea tot mai mare a libertatii, incepe deja sa transforme individul intr-un pion pe tabla de sah a marilor jucatori (statul, institutiile, companiile mari, multinationale, etc). Nu prea poati face nimic impotriva bancii pentru ca est fortat sa semnezi un contract cu extrem de multe obligatii fata de tine si foarte putine pentru ei... Pentru info suplimentare nu ezitati sa ma contactati pe email, chiar as fi interesat sa discut cu cineva suficient de cunoscator in domeniul bancar.

sorin
incalcari tot mai grave ale libertatii individuale
Buna ziua Domnule Coman si multumesc de raspuns. (abia acum am vazut raspunsul DVS). Au limitat retragerea pentru ca am depus si retras mai mult de 300 000 ron in decursul anului trecut. Acum am din nou "DREPTUL" la cei 15k/zi. Limitarea tot mai mare a libertatii, incepe deja sa transforme individul intr-un pion pe tabla de sah a marilor jucatori (statul, institutiile, companiile mari, multinationale, etc). Nu prea poati face nimic impotriva bancii pentru ca est fortat sa semnezi un contract cu extrem de multe obligatii fata de tine si foarte putine pentru ei... Pentru info suplimentare nu ezitati sa ma contactati pe email, chiar as fi interesat sa discut cu cineva suficient de cunoscator in domeniul bancar.

sorin
incalcari tot mai grave ale libertatii individuale
Buna ziua Domnule Coman si multumesc de raspuns. (abia acum am vazut raspunsul DVS). Au limitat retragerea pentru ca am depus si retras mai mult de 300 000 ron in decursul anului trecut. Acum am din nou "DREPTUL" la cei 15k/zi. Limitarea tot mai mare a libertatii, incepe deja sa transforme individul intr-un pion pe tabla de sah a marilor jucatori (statul, institutiile, companiile mari, multinationale, etc). Nu prea poati face nimic impotriva bancii pentru ca est fortat sa semnezi un contract cu extrem de multe obligatii fata de tine si foarte putine pentru ei... Pentru info suplimentare nu ezitati sa ma contactati pe email, chiar as fi interesat sa discut cu cineva suficient de cunoscator in domeniul bancar.

Panciu Robert
Contra raspuns
Exact ca in plandemie dar in alt domeniu: fortare indirecta digitalizare fortata si eliminarea cashului. Daca vor elimina cahsul si totul se va face exclusiv digital, atunci clar incepe era sclavagismului in care totul este monitorizat 100%. Imaginati-va ca astazi desi inca exista cash ei pot sa decida aceste limitari ghiseu sau atm, dar imaginati-va ce vor putea face cand totul o sa fie exclusiv digital. Cum era vorba? Ce-i in mana nu-i minciuna? Hai cu boicoturile, eu mi-am inchis deja contul la ing!Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ING BankCum evitam tentativele de frauda online?

ING Bank si OLX ne informeaza, intr-un comunicat, cum ne putem apara de fraudatorii din mediul online: • Dă IBAN-ul, nu datele de pe card (numărul de pe fața cardului) dacă vinzi produse pe Internet Ține datele de pe card pentru tine. detalii

Clientii ING Bank trebuie sa-si actualizeze aplicatia Home Bank pana in 20 martie

Clientii ING Bank trebuie sa-si actualizeze aplicatia Home Bank, pana in 20 martie 2022, de cand va putea fi folosita pe telefoanele mobile doar noua versiune 4.8 pentru Android si 4.7 pentru iOS. "Pe lângă siguranță, un update la vremea lui detalii

Obligatiunile Rockcastle, cel mai mare proprietar de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, intermediata de ING Bank

ING Bank a fost implicată într-o nouă emisiune de obligațiuni verzi, în valoare de 500 milioane de euro, pentru NEPI Rockcastle - cel mai mare proprietar de centre comerciale din Europa Centrală și de Est. Fondurile vor fi utilizate pentru detalii

ING Bank transforma departamentul de responsabilitate sociala intr-unul de sustenabilitate

 ING transformă departamentul de responsabilitate socială corporativă, format în 2012, într-unul de Sustenabilitate, pentru a facilita tranziția către o economie verde și dezvoltarea parteneriatelor cu societatea civilă, anunta banca intr-un detalii

  

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii