Profile Bancheri din RomaniaJean-Luc GRASSET

Director general adjunct, Coordonator Pol Resurse Membru in Comitetul de Directie

CV:
- Născut în data de 11 septembrie 1954

- Resedintă în Bucuresti – sector 1.

- A absolvit Universitatea din Aix-En-Provence in anul 1977 fiind licentiat in Administratie Economica si Sociala. In 1979 obtine DESS (Diploma in Studii Superioare Specializate) in Finante, specializarea Econometrie.

- In anul 1980, incepe colaborarea cu Societe Generale in cadrul Grupului Nantes sur Loire. In perioada 1981-1989 ocupa mai multe functii in cadrul Departamentului de Organizare de la Paris avand responsabilitati de animare, coordonare si implementare proiecte, dintre care unul foarte important a fost schimbarea sistemului informatic si reorganizarea bancii.

- In 1991, Jean-Luc incepe o lunga serie de misiuni in cadrul structurilor Societe Generale din strainatate, in functii de Director Dezvoltare si Audit (Coasta de Fildes), Director General (Africa de Sud), Responsabil proiect Ibank (BRD).

- In intervalul 2003 – 2005 revine la Paris, in cadrul BHFM, ca responsabil de supervizarea unui grup de filiale africane SG.

- Din 2005 pana in 2010 preia postul de Director Resurse in cadrul NSGB Egipt, unde coordoneaza 3 proiecte majore de organizare.

- Din 2010 ocupa postul de Director General Adjunct in BRD – Groupe Societe Generale.

Vezi si alte profile - BRD
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii