Criza COVID-19 | Dobanzi Credite

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-08-18 22:48

Bancile cu cele mai mici dobanzi pentru un credit de nevoi personale in lei sunt, in ordine, Banca Transilvania, Banca Romaneasca si CEC Bank, conform clasamentului realizat de Bancherul.ro.

Topul a fost realizat pe baza dobanzilor standard, fara alte oferte precum incasarea salariului intr-un cont la banca, asigurari sau alte produse la pachet, precum carduri de credit.

Cele mai mari dobanzi pentru un credit sunt practicate de Unicredit, Idea Bank si OTP Bank.

Astfel, cea mai mica Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul care arata costul total al unui imprumut, cuprinzand atat dobanda standard, cat si comisioanele, este la creditul acordat de Banca Transilvania (BT): 9,47% pe an.

DAE a fost calculata pentru un credit in valoare de 23.000 de lei, pe o perioada de 5 ani. Trebuie precizat ca mai multe banci au dobanzi diferentiate si in functie de valoarea imprumutului: cu cat este mai mare, cu atat dobanda este mai mica.

Dobanda este variabila si se modifica la fiecare trei luni, in functie de Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor (IRCC), in prezent, 2,41%, la care se adauga o marja fixa a bancii, de 5,75%.

BT are si un credit cu dobanda fixa, de 10,4% si DAE de 11,32%, care se claseaza pe locul patru in topul celor mai mici dobanzi, dupa creditele tot cu dobanda fixa acordate de Banca Romaneasca (DAE de 10,02%) si CEC Bank (DAE de 10,84%).

Intre primele cinci banci cu cele mai mici dobanzi le mai gasim pe Garanti BBVA (DAE de 11,35%) si Libra Bank (DAE de 11,47%).

In privinta altor banci mari, BCR are o DAE de 13,23%, la creditul cu dobanda fixa, BRD - 13,13%, iar creditul standard de la ING Bank este mult mai scump: 13,5% DAE.

Bancile cu cele mai mari dobanzi la un credit de nevoi personale sunt Idea Bank (DAE de 17,21%), Unicredit (DAE de 17,11%) si OTP Bank (DAE de 16,52%)

DAE medie la cele 23 de credite luate in calcul este 13,12%, cea mai mica fiind de 9,47% la BT, iar cea mai mare de 17,21% la Idea Bank.

Taguri: UniCredit Bank  BRD Groupe Societe Generale  credite de consum  ING Bank  dobanzi credite nevoi personale  Raiffeisen Bank  BT  Banca Transilvania  Banca Comerciala Romana (BCR)  Alpha Bank  Garanti BBVA  CEC Bank  Banca Romaneasca  Idea Bank  banca  DAE (Dobanda Anuala Efectiva) credite ipotecare  Unicredit Consumer Financing  credite nevoi personale  DAE credite nevoi personale  Libra Internet Bank  topuri banci  

Comentarii

Floria Sora
doresc sa fac un imprumut
Buna ziua as dori sa fac refinantare cu imprumut se poate daca se poate care sint detalile astept raspuns multumescAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Dobanzi CrediteScadere importanta a dobanzii la creditele pentru firme, la 4,5% pe an

Dobanda medie la creditele in lei pentru firme a scazut cu aproape o jumatate de punct in luna iulie, la 4,48%, de la 4,89% in iunie, conform statisticilor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Reducerea dobanzilor la credite este determinata de ajustarea dobanzii de politica detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale

Bancile cu cele mai mici dobanzi pentru un credit de nevoi personale in lei sunt, in ordine, Banca Transilvania, Banca Romaneasca si CEC Bank, conform clasamentului realizat de Bancherul.ro. Topul a fost realizat pe baza dobanzilor standard, fara alte oferte precum incasarea salariului detalii

Unicredit Consumer Financing acorda credite in magazinele Altex cu dobanzi mari, de peste 40%

Unicredit Consumer Financing anunta ca extinde parteneriatul cu Altex pentru acordare de credite cu dobanzi mari, de peste 40% pe an, de patru ori mai mare decat un credit de consum acordat de banci. Conform exemplului dat de firma italiana, pentru un credit de 10.000 de lei pe cinci detalii

Topul dobanzilor la credite imobiliare in lei

Topul dobanzilor la credite imobiliare in lei 1. ING Bank: 8% 2. Garanti Bank: 8,5% 3. BCR: 9,33% 4. BRD: 9,35% 5. CEC Bank: 9,85% 6. Credit Agricole: 9,9% 7. Millennium Bank: 9,9% 8. Raiffeisen Bank: 10,2% 9. Banca Transilvania: 10,2% 10. Carpatica: detalii

  

Ultimele Comentarii