Profile Bancheri din RomaniaBogdan Spuza

director de marketing si segmente in cadrul diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank

Bogdan Spuza este Director de Marketing si Segmente al UniCredit Tiriac Bank din anul 2007, fiind responsabil pentru dezvoltarea segmentelor retail prin crearea de produse si campanii dedicate persoanelor fizice si companiilor mici si mijlocii.

Cu o experienta de aproape zece ani in domeniul bancar si cu o experienta notabila in cercetare de piata, a configurat un nou model de deservire pentru clientii antreprenori si a contribuit la lansarea unor produse special dezvoltate pentru nevoile lor.

Interviu:
Bogdan Spuza, UniCredit: Produsele de economisire pe termen lung sunt tot mai apreciate de clienti

\"Programul nostru de reduceri le permite utilizatorilor de carduri sa economiseasca. In acelasi timp, ei se pot bucura de avantajele unor instrumente de plata sigure, usor de utilizat si care nu presupun niciun cost suplimentar pentru plata la comercianti. Pentru noi este foarte important sa le oferim clientilor beneficii care sa raspunda nevoilor lor\", a spus Bogdan Spuza, director de marketing si segmente in cadrul diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank.

« Pentru ca suntem constienti de faptul ca inca traversam o perioada plina de provocari si pentru ca dorim sa respectam nevoile tuturor clientilor nostri, am dorit sa punem la dispozitie o varianta foarte avantajoasa de finantare pentru cei care au venituri in lei si care doresc sa fie protejati de fluctuatiile cursului de schimb fata de principalele valute: euro si dolarul american », a declarat Bogdan Spuza, Director Marketing si Segmente in cadrul Diviziei Retail a UniCredit Tiriac Bank.

UniCredit lanseaza credite ipotecare si credite garantate cu ipoteca pe termen lung, in lei, cu o dobanda fixa de 8,3-8,7% in primii 3 ani

Vezi si alte profile - BRD
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii