Profile Bancheri din RomaniaIoana Mihai

Sef Departament Credite Garantate, Directia Managementul Produselor Retail

„Consecventa politicii sale, de sustinere a creditarii in moneda nationala, BCR a inceput acordarea de credite in lei in cadrul Programului Guvernamental Prima Casa 4. Astfel, prin accesarea creditului Prima Casă în moneda în care clientul obţine venitul se elimina riscul valutar, ceea ce este în concordanţă si cu recomandările Băncii Naţionale a României. Un alt avantaj pentru clienti este acela ca BCR nu percepe comision de analiza dosar, iar clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont BCR, beneficiaza de o reducere a dobânzii cu 0,2 puncte procentuale faţă de dobânda standard”, a declarat Ioana Mihai – Sef Departament Credite Garantate, Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

BCR lanseaza creditarea in lei in cadrul Programului Prima Casa 4

“Pentru noi contează foarte mult să dezvoltăm relații de parteneriat pe termen lung cu clienții noștri. De aceea, avem oferte speciale, pentru cei care își primesc salariile într-un cont BCR. De exemplu, un client care primește salariul într-un cont la noi economisește până la 3.000 de euro la un credit ipotecar pe 30 ani în valoare de 60.000 EUR, față de oferta standard”, a declarat Ioana Mihai, șef departament Credite Garantate BCR.

BCR majoreaza dobanzile la depozitele pe termen lung si scade costul creditelor in lei

„Oferta BCR de refinantare se pozitioneaza în topul celor mai atractive oferte de refinantare existenta în acest moment pe piata prin nivelul dobanzilor practicate in campania de refinantare coroborat cu celelalte atribute asociate produselor de refinantare promovate: comision de analiza zero, evaluare gratuita a imobilului, asigurare gratuita pentru imobilul adus în garantie pe toata perioada de creditare, plan de protectie a veniturilor (asigurare optionala care acopera riscul de somaj involuntar si pierderea totala permanenta sau temporara a capacitatii de munca) si cheltuieli notariale suportate de catre banca”, a declarat Ioana Mihai – Sef Departament Credite Garantate, Directia Managementul Produselor Retail.

BCR lanseaza o noua campanie de refinantare a creditelor

Vezi si alte profile - BCR
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii