Profile Bancheri din RomaniaEngin Alaybayoglu

Chief Retail Officer

Interviu:
“Suntem consecvenţi strategiei noastre de a dezvolta canalele de distribuţie alternative şi oferim de acum clienţilor noştri posesori de carduri un modul dedicat, complet nou, pentru serviciul de Internet Banking. Acesta oferă în premieră utilizatorilor atât informaţii detaliate cât şi posibilitatea de a efectua noi operaţiuni, pentru un grad ridicat de usurinţă în utilizare şi un control sporit asupra resurselor financiare”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking Officer la Credit Europe Bank.

Informatiile despre cardurile Credit Europe Bank pot fi vizualizate prin internet banking

“Continuăm să creştem grupul partenerilor CardAvantaj, care numără aproximativ 10.000 de puncte de vanzare, prin intermediul Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din România. Întregim astfel oportunităţile de retail oferite utilizatorilor de CardAvantaj în condiţiile în care cunoaştem afinitatea publicului pentru articolele sportive în România, facilitând accesul cumpărătorilor la echipamentele dorite”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer Credit Europe Bank.

Posesorii de CardAvantaj pot plati in rate fara dobanda la Decathlon

“Constatăm cu deosebită placere că Display Card este perceput ca un instrument inovator, care se bucură de încrederea celor care îl utilizează, calităţi care se reflectă desigur, într-o manieră pozitivă şi asupra relaţiei cu clienţii noştri”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer, Credit Europe Bank.

Cardul cu display al Credit Europe Bank este folosit de 9 din 10 utilizatori iar 8 din 10 il considera sigur

Vezi si alte profile - Credit Europe Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii