Criza COVID-19 | ING Bank

ING a scazut valoarea maxima a unui credit de la 110.000 la 60.000 lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-06-01 09:01

ING Bank a scazut valoarea maxima a unui credit de nevoi personale de la 110.000 la 60.000 de lei, pentru ca banca sa-si asume mai putine riscuri in perioada crizei coronavirusului, cand unii dintre clientii ei ar putea avea dificultati la rambursarea imprumuturilor.

Alta restrictie de creditare luata de ING in contextul crizei COVID-19 a fost majorarea avansului la creditele ipotecare de la minim 15% la 35%, nivel atenuat, dupa nici o luna, la 25%. (vezi aici detalii)

Alte banci mari nu au adoptat pana in prezent restrictii de creditare nici in privinta creditelor ipotecare, nici a celor de consum.

Astfel, la Banca Transilvania avansul pentru creditele ipotecare incepe de la 15%, in timp ce valoarea maxima unui credit de consum este de 100.000 de lei.

La BCR, avansul minim pentru un credit imobiliar a ramas la 15% din valoarea locuintei, insa numai in cazul caselor din orasele mari, cum era si pana acum. Valoarea maxima a unui credit de nevoi personale a ramas si el neschimbat, la 110.000 lei.

La CEC Bank, avansul minim pentru un credit imobiliar este tot de 15% din pretul locuintei, iar valoarea unui credit de consum poate ajunge la 90.000 de lei.

Garanti Bank acorda credite de nevoi personale cu sume de pana la 115.000 de lei, iar in cazul creditelor pentru locuinte avansul incepe tot de la 15% din valoarea locuintei.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ING BankCum se amana ratele la creditele ING, conform OUG 227/2020

ING Bank a publicat informatiile privind modul in care se pot amana ratele la creditele persoanelor fizice si persoanelor juridice, conform prevederilor OUG 227/2020: Conform OUG 37/2020, completată și modificată de OUG nr. 227 din 30 decembrie 2020 este posibilă solicitarea detalii

ING a blocat alocatia copilului. Ce trebuie sa fac?

"ING a blocat alocatia copilului. Cui ma pot adresa? Executorul spune ca inca nu a trimis situatia si sa ma adresez tot bancii. Deci ma trimit ca mingea de fotbal de la unu la altu. Cum trebuie sa ma comport? Va multumesc anticipat!", intreaba un cititor, la detalii

ING Bank are noi reguli pentru limitele de depunere si retragere numerar cu cardul de la ATM-uri

ING Bank a introdus, din 31 august 2020, noi reguli pentru limitele de depunere si retragere numerar cu cardurile utilizate de clientii persoane fizice de la ATM-uri sau ghiseele bancare.
Conform regulilor impuse la sfarsitul lui 2019, se puteau depune sau retrage bani cu cardul in valoare detalii

Cum se actualizeaza datele personale ale clientilor ING Bank persoane fizice si persoane juridice

Clientii persoane fizice ai ING Bank pot sa-si actualizeze datele personale prin aplicatia de mobile/internet banking Home Bank, la telefon sau in unitatile bancii. In schimb, firmele trebuie sa se prezinte cu documentatia intr-un office ING Bank, pentru actualizarea datelor detaliiUltimele Comentarii