Profile Bancheri din RomaniaCorneliu-Dan PASCARIU

Presedintele Consiliului de Supraveghere

Si-a inceput cariera la Banca Romana de Comert Exterior in anul 1973, devenind Presedinte si CEO al acestei banci in 1990. Intre anii 1994 si 1996 a fost CEO al Bancii Bucuresti – o institutie bancara nou creata de catre Alpha Credit Bank of Greece si BERD - si Presedinte al Consiliului de Administratie al Bucharest Investment Group, ramura de investment banking a Bancii Bucuresti. Intre 1996 si 1998 a fost Presedinte al Consiliului de Administratie al Creditanstalt Financial Advisers, ramura de investment banking a Creditanstalt Bankverein Austria.

Din anul 1998 pana in iunie 2007 a fost Presedinte si CEO al subsidiarei Bank Austria Creditanstalt in Romania. In urma fuziunii cu subsidiara locala UniCredit, din iunie 2007 este Presedintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank. De asemenea, este membru ne-executiv in Consiliile de Administratie ale subsidiarelor de leasing, investment banking ale Grupului UniCredit in Romania.

Este fondatorul si primul Presedinte (intre 1991 si 1994) al Asociatiei Romane a Bancilor, precum si co-fondator si profesor asociat al Institutului Bancar Roman.

Vezi si alte profile - UniCredit Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii