BANCI | Cariera

Jan Kotík este noul Director General al BRD Sogelease

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-02-03 17:28

BRD Sogelease IFN S.A are un nou Director General, Jan Kotík, care a preluat oficial această funcţie la finalul anului trecut, anunta BRD intr-un comunicat.

Anterior preluării conducerii BRD Sogelease, Jan Kotík a ocupat funcţia de Director Executiv Financiar şi Operaţiuni (începând cu noiembrie 2009) şi membru al Consiliului de Administraţie în cadrul ESSOX, companie membră a grupului Société Générale, lider pe piaţa creditelor de consum din Republica Cehă.

Jan Kotík s-a alăturat Grupului Société Générale în anul 2003, având o experienţă managerială de peste 14 ani în domeniul serviciilor financiar bancare. Cariera profesională a lui Jan Kotík în cadrul Grupului Société Générale a debutat cu funcţia de Director de Control de Gestiune în cadrul Departamentului de Strategie şi Financiar din Komerční Banka (Republica Cehă).

„Vom continua procesul de perfecționare a activităţii de leasing, bazându-ne pe experienţa şi suportul întregii echipe BRD - Groupe Société Générale, dovedind partenerilor noştri că suntem capabili să oferim alternative de finanțare rapidă, flexibilă și într-o manieră profesionistă. Dezvoltarea sinergiilor în cadrul Grupului va rămâne o prioritate pentru noi în vederea promovării unor servicii specializate şi oferte financiare integrate.
Pentru 2014 ne propunem să identificăm şi să exploatăm toate oportunităţile în vederea consolidării poziţiei noastre pe piaţă, fără a pierde însă din vedere aspectul profitabilităţii”, a declarat Jan Kotík.   

Jan Kotík a absolvit Facultatea de Finanţe şi Contabilitate din cadrul Universităţii de Economie din Praga, definitivându-şi studiile la CES Lyon, Franţa, în 1996. În completarea altor programe de formare profesională, în 2005, el a absolvit un curs de administrare a afacerilor la Harvard Business School din Boston.

BRD Sogelease IFN S.A, filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Société Générale,  este o prezenţă constantă în topul celor mai mari societăţi de leasing din România, din punctul de vedere al valorii bunurilor finanţate, şi deţine un portofoliu echilibrat pe toate sectoarele economiei româneşti.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Cariera



Mihaela Lupu preia conducerea UniCredit Bank

Mihaela Lupu, în prezent Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est (CE&EE) în cadrul Grupului UniCredit, va fi noul CEO și Președinte al Directoratului UniCredit Bank în România, începând cu data de 16 octombrie 2023. Numirea ei este detalii

Madalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

 



 

Ultimele Comentarii