Profile Bancheri din RomaniaMihaela Lucica Popa

Director – Vicepresedinte al Comitetului de Directie

Doamna Mihaela Popa s-a alaturat echipei de conducere, in calitate de vicepresedinte coordonator al diviziei Corporate din septembrie 2007, anterior ocupand pozitia de director vanzari - Sucursala Municipiului Bucuresti, din cadrul CEC Bank. In perioada septembrie 2018 - ianuarie 2019, doamna Popa a ocupat functia de Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, interimar.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea Finante-Banci, doamna Mihaela Popa are o experienta de peste 30 de ani in activitatea bancara. Si-a inceput cariera in 1978 la Banca Romana de Comert Exterior (B.R.C.E.), unde a avansat pana la functia de director de sucursala. Din 1999 pana in 2003, a fost director general la Banca Italo Romena, iar din 2003 pana in 2006, a fost director de sucursala, respectiv director regional al Raiffeisen Bank Romania.

A urmat mai multe cursuri la nivel european, in special in domeniul vanzarilor, iar printre premiile primite se numara distinctia "Leading Corporate Executive Award", pentru priceperea si pasiunea cu care ii conduce pe angajatii CEC Bank.

Vezi si alte profile - CEC Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii