BANCI | Profil

Banca Transilvania lanseaza un site pentru medici

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-12-09 14:41

Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici (DPM), lansează prima platformă integrată dedicată medicilor întreprinzători, www.diviziapentrumedici.ro, pentru ca aceştia să aibă mai mult timp pentru familia şi pasiunile lor, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:

Selectând specialitatea medicală pe care o au, medicii găsesc pe site informații personalizate necesare activităților profesionale şi personale, pot aplica pentru produse BT şi pot beneficia de consultanță din partea a 60 de persoane din echipa DPM a băncii - medici şi economişti - singura echipă din sistemul bancar dedicată exclusiv medicilor.

Detalii:

- Platforma cuprinde informații precum: oferta BT dedicată medicilor, ghidul medicului întreprinzător, informații despre congrese medicale, oferte de echipamente medicale, detalii despre fonduri europene, detalii despre petrecerea timpului liber etc.

- Pentru o experiență personalizată, cu informații din zonele de interes, medicii care accesează platforma trebuie să se autentifice şi să aleagă pe site specialitatea medicală pe care o au.

- Medicii care apar în poze sunt clienți BT, iar imaginile surprind pasiunile lor.

- Site-ul poate fi accesat de pe calculator, laptop şi telefon.

Divizia Pentru Medici – 40.000 de clienți din domeniul medical

DPM este singura divizie bancară destinată exclusiv medicilor întreprinzători. De 9 ani, aceasta susține inițiativele private din domeniul medical şi proiecte complexe din sistemul public de sănătate.

Divizia Pentru Medici are în prezent peste 40.000 de clienți care beneficiază de finanțări pentru dezvoltarea unor proiecte profesionale – deschiderea de cabinete medicale, achiziționarea de echipamente, participarea la congrese etc. – şi personale – cumpărarea unei case, a unei maşini etc. Banca Transilvania a acordat medicilor în acest an aproape 3.000 de credite, în valoare totală de peste 320 milioane lei.

Taguri: BT  Banca Transilvania  myBRD  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBT Mic va aproba mai multe credite cu garantii europene

Fondul European de Investiții (FEI) și BT Microfinanțare IFN (BT Mic) au semnat un angajament pentru majorarea garanției InvestEU care acoperă un portofoliu suplimentar de credite de până la 714 milioane de lei pentru 10.000 de afaceri mici, conform unui comunicat de presa, in care detalii

Transferuri instant, cu comisioane mai mici, la CEC Bank

• Durata unui transfer scade la mai puțin de 10 secunde • Această facilitate este însoțită și de o serie de reduceri de comisioane aferente acestor transferuri CEC Bank oferă acum procesarea în mod automat a plăților interbancare detalii

Cardurile Star emise de Banca Transilvania au un nou design

Cardurile Star emise de Banca Transilvania, parte din programul de loialitate cu același nume, au un nou design, realizat în colaborare cu Brandient și Idemia, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul Star a fost lansat în 2011, moment la care Banca detalii

Banca Transilvania, premiata pentru relatia cu investitorii si actionarii

Pentru al cincilea an consecutiv, Banca Transilvania primește rating maxim pentru comunicarea cu investitorii și acționarii. Evaluarea comunicării din 2023 a fost realizată de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România ( ARIR ), detalii

  

Ultimele Comentarii