Profile Bancheri din RomaniaOlivier Floris

Director General

BNP Paribas Personal Finance l-a numit, in ianuarie 2013, pe Olivier Floris, director general al Cetelem România, ca urmare a încheierii mandatului lui Gilles Zeitoun.

Olivier Floris a ocupat anterior funcţia de Director al Diviziei pentru Credite de Consum al BNP Paribas Egipt. În perioada mai 2006 - decembrie 2012 acesta a activat în mai multe funcţii de conducere în cadrul grupului BNP Paribas, respectiv Manager pentru Dezvoltare Corporativă – BNP Paribas, și Director de Operaţiuni pentru ţările din Regiunea Mediteraneană – BNP Paribas Personal Finance.

“Grupul BNP Paribas Personal Finance va continua să aplice în România strategia de consolidare a poziţiei de lider al pieţei de profil. Obiectivele mele pe termen scurt şi mediu sunt legate indisolubil de creşterea volumului de credite acordate, de diversificarea produselor de finanţare destinate consumatorilor şi, nu în ultimul rând, de menținerea unei oferte de servicii financiare responsabile, adaptate nevoilor şi bugetelor clienţilor din România”, a declarat Olivier Floris, noul director general al Cetelem România.

Olivier Floris este licențiat al École Polytechnique şi al École nationale des ponts et chaussées din Franţa şi deține un titlu de Master în Economie la London School of Economics. A ocupat diverse poziţii în cadrul Ministerului de Finanţe francez şi este angajat al grupului BNP Paribas din 2006.

Vezi si alte profile - Cetelem
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii