Profile Bancheri din RomaniaNevenca Doca

Director Executiv Resurse Umane Banca Transilvania

Nevenca Doca, Director Executiv Resurse Umane în cadrul Băncii Transilvania, declară: “Organizația care învață permanent, aşa cum este Banca Transilvania, îşi asigură un avantaj competitiv pe piață. Acest program, derulat din fonduri europene, a venit în completarea programelor interne de dezvoltare şi a oferit angajaților băncii noastre ocazia de a-şi continua pregatirea profesională, de a fi specialişti mai buni şi de a contribui astfel la performanța companiei. Mai mult decât atât, proiectul a adus în cadrul Băncii Transilvania standarde superioare, europene, în ceea ce priveşte dezvoltarea profesională la locul de muncă”.

Banca Transilvania a derulat un program de training pentru angajati finantat cu fonduri europene

Interviu:
Unul dintre programele dedicate angajaţilor Băncii Transilvania, „Sănătate şi securitate la locul de muncă” (SSM), cofinanţat din Fondul Social European, a ajuns, cu succes, în etapa finală. Suma investită a fost de aproximativ 100.000 euro, iar proiectul s-a desfăşurat pe parcursul unui an.

Aportul proiectului este - pe termen lung, în cadrul BT - asigurarea cunoaşterii şi respectării principiilor de sănătate şi securitate la locul de muncă, crearea unei culturi organizaţionale de SSM, bazată pe managementul riscului, precum şi prevenirea bolilor profesionale. Un alt avantaj direct, adus de acest proiect, este dezvoltarea unor competenţe în domeniul SSM, în rândul angajaţilor Băncii Transilvania.

Nevenca Doca, Director Executiv Resurse Umane în cadrul Băncii Transilvania, declară: “Programul acesta a adus în cadrul companiei noastre standarde superioare, europene, în ceea ce priveşte domeniul sănătăţii şi securităţii la locul de muncă. A fost dezvoltat un cadru organizatoric intern, avem o abordare proactivă şi un grad sporit de responsabilizare a fiecăruia dintre angajaţi, în această privinţă. Beneficiara este întreaga echipă BT, formată din aproximativ 6.000 de angajaţi”.
 
"Sănătate şi securitate la locul de muncă" a cuprins o serie de cursuri destinate formării şi instruirii echipei BT, cu tematici cum sunt: managementul sănătăţii şi securităţii la locul de muncă, ergonomia în birouri, managementul stresului, acordarea primului ajutor etc. In mod direct, acestea s-au adresat unui număr de 120 de persoane - responsabili SSM şi manageri din fiecare sucursală a Băncii Transilvania. Tot ca parte a proiectului, pentru 100 de angajaţi a fost evaluată starea de sănătate şi riscurile la care aceştia pot fi supuşi la locul de muncă.

Vezi si alte profile - Banca Transilvania
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii

 • plangere

  de 9 zile ma zbat sa mi retrag o suma foarte mare din coinbase si acum de 2 ore m-au sunat din ... detalii

 • Revolut

  Multe dintre produsele si serviciile Revolut nu sunt cele mai bune din piata, nici in privinta ... detalii

 • Am fost păcălit

  Am fost păcălit de firma de trasctionare și investiții CRYPTO GLOBAL GROWTH-SAFE am investit ... detalii

 • frauda prin GapInvest

  Daca ajuta va pot da nume si numere de telefon de la GapInvestCapital. 1. Lilian Antonescu +40 764 ... detalii

 • frauda GapInvestCapital

  Buna ziua. Din pacate sunt victima acestui sistem. Am incercat sa investesc in actiuni, prin acest ... detalii