Profile Bancheri din RomaniaSorin Serban

Vicepresedinte Restructurari si Recuperare Credite

24 Februarie 2012 – Sorin Şerban a fost învestit în funcţia de Vicepreşedinte al Volksbank România, fiind coordonator al activităţilor Resortului de Restructurari si Recuperare Credite.

Dl. Sorin Şerban are o experienţă de peste 16 ani în domeniul financiar, din care mai bine de 12 ani în managementul riscului şi creditare. Înainte de a se alătura echipei Volksbank, Dl. Şerban a ocupat poziţia de Chief Risk Officer in cadrul Garanti Bank România.

Anterior, el a ocupat diverse funcţii de management în mai multe instituţii bancare din România – OTP Bank Romania, CA IB Corporate Finance România, Millennium Bank şi Citibank România, dar şi în afara ţării – ING Bank Canada, unde a ocupat funcţia de Market Risk Analyst.

“Principalul obiectiv pe care îl avem în vedere este să păstrăm clienţii şi să le câştigăm încrederea, prin cunoaşterea şi adaptarea constantă la nevoile lor financiare”, a declarat Sorin Şerban.

Dl. Sorin Şerban deţine titlul Chartered Financial Analyst (CFA) din 2004 şi două diplome universitare, dintre care una în Drept şi una în Inginerie Electrica, la Universitatea Politehnică Bucureşti.

Vezi si alte profile - Volksbank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii