Profile Bancheri din RomaniaIuliana Anchidin

Head of Institutional Sales din cadrul Diviziei de Financial & Capital Markets

"Avand expunere atat pe pietele emergente cat si pe cele dezvoltate, fondurile oferite de Piraeus Bank Romania sunt solutia pentru clientii care doresc o investitie lichida, cu potential ridicat, care ofera acces la pietele financiare din Europa, America Latina, Asia sau Statele Unite ale Americii. Credem ca diversificarea portofoliului de servicii este unul dintre cele mai eficiente instrumente de fidelizare a clientilor existenti si de atragere a unora noi." a declarat Iuliana Anchidin (foto), Head of Institutional Sales din cadrul Diviziei de Financial & Capital Markets.

Piraeus Bank distribuie 12 fonduri de investitii, in EUR si USD, administrate de ING Investment Management si Pioneer Investment

Interviu:
“Cand am creat acest produs, ne-am gandit la facilitarea accesului clientilor la medii de investire-economisire cat mai diverse si complexe. In aceasta perioada de incertitudine si regres economic, fiecare dintre noi ar trebui sa ia in calcul diversificarea plasamentelor. Este o strategie inteleapta si tocmai de aceea am construit DepoInvest, un hibrid cu avantaje clare fata de componentele individuale accesate separat”, a declarat Iuliana Anchidin (foto), Institutional Sales ManagerTreasury & Financial Markets.

Piraeus Bank lanseaza un depozit cu fonduri mutuale

Vezi si alte profile - Piraeus Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii