Criza COVID-19 | ING Bank

ING a scazut valoarea maxima a unui credit de la 110.000 la 60.000 lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-06-01 09:01

ING Bank a scazut valoarea maxima a unui credit de nevoi personale de la 110.000 la 60.000 de lei, pentru ca banca sa-si asume mai putine riscuri in perioada crizei coronavirusului, cand unii dintre clientii ei ar putea avea dificultati la rambursarea imprumuturilor.

Alta restrictie de creditare luata de ING in contextul crizei COVID-19 a fost majorarea avansului la creditele ipotecare de la minim 15% la 35%, nivel atenuat, dupa nici o luna, la 25%. (vezi aici detalii)

Alte banci mari nu au adoptat pana in prezent restrictii de creditare nici in privinta creditelor ipotecare, nici a celor de consum.

Astfel, la Banca Transilvania avansul pentru creditele ipotecare incepe de la 15%, in timp ce valoarea maxima unui credit de consum este de 100.000 de lei.

La BCR, avansul minim pentru un credit imobiliar a ramas la 15% din valoarea locuintei, insa numai in cazul caselor din orasele mari, cum era si pana acum. Valoarea maxima a unui credit de nevoi personale a ramas si el neschimbat, la 110.000 lei.

La CEC Bank, avansul minim pentru un credit imobiliar este tot de 15% din pretul locuintei, iar valoarea unui credit de consum poate ajunge la 90.000 de lei.

Garanti Bank acorda credite de nevoi personale cu sume de pana la 115.000 de lei, iar in cazul creditelor pentru locuinte avansul incepe tot de la 15% din valoarea locuintei.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ING BankProbleme cu depunerile de bani la bancomate in conturile ING (actualizare)

Clientii ING Bank au reclamat astazi probleme la depunerea de bani la bancomatele bancii, care nu se inregistrau in conturi. "Depunerile nu apar in conturi", s-a plans un client ING. Banca a recunoscut existenta problemei, intr-un mesaj pe o retea de socializare: "situatia este in detalii

ING a scazut valoarea maxima a unui credit de la 110.000 la 60.000 lei

ING Bank a scazut valoarea maxima a unui credit de nevoi personale de la 110.000 la 60.000 de lei, pentru ca banca sa-si asume mai putine riscuri in perioada crizei coronavirusului, cand unii dintre clientii ei ar putea avea dificultati la rambursarea imprumuturilor. Alta restrictie de detalii

Un nou incident cu plati dublate la ING, desi banca a fost amendata recent pentru aceeasi problema

Unii clienti ai ING Bank Romania care au facut saptamana trecuta plati online cu cardul au reclamat ca li s-au inregistrat tranzactiile de doua ori, incident recunoscut de banca si de organizatia de carduri Visa, care spun ca de vina este un procesator strain de carduri. "Plati dublate detalii

ING are de o luna probleme cu Home Bank, care nu functioneaza pe anumite telefoane

Aplicatia de internet/mobile banking a ING Bank, denumita Home Bank, nu functioneaza de aproximvativ o luna pe anumite tipuri de telefoane mobile cu sistemul de operare Android, au reclamat clientii bancii. "Ce se intampla cu Home Bank? In ultima vreme e foarte greu de accesat, mereu detalii

Ultimele Comentarii