Informatii utile banci | BRD Groupe Societe Generale

Procedura de administrare a reclamatiilor la BRD Groupe Societe Generale

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-12-12 13:17

Dragă client,

Îți mulțumim că ești alături de noi și ne cerem scuze dacă ceva nu a funcționat pe măsura așteptărilor tale în relația cu BRD-Groupe Société Générale.

Sesizarea ta este un gest foarte valoros pentru noi și ne îmbunătățește activitatea pe viitor. Practic, prin reclamația depusă ai contribuit la un viitor mai bun al interacțiunii dintre noi și promitem să nu te dezamăgim.

Vrem să remediem aspectele sesizate în cel mai scurt termen, așa că te invităm să iei legătura cu noi exact așa cum iți este mai ușor: telefon, e-mail, accesarea formularului adăugat pe site-ul instituțional al Băncii sau o scrisoare, astfel:

 prin telefon, accesând serviciul MyBRD Contact la numerele de telefon +4 021 302 6163 (apelabil din orice rețea) sau TelVerde 0800 802 208 (apelabil doar în rețeaua fixa Telekom România),

sau pe e-mail la adresa mybrdcontact@brd.ro;

 completând formularul disponibil pe site, în secțiunea Contact, alegând opțiunea Fac o reclamație;

 în orice agenție / sucursală a BRD-Groupe Société Générale;

 prin scrisoare la adresa: BRD – Groupe Société Générale, Direcția Calitate, Bd. Ion Mihalache nr. 1 – 7, Sector 1, cod poștal 011171, București.

Te rugăm, totodată, să ne comunici câteva date utile pentru a accelera o soluționare:

 Datele tale de contact : nume complet, număr de telefon, adresă de e-mail, CNP/codulfiscal;

 Descrierea nemulțumirii care să conțină informații relevante cu privire la produsul deținut / serviciul accesat, inclusiv, dacă este posibil, detalii privind sucursala vizitată, numele salariaților, etc;

 Copii ale documentelor pe care le consideri importante în susținerea situației prezentate;

 Dacă sesizarea este depusă de o terță persoană, care acționează în numele tău în baza unui mandat expres, este necesar să fie atașat și acesta.

Îți prezentăm pe scurt pașii pe care îi parcurge sesizarea ta:

1. Primirea sesizării, în urma căreia îți vom transmite un număr de înregistrare. În cazul în care vei dori, vei putea solicita oricând informații asupra stadiului de rezolvare a sesizării depuse de tine prin oricare din modalitățile de contact prezentate mai sus;

2. Analizarea sesizării, care va cuprinde:

a. investigarea problemei semnalate într-un mod obiectiv și responsabil și în conformitate cu legislația în vigoare;

b. identificarea erorilor care au condus la starea de fapt și implementarea rapidă a măsurilor necesare remedierii acestora;

3. Transmiterea răspunsului, care va conține rezultatul analizei, punctul de vedere oficial al Băncii, motivarea acestuia și măsurile care au fost sau urmează a fi luate cu privire la produsele / serviciile pe care le utilizezi.

Răspunsul va fi formulat în cel mai scurt timp, adecvat termenului legal aplicabil petițiilor la nivel național, de 30 de zile.

Dacă sesizarea ta are un nivel de complexitate foarte mare (necesită corespondență cu partenerii băncii, obținerea unor documente arhivate, etc), poate fi necesară o extindere a termenului maxim de analiză și răspuns, situație în care te vom informa din timp în acest sens.

Vor fi și cazuri în care soluția noastră să nu corespundă așteptărilor tale, de aceea te informăm că poți apela la procedurile extrajudiciare de soluționare a disputelor prin intermediul:

 Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (București, Bd. Aviatorilor nr.72, sector 1, tel. 021.9551, www.anpc.gov.ro );

 Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar (CSALB - tel.021.9414, www.csalb.ro, București, Str. Sevastopol nr. 24, et.2, sector 1). Mai multe detalii poți consulta aici;

 Entității de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Financiar Non-Bancar (SAL-FIN) din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară (București, Str. Steluței nr. 2, et. 2, sector 1, cu adresa de corespondență în Splaiul Independenței nr. 15, sector 5, București, fax: 021.659.60.51 sau 021.659.64.36, telefon: 0800.825.627 sau +4021.668.12.08, e-mail: office@salfin.ro, www.salfin.ro)

 medierii, în temeiul Legii nr. 192/2006.

Totodată, ai și posibilitatea de a te adresa instanței judecătorești competente.

Iți reamintim să nu furnizezi niciodată informații de securitate (PIN, parola, coduri de securitate).

Cu onestitate,
Echipa BRD

Sursa: BRD.ro

Comentarii

George Peltea
token
Buna ziua, Sunt posesor de card BRD de mai bine de 20 de ani.Pe acest card primesc salariul.Observ de la un timp ca va jucati cu nervii mei , in ceea ce priveste accesul la cont si la platile pe care vreau sa la fac prin brd net.Am facut greseala vietii mele si am contractat acest serviciu Token.Ori de cate ori vreau sa fac o plata se schimba cate ceva in modul in care am acces la cont.Este prea obositor si ma gandesc foarte serios sa renut la acest card si sa-mi mut salariul la alta banca.Deasemenea am un card brd finance.La fel ati facut si acolo.Inainte primeam pe mail extrasul de cont ,simplu.Il deschideam si vedeam cum stau lucrurile.Acum trebuie sa intru in conturile conturilor ca sa vad un banal extras de cont.Aveti ceva cu noi , clientii bancii? Daca da, atunci spuneti-ne si nu va mai deranjam!

Popusoi Elena
Reclamatii
Buna ziua, Am platit intretinerea 210 lei pentru apartamentul fiicei mele care locuieste in str.Prelungirea Ghencea ,nr94-100,BlA3,sc3ap106,et 10 sector 6 Bucuresti.Am rugat-o pe operatoarea Cristina-Iuliana de la sucursala DELFIN,Sos.Pantelimon258,bl47p ,,daca platesc intretinerea,sa scrie corect adresa proprietarului.Mi-a spus sa stau sa mai astep ca sa scrie o noua depunere numerar.M-a chemat dupa jumatate de ora si m-a mintit ca a vorbit cu administratorul al domiciliului de mai sus si ca este totul in regula.Ajung acasa ,sun adminstratorul si il intreb ,imi zice ca nu l-a sunat nimeni.Ajungea depunerea numerar la administrator si acesta nu stia a cui este aceasta plata.Iar luna viitoare ,desigur eram restanta,ca nu s-a platit intretinerea.O rog pe acesta persoana sa-mi dea un extras al depozitului bancar de la aceasta banca sa stiu situatia depozitului.Imi spune ca nu am nimic in depozit si ca daca vreau un extras trebuie sa platesc 3 euro ,mai imi spune ca am niste bani in contul simpozion.Am ramas stupefiata,sa fac atac de cord,ca nu mai am banii.Apare un colec de-al acestei persoane si imi spune sa ma potolesc si imi da extrasul pentru depozit.Va rog sa luati in considerare aceasta plangere si sa-mi raspundeti la ea.Daca se lucreaza cu asemenea persoane care sunt lipsite de profesionalism ,imi retrag depozitul de la banca dvs si tot ceea ce mai detin in cont la dvs,actionand bineinteles mai departe. Putem sa fac un atac de cord pe loc si sa mai si platesc 3 euro ca sa verific depozitul,in afara de faptul ca m-a mintit ca a vorbit cu administratorul . Va multumesc Elena Popusoi

Pana Veronica
Relatii clienti-bataie de joc!
Am apelat serviciul relatii clienti, am asteptat cate 20 minute si mi s a inchis telefonul in nas dupa ce mi s a raspuns la telefon! Atata nesimtire si lipsa de profesionalism n am intalnit la nicio alta companie! Angajati niste pusti obraznici si fara respect fata de client. Cred ca doar obligati de împrejurări, oamenii mai apeleaza la serviciile voastre.

Zaharia vasile
Nemultumit de serviciile BRD
BRD Delfinariu Constanta Personal insuficient, se sta la rand pentru ghiseu zeci de minute, se opereaza la acelasi ghiseu si persoane fizice si juridice, ceea ce mareste timpul de asteptare pentru persoane fizice, din 3 ghisee se lucreaza numai la unul, nu sunt locuri de parcare si nici nu se gasesc in apropiere, zona fiind foarte aglomerata, in concluzie multe motive de a transfera conturile la alta banca.

Iulica
Nesimtire
Sunt niste nesimtiti mie mi a blocat cardul fara sa fiu anuntata

Iordache Aurelian
Nemultumit de serviciile BRD
De trei zile sun pentru activarea serviciilor la distanta prin aplicatia mobila ,de trei zile primesc raspuns ,,analizam situatia in cel mai scurt timp si revenim cu un raspuns ,va contactam telefonic ,, ,doar promisiuni , servicii jalnice ,experienta de nota doi .Nu este prima data cand sunt total dezamagit de BRD, am stat 2 ore sa actualizez datele personale si sa platesc 17 euro pentru o datorie la un card inchis cu ani in urma . Am lasat pe card 300 ron ,dupa un an a mai trebuit sa platesc inca 100 si ceva ....bataie de joc ,servicii de mana a doua , lipsa de respect fata de clientii personali . Sfatul meu ... Gasiti o banca serioasa ,stati departe de BRD !

Logigan CRISTIN
Revlamatie
Am trimis la bancă SOCIETE GENERALE peste 300euro, pentru anprumut de 3000euro, am anulat anprumutul iar acum ami spune că banii mei nu mi mai dă anapoi.Astept raspuns.

Campean
Reclamatie
Doresc sa fac refinantarea creditelor și sunt refuzata deoarece am cerut amânarea ratelor pe o perolioada de pandemie care și acum continua. Biroul de Credite nu interzice aprobarea creditelor de refinantare, banca hatareste dacă se aproba creditul sau nu. Banca pune vina pe Instituția Biroul de Credite. Când completez formularul onlayn și sunt sunat de reprezentanți BRD este totul ok, când ma prezint la banca din orașuleu Nu Se Poate. Biroul de credite nu da voie. Nu este asa Banca poate sa aprobe, ca amânarea ratelor nu este egal cu rău atnic sau întârzieri. Va rog sa ma ajutați sa pot sa beneficiez de un credit de refinanțare. Va mulțumesc.

iacobut lucica
in legatura cu creditul care am avut amanare de la plata
am primit un sms in care mi se spune in legatura cu amanarea creditului mi s=a dat un nr de telefon la care am introdus tot ce mi s-a cerut an nastere etc si mi se spune ca nu ma identifica cum , ce se intampla

iacobut lucica
in legatura cu creditul care am avut amanare de la plata
am primit un sms in caremi se spune sa sun daca mai am probleme ,am, dar am sunat la nr de telefon care mi s_a dat si spune ca nu ma identifica trebuie sa vorbim dar nu reusesc

Păun Alina
Credit
Bună ziua! Am făcut refinanțare la brd în luna august! Abia în luna octombrie banii au fost virați în contul unde aveam primul credit în curs! Asta după zeci de drumuri între bănci și 2 ordine de plata facute! Colega de la Brd Rădulescu Cristiana mi a spus ca rata la brd se face în momentul închiderii primului credit! Bun... În octombrie plătesc prima rata după închidere... Acum primesc telefon de la voi ca am o restanta de plata și sunt în baza de date!! Este posibil asa ceva??? Din cauza colegei care nu știe sa dea explicații... Aștept un răspuns din partea dumneavoastră urgent

cumpatescu maria
intrebare
Pe 21dec.2020 am intrat in agentia brd din iasi-str.Socola nr.1 sa achit o factura la robot.Dintr-o greseala nu mi-a mai primit toti banii si am avut nevoie de ajutor.Angajatele au motivat ca sunt ocupate,am inteles si am asteptat dar cred ca a fost doar o distractie pentru angajate care au avut timp sa iasa sa faca ordine cu cei care asteptau afara,sa pofteasca noi clienti si mie sa-mi raspunda cu aceeasi amabilitate ca este ocupata. Dura 5 secunde indrumarea pentru mine.Intrebarea mea este daca au interdictie sa fie amabile sau varsta mea le-a deranjat (74 ani).Nu m-a deranjat ca am asteptat 15 minute,timp in care m-am milogit cand la una cand la alta.M-a deranjat ca amabilitatea a ajuns sa coste.

Trifu Victor
Reclamatie
Buna ziua, De oua zile nu pot folosi serviciu mybrd.net si sunt informat ca am contractul reziliat!! Ce faceti mai bancherilor? va jucati cu banii, nervii si timpul nostru? De ce nu suntem informati ca nu mai aveti sistemul functional sau ca vreti doar sa ne luati banii pentru servicii, iar transparenta cu BRD ul esate zero? Am sunat seful Agentiiei Crangasi si nu mi-a dat macar un mesaj sa vada ce se intampla! De cand a fost inlocuita noua conducere la aceasta agentie, nu se poate comunica cu seful telefonic ca are probabil un statut de secretar de stat! Rog conducerea BRD ului sa investeasca in sistemul informatic, ca sa fie mau flexibil cel putin cu persoanele juridice in privinta tranzactiilor care sa se faca in timp real chiar si dupa ora 15 si ori de cate ori este nevoie sa faci operatiuni bancare.

CAPATINA
Pentru o simplă alin de cont am stat 43 min la usa
De ce cu publicul lucreze o singură persoană, unul din ghișee a stat ocupat mai mult de 35 min fără a interveni nimeni. Chiar trebuie să ne pierdem vremea sub ochii indiferenți ai angajaților în acest moment încă nu am terminat problemă deci mai am de stat.

Munteanu
Reclamatii
Azi în jurul orei 12-13 am intrat in agenția brd de pe strada gării iasi fata în fața cu mcdonald pentru niste informatii privind un credit,doamna/domnisoara care era la birou nu avea pe absolut nimeni si nici în institutie nu era nici o persoană, în momentul în care i-am zis pt ce am venit ia mă întrebat dacă am programare ,eu i-am zis ca nu am ,ia mia zis ca fara programare nu am ce cauta la ia si iam zis ca am vazut ca ieste liberă si vreau niste informatii ca nu durează mult si ia pe un ton răstit mia zis sa ies afara.mam simțit umilită în ultimul hal de comportamentul iei.asa se comporta angajații brd cu clientii???au dreptul asta?

Tatariu Adriana
Aroganta unei angajate
In data de 19.03.2021, orele 12.20, intru in sucursala BRD, Calea Radnei din Arad, jud.Arad. Imi dezinfectez mainile si ma asez pe semnul de distantare de pe podea, in spatele singurului client din sucursala. Sunt poftita la modul arogant de catre o angajata sa ies afara si sa astept sa paraseasca incinta singurul client. Ma conformez. Intru din nou, efectuez o operatiune de schimb valutar, iar dupa ce i-am solicitat doamnei numele in scopul sesizarii situatiei, aceasta la modul la fel de arogant imi raspunde ,,va scriu, sau tineti minte?,, Este vorba despre Rapan Alina Melinda. Banuiesc ca exista camere de supraveghere in interior care pot confirma cele spuse de mine. Acest fapt a fost sesizat si telefonic, primind numarul de inregistrare 3566816.

Ghica sorina
Reclamatie
Nu stiu daca cineva citeste aceasta reclamatie, dar este INADMISIBIL CA ALOCATIA COPIIILOR SA INTARZIE ATATEA ZILE !! Dupa ce ca sunt un mizilic de bani, amanati si plata acestora! Sa va fie rusine !

traian ene
nesolutionare sesizare
in urma cu aprox o luna si jumatate, sotiei mele, daniela ene i s/a sustras de pe cardul de salariu o anumita suma de bani , in jur de 700 euro , din vina exclusiv a bancii fiind o bresa de securitate in sistem si desi am solicitat restituirea sumei, nu am primit nici suma de bani evident, dar nici un raspuns la cele sesizate. Cum isi imagineaza ca traieste cineva fara bani, in sitjuatia cand este angajat si salariul reprezinta singurul venit . Este total de neinteleasa atitudinea bancii cand nu se inapoiaza banii pierduti din vina acesteia

Tanase Lucica
Bancomate infecte!
Bancomate infecte, unul din ele in incinta Smithfield Timișoara (zona Freidorf)se urca păianjeni pe tine și se lipesc degetele de tastatura,monitorul uns. Nu se vede nimic! Poate sesizați si trimiteti pe cineva sa le curețe !

ionescu teodor
1 LEU
Azi am fost chemat de urgenta la sucursala faberom sa platesc o restanta de 1 LEU

Mioc Alin
Către BRD
Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut nevoie și de un card de salariu. Astăzi când am mers sa îl ridic după ce am așteptat aproximativ o ora în fata bănci, doamna care era la serviciu având mai 25 de minute de program mi- a refuzat accesul în bancă pe motiv ca nu rămâne după program ca să își termine îndatoririle. Toate acestea s-au întâmplat la sucursala BRD Deta. Va mulțumesc anticipat

Mioc Alin
Către BRD
Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut nevoie și de un card de salariu. Astăzi când am mers sa îl ridic după ce am așteptat aproximativ o ora în fata bănci, doamna care era la serviciu având mai 25 de minute de program mi- a refuzat accesul în bancă pe motiv ca nu rămâne după program ca să își termine îndatoririle. Toate acestea s-au întâmplat la sucursala BRD Deta. Va mulțumesc anticipat

Mioc Alin
Către BRD
Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut nevoie și de un card de salariu. Astăzi când am mers sa îl ridic după ce am așteptat aproximativ o ora în fata bănci, doamna care era la serviciu având mai 25 de minute de program mi- a refuzat accesul în bancă pe motiv ca nu rămâne după program ca să își termine îndatoririle. Toate acestea s-au întâmplat la sucursala BRD Deta. Va mulțumesc anticipat

Mioc Alin
Către BRD
Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut nevoie și de un card de salariu. Astăzi când am mers sa îl ridic după ce am așteptat aproximativ o ora în fata bănci, doamna care era la serviciu având mai 25 de minute de program mi- a refuzat accesul în bancă pe motiv ca nu rămâne după program ca să își termine îndatoririle. Toate acestea s-au întâmplat la sucursala BRD Deta. Va mulțumesc anticipat

Mioc Alin
Către BRD
Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut nevoie și de un card de salariu. Astăzi când am mers sa îl ridic după ce am așteptat aproximativ o ora în fata bănci, doamna care era la serviciu având mai 25 de minute de program mi- a refuzat accesul în bancă pe motiv ca nu rămâne după program ca să își termine îndatoririle. Toate acestea s-au întâmplat la sucursala BRD Deta. Va mulțumesc anticipat

Mioc Alin
Către BRD
Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut nevoie și de un card de salariu. Astăzi când am mers sa îl ridic după ce am așteptat aproximativ o ora în fata bănci, doamna care era la serviciu având mai 25 de minute de program mi- a refuzat accesul în bancă pe motiv ca nu rămâne după program ca să își termine îndatoririle. Toate acestea s-au întâmplat la sucursala BRD Deta. Va mulțumesc anticipat

Mioc Alin
Către BRD
Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut nevoie și de un card de salariu. Astăzi când am mers sa îl ridic după ce am așteptat aproximativ o ora în fata bănci, doamna care era la serviciu având mai 25 de minute de program mi- a refuzat accesul în bancă pe motiv ca nu rămâne după program ca să își termine îndatoririle. Toate acestea s-au întâmplat la sucursala BRD Deta. Va mulțumesc anticipat

Vasile Coman - Bancherul.ro
reclamatie BRD
Stimate domnule Mioc, am transmis la BRD reclamatia dumneavoastra, ramane sa vedem care este raspunsul bancii.

AIOJI TIMEA KINGA
SESIZARE
VA TRIMIT ADRESA PTR SISTAREA OPRIRII PE CONTUL MEU

Niculae robert cristian
Atitudine dezamagitoare a unor angajati din brd baneasa.
Buna ziua. In incercarea de a face cateva plati urgent (neprogramate) am ajuns la brd baneasa. Din clipa cand am intrat atitudinea angajatelor lasa de dorit. Am incercat sa le spun ca vreau sa fac cateva plati,raspunsul lor scurt fara sa astepte ce am de spus a fost ca nu au caserie. Eu avand banii in cont. Dupa lungi discutii am scris op-ul Dupa care a urmat o serie de discutii de genul (sa mai scriu incaodata op-ul ca nu se vede bine pixul, sa il mai accentuez, ca semnatura nu este ce trebuie. Ca ci-ul meu nu se vede clar, specimenul de semnatura are o liniuta mai accentuata. Asa am stat 30 min irosite. Poate si din simplu fapt ca nu eram imbracat la 4 ace. Si plata era substantiala. Multumesc anticipat si daca se poate un raspuns la reclamatie oe e-mail

Cristescu Iulia
Rascumparare UF Simfonia
In data de 25.02.2022 am depus Cerere rascumparare UF Simfonia. Conform contractului acestea trebuiau rascumparate la valoarea din ziua depunerii cererii. Banii au fost virati in cont in data de 28.02.2022 la valoarea din data de 28.02. Valoarea UF de fond din data de 28.02 aferenta UF a fost mai mica cu 481,37 lei ca cea din 25.02.2022. As vrea sa stiu de ce nu se respecta clauzele contractuale privind rascumparea UF Simfonia.

Teodorescu Corina
Depunere Euro în contul propriu
Bună ziua, Sunt client al BRD al sucursalei Smârdan Pitesti pe strada Craiovei. Azi am fost sa fac o depunere în contul personal de euro.Am fost refuzata precum anul mentionat pe bacnota mai exact 2002 si ca le este interzis sa primeasca bacnote din acest an spunea o angajata. Am mers la directoare care avea biroul vis a vis și a întrebat-o pe angajata care este problema? Apoi Directoarea a repetat spusele d-nei Simona angajata trimițând ma la BCR.Eu am explicat ca nu sunt clienta BCR ci BRD. Cumva au expirat bancnotele euro din 2002 si nu au valabilitate în 2022? Simt ca îmi pierd admirația pentru aceasta atitudine dezgustătoare.Cred ca le lipsesc sancțiunile în cazul în care salariile le sunt plătite în întregime.Sunt convinsa ca dacă aceasta atitudine este des întâlnită de clienții BRD vor fi dezgustați.Deci mare atenție pentru conducerea BRD. Nu uitați ca BRD este o banca franceza și pe teritoritoriul României functionati cu ajutorul clienților.Va primiți salariile corespunzător stand pe scaune la căldură 8 ore. Ar fi frumos și respectuos sa tratați clienții cu maximul bunului simt și operațiunile necesare fiecăruia sa funcționeze în timp real. Respectați și permiteți sa va respectam! Gândiți va la simplul fapt ca nu va mai exista acel scaun care va tina pe poziție și lăsați codul bunelor maniere sa își spună ultimul cuvânt. Altfel omenirea va avea de suferit din cauza multora ca dvs.si clienții se vor mahnii într-atât încât sa se închidă sucursalele și sa rămâneți pe dinafara.

L Gabi
Lipsa personal la operatiuni in numerar
La sucursala brd timisoara ( continental), zilnic astepti la coada la operatiuniile in numerar , retragere, depunere ,etc

L Gabi
Lipsa personal la operatiuni in numerar
La sucursala brd timisoara ( continental), zilnic astepti la coada la operatiuniile in numerar , retragere, depunere ,etc

Danuta Sofroni
Defectiune atm braila
Reclama faptul că atm-ul de pe str.Galati in Brăila este un dezastru întrucât atunci când este soare nu se vede nimic pe ecran astfel ca trebuie sa vîi noaptea sa scoți bani și pus ca se defectează f. Des .De ex.azi 17 aug 2022 ora 14 soția mea a vrut să scoată niste bani si nu a putut ca era defect și plus ca din cauza soarelui f.puternic nu se vedea nimic pe ecran astfel ca A RENUNTAT.Cam asa respectați dvs clientii cate îi puneți sa alerge prin oraș să-și scoată proprii bani. IN ACEST SENS MA VOI ADRESA SI PROTECTIEI CONSUMATORILOR PT. A INDREPTA PUTIN SITUATIA.SAU PROBAVIL VOI RENUNTA LA CARDUL BRD.

Dalia
Reclamatie ATM MEREU DEFECT Craiova
De luni de zile ATM-ul pentru depuneri din Craiova de la banca BRD de pe Bulevardul Dacia Nr. 136 are probleme. Pana acum apareau erori si era imposibil sa se poata depune banii in contul propriu in ziua respectiva, ba chiar nici in urmaroarele zile, fiindaca nu se deranja nimeni sa il repare in timp util. Astazi ATM-ul este complet nefunctional. NU este posibil ca de luni de zile sa aiba mereu probleme si sa nu se sesizeze nimeni sa il repare o data si pentru totdeauna ori sa il inlocuiasca cu unul nou si functional!!!!! Este o bataie de joc la adresa clientilor. Nu exagerez cand zic ca 9 din 10 randuri cand ma duc la banca respectiva, ATM-ul sa fie strical, este INACCEPTABIL.

Vasile Pop Coman - jurnalist Bancherul.ro
atm brd defect
Am transmis la BRD sesizarea dumneavoastra privind ATM-ul defect din Craiova si voi publica aici raspunsul bancii.

Cornea Nicolae
Nemulțumirea Mea
Aveți niște servicii mobile extraordinar de proaste. Cât de curând o să rup contractul cu banca voastră.

Popovici Emilia
estras de cont in format electronic.
nu pot sà mà inregistrez pentru a avea un estras de cont in format electronic. am numai nr. mobil stràin. BRD functioneazà duar cu Nr. mobile romanesti?. Dupà o orà am renuntat.

Vasile Pop Coman - Bancherul.ro
extras de cont BRD
Aplicatia YOU BRD functioneaza si pe numere de telefon straine. "Doar din aplicația YOU Web (pentru laptop sau desktop), ai posibilitatea de a-ți descărca GRATUIT extrasele de cont (doar în format PDF), pentru oricare dintre conturile pe care le deții, pe o perioadă de până la 12 luni. Pe YOU Mobile/Web însă ai posibilitatea de a vizualiza o listă a tranzacțiilor realizate pe o perioadă de până la 13 luni", conform informatiilor publicate de BRD.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: BRD Groupe Societe GeneraleAplicatia YOU BRD, indisponibila timp de 2 ore

Aplicatia YOU BRD va fi indisponibila timp de 2 ore in aceasta seara, timp in care banca va derula o operatiune de mententanta, a anuntat BRD: "În această seară, timp de două ore, între 22:00 și 00:00, vom desfășura o operațiune de mentenanță informatică. detalii

Cum imi mut contul de la BRD la alta banca?

Informatiile publicate de BRD privind procedura de mutare a unui cont la o alta banca: Serviciul de Schimbare Conturi Ghid privind transferul relaţiilor de cont curent destinat clienţilor Persoane Fizice Acest detalii

BRD anunta lucrari de mentenanta la aplicatia YOU

BRD anunta lucrari de mentenanta la aplicatia YOU: "Te informăm că în data de 02.02.2023, în intervalul 22:00 - 23:30, vor avea loc lucrări de mentenanță în urma cărora serviciul YOU BRD va fi indisponibil. Înregistrarea în YOU detalii

Aplicatia YOU BRD nu va functiona in perioada 18-20 noiembrie

Aplicatia YOU BRD nu va functiona in noptile de 19 si 20 noiembrie, conform unui anunt al bancii BRD: Operațiune de mentenață YOU BRD În perioada 18-20 noiembrie 2022, efectuăm o operațiune de mentenanță asupra sistemelor detalii

  

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii