BANCI | Ultima Ora

Garanti BBVA are un chatbot pentru comunicarea cu clientii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-05-02 08:02

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci din România, își reafirmă angajamentul pentru digitalizare și lansează chatbot-ul de ultimă generație, GIA, conceput pentru a îmbunătăți experiența clienților și a simplifica serviciile de suport, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Asistentul virtual GIA este disponibil pe toate tipurile de dispozitive (smartphone, tabletă sau desktop) și poate răspunde solicitărilor clienților în două limbi, română și engleză, oferind răspunsuri la întrebări frecvente și asistență pentru nevoi complexe.

Clienții pot dialoga cu asistentul virtual intrând pe website-ul băncii, www.garantibbva.ro, în fereastra de dialog din hompage.

„Suntem dedicați să ne adaptăm continuu la nevoile și așteptările clienților noștri, iar introducerea acestui chatbot de ultimă generație reprezintă un pas esențial în direcția aceasta. Acordăm o atenție deosebită îmbunătățirii opțiunilor digitale și simplificării interacțiunilor clienților noștri cu produsele și serviciile noastre bancare. Prin intermediul GIA, ne propunem să oferim o experiență mai rapidă și mai intuitivă, facilitând clienților Garanti BBVA accesul la informații și rezolvarea nevoilor financiare ale acestora într-un mod rapid și eficient”, a declarat Tolga Banyocu, Director General Adjunct, Departamentul Soluții pentru Clienți, Garanti BBVA.

GIA utilizează tehnologia GPT pentru a furniza răspunsuri relevante clienților pe baza informațiilor disponibile pe website-ul băncii. Asistentul virtual se poate adresa personalizat pentru clienții persoane fizice, IMM-uri și PFA-uri și Corporații și în plus dispune de un conținut comun accesibil tuturor segmentelor de clienți.

Despre Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA România, alături de Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de management al flotei, precum și credite de consum. În 2023, banca a celebrat 25 de ani de prezență activă în cadrul sistemului bancar românesc.

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu noutățile, vă rugăm să vizitați http://www.garantibbva.ro, și să urmăriți paginile:
• facebook.com/GarantiBBVARomania
• https://www.instagram.com/garantibbva_romania/
• linkedin.com/company/garanti-bbva-romania
• youtube.com/c/GarantiBBVARomania.

Taguri: credite ipotecare  credite de consum  Garanti BBVA  banca  cont bancar  credite imobiliare  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



Cu venituri de 10.000 de lei, ai servicii dedicate, tip premium banking, la Banca Transilvania

Banca Transilvania a ajuns la 100.000 de clienți Premium Banking, segment de business diferit de Private Banking, +25% față de aceeași perioadă a anului trecut, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: “Creșterea numărului de clienți detalii

IFN-ul Credit Prime a dat credite de 30 milioane euro, cu dobanzi de 900%

IFN-ul Credit Prime, detinut de firma Ecofinance, din grupul Dyninno, inregistrat in paradisul fiscal Malta, anunta intr-un comunicat ca si-a majorat portofoliul de credite cu 40% in 2022: "Valoarea totală a creditelor acordate a ajuns la 30 milioane de euro, detalii

CEC Bank a finantat peste 3.000 de proiecte din fonduri europene

• 9 mai, Ziua Europei: Fondurile europene au contribuit la dezvoltarea României Fondurile europene au un rol esențial în dezvoltarea României, CEC Bank finanțând, de la demararea Exercițiului Financiar 2007-2013 și până detalii

Garanti BBVA are un chatbot pentru comunicarea cu clientii

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci din România, își reafirmă angajamentul pentru digitalizare și lansează chatbot-ul de ultimă generație, GIA, conceput pentru a îmbunătăți experiența clienților și a simplifica serviciile de detalii

 



 

Ultimele Comentarii