Criza COVID-19 | Raiffeisen Bank

Raiffeisen actualizeaza datele personale ale clientilor prin telefon, nu si online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-04-15 14:19

Raiffeisen Bank a facut posibila actualizarea datelor personale ale clientilor prin telefon, in contextul pandemiei coronavirusului, insa clientii acesteia se plang ca trebuie sa astepte foarte mult pana sa li se raspunda la apeluri.

In aceasta perioada, cand toata lumea sta acasa, bancile sunt asaltate de telefoanele clientilor pentru rezolvarea diverselor probleme, dar mai ales pentru amanarea ratelor la credite.

Alte banci permit actualizarea datelor personale mai simplu, online, pe site-urile bancilor sau prin aplicatiile de internet/mobile banking.

Raiffeisen a fost prinsa nepregatita de criza si in privinta aplicatiei de mobile/internet banking, care nu poate fi actualizata decat daca te prezinti intr-o unitate a bancii. (vezi aici detalii)

 

Comentarii

Madaras Andrei
schimbare nr mobil
schimbare nr telefon

Prie Teofana Nemorensiana
Actualizare date
Schimbare nr tel. 015141373943

Constantin Mitu
Actualizare nr telefon
Am schimbat nr.de telefon,pe care nu il mai tin minte,noul nr,este0741181131

Nahoi Ana Maria
Actualizare date
Am schimbat numărul de telefon,noul număr este

Vasile Coman - Bancherul.ro
actualizare date personale Raiffeisen
Pentru actualizarea datelor personale la Raiffeisen, trebuie sa sunati la banca, la telefoanele: 2000 – numar cu tarif normal, apelabil in orice retea mobila din Romania; 004 021 306 3002 – numar cu tarif normal, apelabil din orice retea din Romania sau din strainatate; 0800 800 555 - linie telefonica gratuita dedicata clientilor cu dificultati financiare. Daca nu reusiti, sunati-ma la tel. 0723292899, pentru a va ajuta.

Popescu claudiu
Actualizare date
Actualizarea datelor nu se poate face telefonic, ci doar in agentie!

Chelfan natalia
Actualizare smat token
As dori să-mi schimb numărul de telefon cu acesta ...19... Pentru ca mi-am blocat codu de la smart și nu ma mai pot conecta pe smart token, ma puteți ajuta..

Vasile Coman - Bancherul.ro
schimbare numar telefon Raiffeisen
Stimata doamna, pentru schimbarea numarului de telefon, trebuie sa sunati la banca, la telefoanele: 2000 – numar cu tarif normal, apelabil in orice retea mobila din Romania; 004 021 306 3002 – numar cu tarif normal, apelabil din orice retea din Romania sau din strainatate; 0800 800 555 - linie telefonica gratuita dedicata clientilor cu dificultati financiare. Am trimis si eu cererea dumneavoastra la Raiffeisen. Daca nu reusiti, sunati-ma la tel. 0723292899, pentru a va ajuta.

NICOLETA STELUTA URECHE
DORESC EMITEREA UNUI NOU CARD SI SCHIMBAREA DE NR.DE TEL
doresc emiterea unui nou card la adresa de la declarata la adresa din buletin si schimbarea nr.de tel

Vasilache Ionel Mihăiță
Schimb număr telefon
Bună ziua ,am schimbat numărul de telefon acesta fiind acum 0753621544 ,și as dori să îl actualizati în baza dumneavoastră de date,și dacă se poate as dori să primesc sms cu virarea salariului și cu orice tranzacție pe care o fac mulțumesc!

Borhan Ioan
Schimbare nr. telefon.
Bună ziua. Mă simt marginalizat ca și client al d-voastră. Incerc de 3 zile să rezolv o problemă minoră referitore la datele mele de contact și anume schimbarea unui numar de telefon. Chiar dacă am asteptat și 30 de minute la rând nu am reusit sa intru la rând. Incerc și varianta scrisă. Noul numar de telefon este 0729377232. Sper sa vada totuși cineva. Mulțumesc.

Borhan Ioan
Schimbare nr. telefon.
Bună ziua. Mă simt marginalizat ca și client al d-voastră. Incerc de 3 zile să rezolv o problemă minoră referitore la datele mele de contact și anume schimbarea unui numar de telefon. Chiar dacă am asteptat și 30 de minute la rând nu am reusit sa intru la rând. Incerc și varianta scrisă. Noul numar de telefon este 0729377232. Sper sa vada totuși cineva. Mulțumesc.

Cornelia Corniciuc
Schimbarea numarul telefon
Am sunat pentru schimbarea numarului de telefon dar astepti mult si nu raspunde nimeni, acume numarul Este 0774758269

Savin Marian
Schimbare nr de telefon
As vrea sa schimb nr de telefon pentru ca nu îl mai am pe cel vechi nr cel vechi este 0787891122 iar cel nou este 00447864227264.

Vineroiu Daniel
Număr telefon pierdut
Bună ziua mai pierdut nr de telefon și nu al mai stiu

Vineroiu Daniel
Număr telefon pierdut
Bună ziua mai pierdut nr de telefon și nu al mai stiu

Neagoe Ileana
Actualizare date personale
Pana acum plateam facturile online cu cardul. Acum nu mai reușesc ,mi se comunică să iau legătura cu banca emitentă a cardului ,cardul nu este expirat și am si bani în cont. Care este motivul pentru care nu reușesc să fac aceste tranzacții. Multumesc frumos!

Haraga Marius
Număr de telefon
Vreau sa schimb număr de telefon dar nu răspunde nimeni oricât aștepți

Florin
Schimbare date personale (Nr de telefon și email)...
Buna ziua tuturor am și eu aceeași problema că și voi toți.. Îmi puteți spune daca a reușit careva să-și actualizeze datele personale online sau este o pierdere de timp?, Vă mulțumescAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Raiffeisen BankANPC interzice Raiffeisen Bank sa includa in marja de dobanda comisionul de administrare a creditelor restructurate

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) a emis un ordin prin care obliga Raiffeisen Bank sa nu mai ascunda comisionul de administrare pentru creditele restructurate in marja de dobanda. In consecinta, banca a decis sa constituie provizioane in valoare de peste 85 detalii

Rezultatele financiare ale Raiffeisen Bank in T3 2020

Raiffeisen Bank a anuntat intr-un comunicat rezultatele financiare la finalul T3 2020: Creditarea a crescut in ritm sustinut in al treilea trimestru din 2020

- Portofoliul de credite nete al bancii a ajuns la 28,39 miliarde de lei, cu 3% mai mult fata de detalii

Raiffeisen Bank inchide casieriile dintr-o treime din unitati

Raiffeisen Bank anunta ca incepand cu luna noiembrie, aproximativ o tremie (129) dintre agentiile sale vor intra in era “Viata fara CA$H”. Asta inseamna ca operatiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la MFM/ATM, in zona 24H, existenta in fiecare unitate, anunta banca intr-un detalii

Probleme cu aplicatia Raiffeisen Smart Mobile

Raiffeisen Smart Mobile, aplicatia de mobile banking a Raiffeisen Bank, nu functioneaza pe telefoanele iPhone cu sistem de operare iOS versiune mai mica de 13, au reclamat clientii bancii. Raiffeisen a confirmat problema: "Am identificat un bug pentru clientii cu sistem de operare detalii

  

Ultimele Comentarii