Profile Bancheri din RomaniaCiprian Paltineanu

Country Head of Large Corporate

Ciprian Paltineanu ocupa functia de sef al diviziei corporate din cadrul UniCredit Tiriac din septembrie 2011, inlocuind-o pe Antoaneta Curteanu.

CV:
Ocupa functia de Country Head of Large Corporate din Septembrie 2011; din octombrie 2006 conduce divizia Corporate & Investment Banking.

Anterior, Ciprian Paltineanu a condus activitatea de Financing & Advisory a grupului UniCredit in Romania, in perioada decembrie 2009-septembrie 2011.

(Aplicand si in Romania modelul sau global de divizionalizare, grupul UniCredit a infiintat aria de expertiza Financing & Advisory. Aceasta comaseaza activitatile de Finantare Structurata, Sindicalizari, Finantare de Real Estate, Fonduri Europene, Factoring si Consultanta.
Infiintarea acestei linii specializate de produse si servicii urmeaza logica de a separa activitatile de structurare si management al produselor de administrarea relatiei cu clientul, urmarind o dezvoltare continua a performantei grupului si a nivelului de deservire a clientilor cu produse si servicii de finantare si consultanta.)

- A fost presedinte si CEO al UniCredit CAIB Romania in perioda Octombrie 2006 – Aprilie 2010

- Partener la Madison Advisors in perioaa iunie 2006-octombrie 2006

- Vice-presedinte la Credit Suisse in perioada septembrie 2004 – iunie 2006, responsabil de finantari si produse cu venit fix pentru Romania si Balcani.

- Associate Director la Lehman Brothers in perioada august 2002 – august 2004

EDUCATIE

Tulane University - A.B. Freeman School of Business
MBA, Finance & General Management

2000 – 2002

Academia de Studii Economice din București
BA, International Trade & Economics

1994 – 1998

Vezi si alte profile - UniCredit Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii