BANCI | ING Bank

ING are iar probleme cu functionarea aplicatiei Home Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-04-13 19:04

Aplicatia de internet/mobile banking a ING Bank, denumita Home Bank, nu functioneaza pentru anumite tipuri de telefoane mobile cu sistemul de operare Android, a anuntat banca.
Clientii bancii sunt sfatuiti sa dezinstaleze aplicatia Home Bank si sa o reinstaleze pe telefon, ca solutie pentru remedierea problemei.

"Momentan, o parte din utilizatorii sistemului de operare Android cu upgrade la versiunea 10 intampina dificultati in ceea ce priveste logarea in Home`Bank. Problema se reproduce pentru dispozitivele A70/A80.

Va recomandam dezinstalare/instalare Home`Bank.

Va cerem scuze si va asiguram ca echipele noastre lucreaza intens la remedierea situatiei."

Clientii ING se plang ca au probleme cu Home Bank de cateva zile: "cand incerc sa ma loghez pe aplicatie, imi spune ca nu se poate conecta la server! Ce se intampla?"

ACTUALIZARE 16.04.2020

Problema ING a fost rezolvata abia dupa trei zile, conform informatiilor de pe site-ul ING privind disponibilitatea serviciilor.

Taguri: ING  probleme functionare aplicatie mobile banking  reclamatie ING  probleme Home Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ING BankING are de o luna probleme cu Home Bank, care nu functioneaza pe anumite telefoane

Aplicatia de internet/mobile banking a ING Bank, denumita Home Bank, nu functioneaza de aproximvativ o luna pe anumite tipuri de telefoane mobile cu sistemul de operare Android, au reclamat clientii bancii. "Ce se intampla cu Home Bank? In ultima vreme e foarte greu de accesat, mereu detalii

ING are iar probleme cu functionarea aplicatiei Home Bank

Aplicatia de internet/mobile banking a ING Bank, denumita Home Bank, nu functioneaza pentru anumite tipuri de telefoane mobile cu sistemul de operare Android, a anuntat banca.
Clientii bancii sunt sfatuiti sa dezinstaleze aplicatia Home Bank si sa o reinstaleze pe telefon, ca solutie detalii

ING inlocuieste oferta proprie de amanare a ratelor cu OUG 37/2020 si impune plata asigurarilor

ING Bank a decis sa inlocuiasca propria oferta de amanare a ratelor pe o perioada de maxim doua luni, cu prelungirea perioadei de creditare si fara majorarea ratei, cu prevederile OUG 37/2020, care presupun majorarea ratelor dupa perioada de suspendare, de pana la noua luni. ING Bank a detalii

ING suspenda majorarea unui comision pentru POS-urile magazinelor

ING Bank a decis sa amane, din cauza coronavirusului, majorarea comisionului aplicat magazinelor pentru acceptarea platilor cu cardurile la POS-uri, de la 0,8% la 1% din pretul fiecarei plati. Informarea privind majorarea comisionului a fost transmisa saptama trecuta, in 11 martie, in detalii

Ultimele Comentarii