Profile Bancheri din RomaniaCristina Gencarau

director general

Începând cu 1 ianuarie 2015, Cristina Gencărău a fost numită Director General al RBS România, capacitate în care va coordona activităţile reziduale referitoare la închiderea băncii în România, după migrarea clienţilor persoane juridice la UniCredit Ţiriac Bank. Anterior acestei poziţii, a fost Director Operaţiuni Persoane Juridice în perioada 2008-2010, iar mai apoi Director Operaţiuni, preluând şi responsabilităţile pentru divizia Operaţiuni Persoane Fizice.

Cristina Gencărău s-a alăturat echipei RBS România (anterior ABN AMRO România) în urmă cu 19 ani, fiind printre primii angajaţi ai acesteia - la vremea aceea - una dintre primele reprezentanţe ale unei bănci străine în România. Cariera sa profesională şi experienţa impresionante sunt strâns legate de istoria locală a instituţiei bancare.

Cristina Gencărău a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în anul 1983. Ulterior, a urmat diverse cursuri de leadership şi de specialitate în cadrul Barclays Bank London, SWIFT Paris şi ABN AMRO Spania şi deţine, de asemenea, un Mini MBA în Finanţe-Bănci obţinut de la Cheney Court, Marea Britanie.

Vezi si alte profile - RBS Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii