Criza COVID-19 | ING Bank

ING a scazut valoarea maxima a unui credit de la 110.000 la 60.000 lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-06-01 09:01

ING Bank a scazut valoarea maxima a unui credit de nevoi personale de la 110.000 la 60.000 de lei, pentru ca banca sa-si asume mai putine riscuri in perioada crizei coronavirusului, cand unii dintre clientii ei ar putea avea dificultati la rambursarea imprumuturilor.

Alta restrictie de creditare luata de ING in contextul crizei COVID-19 a fost majorarea avansului la creditele ipotecare de la minim 15% la 35%, nivel atenuat, dupa nici o luna, la 25%. (vezi aici detalii)

Alte banci mari nu au adoptat pana in prezent restrictii de creditare nici in privinta creditelor ipotecare, nici a celor de consum.

Astfel, la Banca Transilvania avansul pentru creditele ipotecare incepe de la 15%, in timp ce valoarea maxima unui credit de consum este de 100.000 de lei.

La BCR, avansul minim pentru un credit imobiliar a ramas la 15% din valoarea locuintei, insa numai in cazul caselor din orasele mari, cum era si pana acum. Valoarea maxima a unui credit de nevoi personale a ramas si el neschimbat, la 110.000 lei.

La CEC Bank, avansul minim pentru un credit imobiliar este tot de 15% din pretul locuintei, iar valoarea unui credit de consum poate ajunge la 90.000 de lei.

Garanti Bank acorda credite de nevoi personale cu sume de pana la 115.000 de lei, iar in cazul creditelor pentru locuinte avansul incepe tot de la 15% din valoarea locuintei.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ING BankRezultatele ING Bank in S1 2021: profit net de 383 milioane lei

ING Bank a anuntat intr-un comunicat rezultatele financiare dupa primul semestru (S1) din 2021: profit brut de 441 milioane lei (net de 383 milioane lei), in crestere cu 19% fata de anul precedent, portofoliu de credite in crestere cu 9%, iar cel de depozite cu 13%, in timp ce costurile cu detalii

ING emite variante virtuale pentru carduri

ING Bank România își continuă strategia axată pe digitalizare și lansează săptămâna aceasta cardurile virtuale pentru clienții persoane fizice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Aceasta este o premieră în România, ING fiind prima detalii

Ce este Factoring-ul Revers sau Supply Chain Financing

Factoring-ul Revers (sau Supply Chain Financing) a fost unul dintre câștigătorii pandemiei Covid-19, întrucât a putut oferi predictibilitate asupra capitalului de lucru și optimizarea costurilor atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători, detalii

Cererile pentru credite Noua Casa la ING Bank s-au dublat

Românii care doresc să achiziționeze o locuință prin programul Noua Casă au posibilitatea de a aplica pentru credit la ING Bank România din martie 2021. De la startul programului, ING a primit peste 1.200 de cereri, de peste două ori mai multe față de anul anterior, anunta detalii

 Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii