BANCI | Interviu

UBS ar putea concedia 5.000 de angajati

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-03-15 22:03

UBS, cea mai mare bancă din Elveţia, ar putea concedia până la 5.000 de angajaţi cu funcţii de conducere, potrivit publicaţiei SonntagsZeitung, citată de Reuters.

SonntagsZeitung a relatat că, potrivit propriilor cercetări, ar putea fi desfiinţate până la 2.500 de posturi manageriale la divizia de administrare a averilor, unde lucrează 50.000 din cei 77.000 de angajaţi ai UBS.

Un purtător de cuvânt al UBS a refuzat să comenteze informaţia.

UBS a anunţat, săptămâna trecută, că restructurează activităţile sale din Elveţia în patru regiuni, în loc de opt, şi restrânge echipa de conducere.

Banca a precizat însă că schimbările nu vor duce la creşterea numărului de posturi care vor fi desfiinţate, pe lângă cele 600-800 de locuri de muncă anunţate deja în Elveţia.

În februarie, UBS a anunţat că, în urma pierderilor record, va desfiinţa 2.000 de locuri de muncăla nivel mondial, până la jumătatea acestui an.

UBS încearcă să îşi reconstruiască brandul şi să se concentreze pe operaţiunile din Elveţia, după ce investiţiile riscante masive în SUA au obligat banca să revizuiască în scădere activele mai mult decât oricare altă bancă europeană şi să accepte sprijinul guvernului elveţian.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Interviu



Intelegerea la care ajung partile in cadrul CSALB este exemplificarea teoriei mainii invizibile

DeÈ™i economia țării este dependentă de finanÈ›area pe care o poate asigura sistemul bancar, reprezentanÈ›ii băncilor spun că populismul unor politicieni È™i instituÈ›ii reprezintă principalul factor care erodează încrederea dintre consumatori È™i instituÈ›iile de detalii

CSALB: nu e vorba de vina cuiva, ci de o impartire a responsabilitatii intre consumatori si banci

Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă a episodului 1 din #PodcasturileCSALB, în care sunt invitaÈ›i Alina Radu (conciliator CSALB, avocat Partener) È™i Alexandru Păunescu detalii

Cresterea dobanzilor la credite nu i-a afectat prea tare pe romani, iar bancile au profitat

Cresterea preturilor si a dobanzilor la credite nu i-a afectat prea tare pe romanii indatorati la banci, care si-au putut plati ratele gratie salariilor tot mai ridicate, bancile avand astfel de castigat. Majoritatea celor care au recurs la ajutorul CSALB detalii

Banca Transilvania despre taxa pe cifra de afaceri: nu vrem sa facem clientilor ceea ce ni s-a facut noua

Banca Transilvania spune ca nu va transfera clientilor taxa de 2% pe cifra de afaceri impusa de Guvern in 2024 si 2025 si 1% din 2026. „In niciun caz nu dorim să creÈ™tem preÈ›urile sau marjele clienÈ›ilor existenÈ›i. Deci, nu vrem să facem ceea ce detalii

 



 

Ultimele Comentarii