Informatii utile banci | ING Bank

Cum se actualizeaza datele personale ale clientilor ING Bank persoane fizice si persoane juridice

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-09-03 13:56

Clientii persoane fizice ai ING Bank pot sa-si actualizeze datele personale prin aplicatia de mobile/internet banking Home Bank, la telefon sau in unitatile bancii.

In schimb, firmele trebuie sa se prezinte cu documentatia intr-un office ING Bank, pentru actualizarea datelor personale.

"Clienții persoane fizice pot să își actualizeze datele simplu și rapid prin Home´Bank (unde primesc și notificări privind nevoia actualizării datelor) sau pot apela la colegii noștri din call center și din rețeaua de office-uri ING.

Iar pentru persoane juridice, deoarece documentația este mult mai cuprinzătoare față de persoanele fizice, le solicităm prezența într-un office ING", conform informatiilor furnizate de ING Bank, la solicitarea Bancherul.ro.

Taguri: ING Bank  reclamatie ING Bank  banca  internet banking  mobile banking  

Comentarii

TOTH ERZSEBET ERIKA
Thanks


Dumitrache Petrica
actualizare date
actualizare

Gheorghe Gherghina
Actualizarea datelor pentru o persoana din familie.
Soacra mea primește pensia și ajutorul de handicap pe cardul de ING. Dansa nu locuiește în București și nu știe sa facă actualizarea. Eu sau soțul meu(fiul dânsei)putem face aceasta actualizare pt a nu o pune pe drumuri pe aceasta Pandemie pe soacra mea?

Vasile Coman - Bancherul.ro
actualizare date ING
Stimata doamna Gherghina, dumneavoastra sau sa sotul nu puteti actualiza datele personale ale soacrei dumneavoastra decat daca va faceti o procura la notariat. Insa pentru actualizarea datelor, soacra dumneavoastra nu trebuie sa mearga la banca, pentru ca poate actualiza datele personale la ING si prin telefon, la numarul +40314062464 sau *2ING. Daca sunt probleme, trimiteti-mi un e-mail la vasile.coman@bancherul.ro sau sunati-ma la 0723292899.

AUREL BINDEAN
Actualizare date 679
ACTUALIZAT DATE PERSONALEAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ING BankCum se face o reclamatie la ING Bank?

Informatiile publicate pe site-ul ING.ro cu privire la procedura de adminstrare a reclamatiilor: Procesul ING Bank de administrare a reclamațiilor ING Bank este întotdeauna în căutarea următorului pas spre viitorul banking-ului. Orice detalii

Tentative de fraude tip phishing catre clientii ING Bank

"În ultimele săptămâni atacurile de phishing s-au intensificat! Din păcate există oameni care îți aruncă o momeală cu scopul de a-ți fura datele confidențiale și în cele din urmă, banii, iar acest lucru se întâmplă prin diferite mijloace: de la detalii

Rezultatele ING Bank in S1 2021: profit net de 383 milioane lei

ING Bank a anuntat intr-un comunicat rezultatele financiare dupa primul semestru (S1) din 2021: profit brut de 441 milioane lei (net de 383 milioane lei), in crestere cu 19% fata de anul precedent, portofoliu de credite in crestere cu 9%, iar cel de depozite cu 13%, in timp ce costurile cu detalii

ING emite variante virtuale pentru carduri

ING Bank România își continuă strategia axată pe digitalizare și lansează săptămâna aceasta cardurile virtuale pentru clienții persoane fizice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Aceasta este o premieră în România, ING fiind prima detalii

  

Ultimele Comentarii