Profile Bancheri din RomaniaRoxana Cristea

Head of Lending

Interviu:
„Lansarea acestui produs reprezintă încă un pas într-o direcție prioritară pentru noi, creditarea responsabilă, respectând în același timp promisiunea unei experiențe simple.

Prin creditul ipotecar ING 7Fix oferim clienților timp de șapte ani predictibilitatea sumelor lunare de plătit, rata fiind fixă. Dobânda anuală în primii șapte ani este cuprinsă între 5,49% și 6,09%, în funcție de suma finanțată și de achiziționarea asigurării de viață.

Deja unul din patru clienți din România aleg să se protejeze de fluctuațiile dobânzilor, optând pentru produse de creditare cu rată fixă pe o perioada cât mai lungă de timp. 

Dobânda noului credit ipotecar în primii șapte ani este apropiată de cea a
produselor similare din piață cu rată fixă pe cinci ani, oferind doi ani în plus de protecție împotriva neprevăzutului.

Politica sănătoasă de creditare a fost o constantă pentru ING în toții anii de activitate și a fost cea care a adus stabilitate clienților noștri în perioada crizei financiare de acum un deceniu, dar și cea care ne ține rata de credite neperformante mult sub media pieței, la 3,4% în prezent, prin încurajarea creditării responsabile", a declarat Roxana Cristea, Head of Lending, ING Bank, intr-un comunicat de presa al bancii.

Vezi si alte profile - ING Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii