BANCI | Profil

Banca Transilvania ridica dobanzile la depozite la 13% pe an

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2008-11-19 09:05

Banca Transilvania majorează dobânzile la depozitele la termen, constituite în lei, cu până la 3 puncte procentuale, noile dobânzi plătite de bancă la depozitele în monedă naţională situându-se, în prezent, între 9,5% şi 14,5% pe an, a anunţat, marţi, Banca Transilvania.

Astfel, pentru depozitele la termen în lei, dobânzile se situează, în prezent, între 12,5% şi 13% pe an, în funcţie de perioada de constituire a depozitului, între 1 lună şi un an.

În cazul depozitului la termen, în lei, de tip revolving, dobânda anuală este egală cu dobânda la vedere, plus o dobândă situată între 12,5 şi 12,75% pe an, în funcţie de data scadenţei.

Banca Transilvania a majorat dobânzile şi pentru depozitul Contul de Economii, pentru depozitele populaţiei, banca plătind o dobândă între 13% şi 14,5% pe an, în funcţie de suma depozitată.

Pentru Contul de Economii destinat companiilor, Banca Transilvania plăteşte dobânzi de 10,5% sau 11,5% pe an, în funcţie de suma depozitată.

Pentru Depozitul Anotimpuri, constituit pe 45 de zile, banca a majorat dobânda anuală la 12,75%, iar, pentru depozitul pe 210 zile, Banca Transilvania practică o dobânda de 13% pe an.

La deschiderea unui cont, Banca Transilvania percepe un comision de 3 lei populaţiei, de 5 lei în cazul asociaţiilor non-profit şi de 10 lei pentru companii. Depunerile de numerar în contul propriu nu se comisionează. Ridicările de numerar în lei se comisionează cu sume între 0,4% şi 1% pentru populaţie şi cu 0,55% pentru companii. Pentru constituirea unui depozit, atât în lei, cât şi în valută, banca nu percepe nici un comision suplimentar.

În cazul lichidării depozitului înainte de termen, banca acordă dobânda la vedere pe perioada menţinerii banilor, se mai arată în comunicatul băncii.

Banca Transilvania a obţinut după primele nouă luni un profit net de 396,63 milioane lei (109 milioane euro), pe fondul vânzării companiei de asigurări Asiban, activele băncii ajungând la sfârşitul lunii septembrie la 16,47 miliarde lei (4,4 miliarde euro), în creştere cu 18,7% faţă de finalul anului trecut.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



BT Property preia Funshop Park Turda

Fondul Imobiliar de Investiții Alternative BT Property a achiziționat Funshop Park Turda (Cluj) de la grupul polonez Scallier, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Tranzacția marchează intrarea fondului pe piața de retail, unde are ca obiectiv detalii

Garanti BBVA a obtinut un profit de 177 milioane lei in 2023

Garanti BBVA România a înregistrat în 2023 un profit net de 177 milioane lei È™i venituri operaÈ›ionale de 521 milioane lei. Cu aceste rezultate, banca È™i-a atins cu succes obiectivele stabilite pentru anul precedent, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Banca Transilvania are cresteri anuale de 2 cifre

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in primul trimestru al anului cresteri anuale de 2 cifre: - tranzactiile (transferuri, plati, retrageri si depuneri de numerar etc.) au crescut cu 35% - creditele noi s-au majorat cu detalii

CEC Bank acorda firmelor credite garantate de stat, prin Programul IMM Plus

• În anul 2023, în cadrul Programului IMM Invest Plus (IMM Invest Romania, Agro IMM Invest, IMM Prod, Rural Invest, Garant Construct, Innovation), au fost acordate peste 1.400 de finanțări, în valoare de aproximativ 1,8 miliarde de detalii

 



 

Ultimele Comentarii