Criza COVID-19 | Raiffeisen Bank

Raiffeisen actualizeaza datele personale ale clientilor prin telefon, nu si online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-04-15 14:19

Raiffeisen Bank a facut posibila actualizarea datelor personale ale clientilor prin telefon, in contextul pandemiei coronavirusului, insa clientii acesteia se plang ca trebuie sa astepte foarte mult pana sa li se raspunda la apeluri.

In aceasta perioada, cand toata lumea sta acasa, bancile sunt asaltate de telefoanele clientilor pentru rezolvarea diverselor probleme, dar mai ales pentru amanarea ratelor la credite.

Alte banci permit actualizarea datelor personale mai simplu, online, pe site-urile bancilor sau prin aplicatiile de internet/mobile banking.

Raiffeisen a fost prinsa nepregatita de criza si in privinta aplicatiei de mobile/internet banking, care nu poate fi actualizata decat daca te prezinti intr-o unitate a bancii. (vezi aici detalii)

 

Comentarii

Madaras Andrei
schimbare nr mobil
schimbare nr telefon

Prie Teofana Nemorensiana
Actualizare date
Schimbare nr tel. 015141373943

Constantin Mitu
Actualizare nr telefon
Am schimbat nr.de telefon,pe care nu il mai tin minte,noul nr,este0741181131

Nahoi Ana Maria
Actualizare date
Am schimbat numărul de telefon,noul număr este

Vasile Coman - Bancherul.ro
actualizare date personale Raiffeisen
Pentru actualizarea datelor personale la Raiffeisen, trebuie sa sunati la banca, la telefoanele: 2000 – numar cu tarif normal, apelabil in orice retea mobila din Romania; 004 021 306 3002 – numar cu tarif normal, apelabil din orice retea din Romania sau din strainatate; 0800 800 555 - linie telefonica gratuita dedicata clientilor cu dificultati financiare. Daca nu reusiti, sunati-ma la tel. 0723292899, pentru a va ajuta.

Popescu claudiu
Actualizare date
Actualizarea datelor nu se poate face telefonic, ci doar in agentie!

Chelfan natalia
Actualizare smat token
As dori să-mi schimb numărul de telefon cu acesta ...19... Pentru ca mi-am blocat codu de la smart și nu ma mai pot conecta pe smart token, ma puteți ajuta..

Vasile Coman - Bancherul.ro
schimbare numar telefon Raiffeisen
Stimata doamna, pentru schimbarea numarului de telefon, trebuie sa sunati la banca, la telefoanele: 2000 – numar cu tarif normal, apelabil in orice retea mobila din Romania; 004 021 306 3002 – numar cu tarif normal, apelabil din orice retea din Romania sau din strainatate; 0800 800 555 - linie telefonica gratuita dedicata clientilor cu dificultati financiare. Am trimis si eu cererea dumneavoastra la Raiffeisen. Daca nu reusiti, sunati-ma la tel. 0723292899, pentru a va ajuta.

NICOLETA STELUTA URECHE
DORESC EMITEREA UNUI NOU CARD SI SCHIMBAREA DE NR.DE TEL
doresc emiterea unui nou card la adresa de la declarata la adresa din buletin si schimbarea nr.de tel

Vasilache Ionel Mihăiță
Schimb număr telefon
Bună ziua ,am schimbat numărul de telefon acesta fiind acum 0753621544 ,și as dori să îl actualizati în baza dumneavoastră de date,și dacă se poate as dori să primesc sms cu virarea salariului și cu orice tranzacție pe care o fac mulțumesc!

Borhan Ioan
Schimbare nr. telefon.
Bună ziua. Mă simt marginalizat ca și client al d-voastră. Incerc de 3 zile să rezolv o problemă minoră referitore la datele mele de contact și anume schimbarea unui numar de telefon. Chiar dacă am asteptat și 30 de minute la rând nu am reusit sa intru la rând. Incerc și varianta scrisă. Noul numar de telefon este 0729377232. Sper sa vada totuși cineva. Mulțumesc.

Borhan Ioan
Schimbare nr. telefon.
Bună ziua. Mă simt marginalizat ca și client al d-voastră. Incerc de 3 zile să rezolv o problemă minoră referitore la datele mele de contact și anume schimbarea unui numar de telefon. Chiar dacă am asteptat și 30 de minute la rând nu am reusit sa intru la rând. Incerc și varianta scrisă. Noul numar de telefon este 0729377232. Sper sa vada totuși cineva. Mulțumesc.

Cornelia Corniciuc
Schimbarea numarul telefon
Am sunat pentru schimbarea numarului de telefon dar astepti mult si nu raspunde nimeni, acume numarul Este 0774758269

Savin Marian
Schimbare nr de telefon
As vrea sa schimb nr de telefon pentru ca nu îl mai am pe cel vechi nr cel vechi este 0787891122 iar cel nou este 00447864227264.

Vineroiu Daniel
Număr telefon pierdut
Bună ziua mai pierdut nr de telefon și nu al mai stiu

Vineroiu Daniel
Număr telefon pierdut
Bună ziua mai pierdut nr de telefon și nu al mai stiu

Neagoe Ileana
Actualizare date personale
Pana acum plateam facturile online cu cardul. Acum nu mai reușesc ,mi se comunică să iau legătura cu banca emitentă a cardului ,cardul nu este expirat și am si bani în cont. Care este motivul pentru care nu reușesc să fac aceste tranzacții. Multumesc frumos!

Haraga Marius
Număr de telefon
Vreau sa schimb număr de telefon dar nu răspunde nimeni oricât aștepți

Florin
Schimbare date personale (Nr de telefon și email)...
Buna ziua tuturor am și eu aceeași problema că și voi toți.. Îmi puteți spune daca a reușit careva să-și actualizeze datele personale online sau este o pierdere de timp?, Vă mulțumesc

Iordache Larisa Andreea
Am nevoie de ajutor
Buna ziua As dori să-mi schimb numărul de telefon cu acesta 004915168564667Pentru ca mi-am blocat codu de la smart și nu ma mai pot conecta pe smart token, ma puteți ajuta..

simu hanelore emilia
actualizare buletin
buna ziua ,aplicatia mea nu merge trebuie sa actualizez buletinul, numele meu este. simu hanelre emlia, va rog sa ma ajutati sa trimit i.mail cu buletinul,

Vasile Pop Coman
Actualizare date personale Raiffeisen
Va puteti actualiza datele personale (nr de telefon nou, buletin nou) la call center-ul Raiffeisen, la urmatoarele telefoane: *2000 – numar cu tarif normal, apelabil in orice retea mobila din Romania 004 021 306 3002 – numar cu tarif normal, apelabil din orice retea din Romania sau din strainatate

Dumitrescu Ana Maria Mirela
Schimbare nr de tel.
Bună ziua.As vrea sa imi schimb nr de tel 0746358485 cu nr de tel +4407721086554.Nu mai pot folosi aplicația SMART TOKEN. Va multumesc frumos.

Neag Anisoara Cosmina
Schimbare numar de telefon
Bună ziua as dori sa schimb numărul de telefon declarat la banca 0722609742 cu numărul 0727761076 deoarece nu mai am acces la primul număr declarat Multumesc

Lucuta Elena
Schimbarea nr de telefon9755
Buna ziua as dori sa schimb numarul de telefon declarat la banca cu numarul 40754295705 si sa ridic cardul nou emis dar nu stiu de la care agentie intrucat nu m.a putut identifica operatorul bancii datorita numarului de telefon .

Bocaneala Fanica
Am schimbat nr. Telefon și buletinul


Ivanov Dan
Minciuna ca se actualizeaza nr telefon cu Smart Mobile.
Am sunat si asteptat mult timp, pentru schimbare nr telefon. M au mintit ca pot schimba din aplicatia Smart Mobile dupa ce mi au spus, ca telefonic nu se face. Asa ca trebuie sa merg la o agentie.

Vasile Coman - Bancherul.ro
schimbare nr. telefon cu Smart Mobile Raiffeisen
Stimata doamna Ivanov, am transmis la Raiffeisen reclamatia dumneavoastra, iar raspunsul bancii este: "In ceea ce priveste modificarea numarului de telefon prin intermediul aplicatiilor Smart Mobile/Raiffeisen Online dedicate clientilor persoane fizice, un client, daca detine contract incheiat, procedeaza asa: * se autentifica in aplicatia sa Smart Mobile/ Raiffeisen Online; * acceseaza zona de Preferinte - cerculetul din partea de sus a ecranului (unde apare poza de profil, daca clientul si-a incarcat o poza); * acceseaza "Administrare profil"; * acceseaza campul "Numarul tau de telefon mobil" unde introduce noul numar de telefon; * confirma modificarea prin SmartToken;" Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti sa va schimbati nr. de telefon cu Smart Mobile: vasile.coman@bancherul.ro

Bosnea sergiu andrei
Schibare numar
As vrea sa schimb numarul de telefon ca nu ma am acces la cel declarat la banca

Vasile Coman - Bancherul.ro
Schimbare numar telefon Raiffeisen
Puteti schimba numarul de telefon la Raiffeisen din aplicatia Smart Mobile/Raiffeisen Online, conform informatiilor publicate de banca: modificarea numarului de telefon prin intermediul aplicatiilor Smart Mobile/Raiffeisen Online dedicate clientilor persoane fizice, un client, daca detine contract incheiat, procedeaza asa: * se autentifica in aplicatia sa Smart Mobile/ Raiffeisen Online; * acceseaza zona de Preferinte - cerculetul din partea de sus a ecranului (unde apare poza de profil, daca clientul si-a incarcat o poza); * acceseaza "Administrare profil"; * acceseaza campul "Numarul tau de telefon mobil" unde introduce noul numar de telefon; * confirma modificarea prin SmartToken;" Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti sa va schimbati nr. de telefon cu Smart Mobile: vasile.coman@bancherul.ro.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Raiffeisen BankCardurile Raiffeisen nu functioneaza

Cardurile de debit ale Raiffeisen Bank nu functioneaza, se plang clientii bancii. Raiffeisen Bank a confirmat problema cu functionarea sistemului de carduri: "In prezent inregistram un incident care afecteaza tranzactionarea cu cardul de detalii

Regulile privind tranzactiile cu monede virtuale la Raiffeisen

Raiffeisen Bank a stabilit noi reguli privind tranzactiile cu monede virtuale, prevazute in Conditiile Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare Persoane Fizice, valabile din 1 februarie 2022: Conditiile Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare detalii

Cum fac o reclamatie la Raiffeisen Bank?

Procedura de administrare a reclamatiilor la Raiffeisen Bank,  conform informatiilor publicate de banca: Informatii privind rezolvarea sesizarilor primite de Raiffeisen Bank Pentru depunerea unei sesizari, ne puteti contacta in urmatoarele detalii

Raiffeisen Bank introduce o taxa pentru bogatii cu multi euro in conturi

Raiffeisen Bank isi va taxa clientii care depun in conturile bancii sume mai mari de o jumatate de milion de euro, incepand cu data de 1 iunie 2022. Iata anuntul bancii: Introducerea unei taxe de administrare pentru disponibilitățile de mare detalii

  

Ultimele Comentarii