BANCI | Stirea Zilei

UniCredit Tiriac Bank lanseaza primul card de afinitate UNICEF din Romania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-11-10 17:45

• UniCredit Ţiriac Bank S.A donează către UNICEF, din veniturile băncii, suma ce reprezintă 1% din valoarea fiecărei tranzacţii efectuate cu cardul de afinitate UNICEF la comercianţi
• În plus, banca va transfera către UNICEF şi 50% din taxa anuală a pachetului de produse UNICEF
• Cardul de afinitate UNICEF este disponibil în variantele de credit şi de debit

UniCredit Ţiriac Bank prezintă primul card de afinitate lansat împreună cu UNICEF în România. Produsul, emis pe platformă MasterCard, se adresează tuturor clienţilor care, prin utilizarea cardului de afinitate UNICEF la comercianţi, doresc să susţină iniţiativa UNICEF privind crearea de saloane mamă – copil în maternităţile din România. Prin dotarea şi mobilarea maternităţilor care vor fi susţinute şi prin instruirea personalului medical, acestea vor putea să intre în Iniţiativa Spital Prieten al Copilului şi să devină centre de promovare a alăptării.

„Mecanismul cardului este foarte simplu: UniCredit Ţiriac Bank donează din veniturile băncii suma ce reprezintă 1% din valoarea fiecărei tranzacţii efectuate cu cardul de afinitate UNICEF la comercianţi, fără niciun cost suplimentar pentru posesori”, spune Bogdan Spuza, Director Marketing şi Segmente UniCredit Ţiriac Bank. „Posesorii cardurilor vor şti exact ce sumă a fost oferită prin donaţii în numele lor către UNICEF, pentru că vor primi informaţii actualizate lunar din partea băncii. În plus, am decis ca 50% din taxa anuala a pachetuluiUNICEF să fie, de asemenea, transferată către UNICEF.”

Cardul de afinitate UNICEF este disponibil în variantele de credit şi de debit. Ambele tipuri de produse oferă posesorilor posibilitatea să efectueze tranzacţii şi pe Internet şi să obţină informaţii despre sold direct de la bancomat. Cardurile sunt embosate, au încorporată tehnologia chip, pot fi utilizate atât naţional, cât şi internaţional. De asemenea, pot fi înrolate gratuit în sistemul 3D Secure, pentru a efectua tranzacţii în siguranţă pe Internet.
„Cardul de afinitate UNICEF arată cum se poate susţine continuu programul de transformare a maternităţilor din România, ajutând clienţii UniCredit Ţiriac Bank să doneze fără să facă niciun efort financiar suplimentar. Ei pot dona plătindu-şi, pur şi simplu, cumpărăturile proprii cu acest card, aşa cum ar face-o cu orice card obişnuit de debit sau de credit”, spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager România şi Moldova, MasterCard Europe.

„Ne-am bucurat că şi acest produs, cu o misiune generoasă, care răspunde unor probleme sociale foarte acute, este realizat sub marca MasterCard şi că putem valorifica şi prin intermediul său experienţa vastă pe care am acumulat-o pe segmentul local de carduri affinity şi co-branded.”

Venitul minim necesar pentru obţinerea cardului de credit UNICEF este de 1.000 de RON. Limita de credit este de până la 30.000 de RON, dar nu mai mult decât echivalentul a trei salarii lunare nete. Perioada de graţie poate ajunge până la 56 de zile, iar suma minimă lunară de rambursat reprezintă doar 5% din suma utilizată.

Cardul de afinitate UNICEF este susţinut de Andreea Marin Bănică, în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF în România.
„Gesturile frumoase, dezinteresate sunt cu atât mai admirabile atunci când sunt făcute într-o perioadă grea, care ne pune pe toţi la încercare”, spune Andreea Marin Bănică. „Este un sentiment de împlinire sufletească deosebită să ştii că eşti o verigă dintr-un lanţ imens al omeniei. Un gest de rutină, cum este plata cu cardul la un comerciant, poate schimba în bine viaţa unui copil şi îi poate asigura o dezvoltare sănătoasă.”

„Cardul UNICEF - UniCredit Ţiriac Bank reprezintă o premieră pentru piaţa din România şi pentru noi”, a declarat Edmond McLoughney, reprezentant UNICEF România. „Cu fondurile strânse, UNICEF România va contribui la extinderea reţelei de Spital Prieten al Copilului. Copiii născuţi în aceste maternităţi vor avea cel mai bun start în viaţă, ei vor fi mai sănătoşi, mai inteligenţi şi mai echilibraţi emoţional. Mamele vor fi mai fericite, iar sistemul de sănătate va cheltui mai puţin cu îngrijirea lor. Obiectivul UNICEF este ca, pe termen lung, toate maternităţile din România să adopte practici Prietene ale Copilului.”

Detalii complete despre cardurile de afinitate UNICEF sunt disponibile în orice sucursală a UniCredit Ţiriac Bank, pe site-ul www.unicredittiriac.ro sau pe www.spitalprieten.ro.

Despre UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală si de Est si unul dintre cele mai mari din Europa. UniCredit Tiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiază în prezent 520.000 clienti activi prin intermediul a 234 de sucursale. În România, grupul oferă o gamă largă de produse specializate si servicii si prin intermediul partenerilor.

Despre UNICEF

UNICEF este prezent în România şi în alte 150 de ţări şi teritorii pentru a promova supravieţuirea şi dezvoltarea copiilor, din perioada copilăriei mici până la adolescenţă.
În România, UNICEF susţine drepturile copiilor prin programe de sănătate şi nutriţie, educaţie de calitate, precum şi prin protecţia copiilor împotriva violenţei, neglijenţei şi HIV/SIDA. UNICEF este susţinut financiar integral prin contribuţiile voluntare ale persoanelor fizice, corporaţiilor, fundaţiilor şi ale guvernelor.

Despre MasterCard Worlwide

În calitatea sa de companie de plată de top, MasterCard Worldwide se află în centrul comerţului. MasterCard are rol de francizor, procesator şi consilier în industria plăţilor şi susţine comerţul, oferind un liant economic important între instituţii financiare, autorităţi, companii, comercianţi şi posesori de carduri din întreaga lume. În 2009 consumatorii au generat, la nivel global, un volum brut al tranzacţiilor de 2,5 trilioane $, pe produsele emise sub mărcile companiei. Cu susţinerea MasterCard Worldwide Network – cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume – MasterCard procesează anual peste 22 de miliarde de tranzacţii şi are capacitatea să administreze 140 de milioane de tranzacţii pe oră, cu o durată medie de 140 milisecunde şi 99,99 acurateţe. MasterCard promovează comerţul global prin intermediul familiei sale de mărci, incluzând MasterCard®, Maestro® şi Cirrus®, prin produsele sale de bază – credit, debit şi prepaid – şi prin platformele şi funcţionalităţile sale inovatoare, cum sunt MasterCard PayPass™ şi MasterCard inControl™. MasterCard deserveşte consumatorii, autorităţile şi companiile din peste 210 ţări şi teritorii. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.mastercard.com. Urmăriţi-ne pe Twitter: @mastercardnews.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ce dobanzi au bancile la creditele de nevoi personale?

Dobanzile practicate de cele mai multe banci pentru creditele de nevoi personale destinate consumului nu mai sunt stabilite la niveluri standard ci sunt personalizate, in functie de mai multi factori, precum incasarea veniturilor in contul bancii sau istoricul de detalii

Topul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

 



 

Ultimele Comentarii