BANCI | Ultima Ora

Platile instant, posibile la 11 banci

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-11-13 10:01

Alpha Bank, care urmeaza sa fie integrata in Unicredit, devine a 11-a banca prin care se pot face plati instant in lei, alaturi de Banca Transilvania, BCR, BRD, ING, Raiffeisen, CEC Bank, Libra Bank, Intesa, Patria Bank si Vista Bank.

Clientii Unicredit inca nu pot face plati instant in lei, posibile in cateva secunde, indiferent de ora sau zi.

Comunicat de presa:

Alpha Bank Romania lansează plățile instant - clienții pot plăti și primi bani în câteva secunde

Alpha Bank Romania lansează plățile instant, prin care clienții - atât persoane fizice cât și persoane juridice - pot trimite și pot primi bani în câteva secunde, oricând: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Prin participarea Alpha Bank Romania la schema de plăți instant pusă la dispoziție de TRANSFOND, clienții pot primi sau trimite prin online banking, în doar câteva secunde, bani către aproape toți partenerii din România.

“Într-o lume în care oamenii se așteaptă ca totul să se întâmple aici și acum, a mesajelor și răspunsurilor instant, și banii trebuie să circule în timp real, oricând, la orice oră – de luni până duminică și în timpul sărbătorilor. Suntem permanent preocupați să oferim soluții de plată moderne, rapide și sigure pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri și suntem încântați să le punem la dispoziție transferurile în timp real pe care le facilitează schema de plăți instant. Mai mult, pentru clienții Alpha Bank beneficiul rapidității vine fără costuri suplimentare”, a declarat Florin Brănici, Director Digital Banking și Canale Alternative, Alpha Bank Romania.

“Urăm bun venit colegilor de la Alpha Bank România în familia băncilor care oferă Plăți Instant și ne bucurăm să constatăm că circa 75% din piața plăților interbancare de retail, fără card, devine astfel activă în plățile în timp real, cont-la-cont, în regim 24/7/365. Cu Alpha Bank România și ceilalți membri ai comunității bancare care vor urma, plățile electronice de retail din România se ridică la un nivel în care, prin câteva click-uri, pe orice fel de dispozitiv electronic, la orice distanță, consumatorii și business-urile vor putea plăti și încasa bani absolut în orice moment, pentru orice activitate cotidiană” – Răzvan Faer, Șef Departament Dezvoltare TRANSFOND.

Prin schema de plăți instant, consumatorii pot trimite sau primi bani oricând, chiar și în weekend, de sărbători, ziua sau noaptea. Banii ajung la destinație în câteva secunde indiferent că este vorba despre plăți pentru bunuri sau servicii achiziționate, transferuri de bani către rude, prieteni sau cunoștințe, facturi sau taxe.

Business-urile de orice mărime pot face plăți rapide către furnizori, parteneri sau angajați, serviciul de plăți instant oferind o mai bună gestionare a lichidității, fluiditate financiară și eficiență operațională.

De menționat că noua schemă de plăți pusă la dispoziție de TRANSFOND se aplică pentru tranzacțiile mai mici de 50.000 de lei.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.
Alpha Bank Romania este o instituție financiară aflată printre primele 10 bănci din țară, cu operațiuni de bancă universală. Cu o prezență națională de aproape 30 de ani, banca oferă o gamă largă de servicii și produse moderne atât pentru persoane fizice, cât și pentru IMM-uri și segmentul corporativ. Este una dintre instituțiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima bancă ce a lansat pe piața locală o aplicație care transformă un dispozitiv mobil android într-un terminal POS. Totodată, în 2019 a realizat prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România, după ce în 2001 a fost prima bancă ce a introdus în oferta sa creditele pentru locuințe. Pentru mai multe informații despre Alpha Bank Romania: https://www.alphabank.ro.

Despre TRANSFOND

TRANSFOND este administratorul și operatorul Casei de Compensare Automată a plăților comerciale interbancare de retail. Compania își propune să fie principalul partener al comunităţii financiar-bancare din România în domeniul plăților (atât în moneda locală cât și în euro, național și transfrontalier), al serviciilor adiacente sau complementare plăţilor interbancare, exploatând la maximum infrastructura şi know-how-ul de care dispune.
Acționarul principal al TRANSFOND este Banca Națională a României, iar restul acționariatului este reprezentat de 18 bănci comerciale active în piața românească.
TRANSFOND a dezvoltat o serie de soluții complexe și de succes, în beneficiul sectorului financiar autohton, dar și al societăților comerciale și al consumatorilor finali de servicii financiare: Plăți Instant, serviciul Afișare Nume Beneficiar (SANB), AliasPay, e-Factur@ și e-Arhiv@. Pentru mai multe informații: www.transfond.ro, www.platiinstant.ro, www.aliaspay.ro, www.facturielectronice.ro.

 

Taguri: UniCredit Bank  BRD Groupe Societe Generale  ING Bank  Raiffeisen Bank  BT  Banca Transilvania  plati online  Banca Comerciala Romana (BCR)  Alpha Bank  Intesa Sanpaolo Bank  CEC Bank  banca  Vista Bank  transferuri de bani  Transfond  transfer bancar  Libra Internet Bank  plati  plati instant  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank implineste 160 de ani

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 160 de ani în care și-a reconfirmat constant poziția de bancă stabilă, de încredere, care a fost alături de generații de detalii

BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii