BANCI | Profil

Tot mai multi clienti CEC Bank folosesc statiile de plata SelfPay

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-06-18 19:32

CEC Bank si SelfPay, lider al pietei de Statii de Plata de tip self-service, marcheaza in primul an de la momentul lansarii parteneriatului, 1.600.000 tranzactii prin cele 344 Statii de Plata din unitatile bancii, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

Parteneriatul a debutat cu incasarea facturilor de utilitati prin intermediul Statiilor de Plata, iar ulterior au fost implementate si alte servicii.

Astfel, incepand cu luna septembrie 2018 a fost lansat serviciul de depunere in numerar in conturile clientilor persoane fizice CEC Bank, in limita a 3.000 lei/tranzactie.

Anul acesta a fost implementata plata taxelor de pasaport la Statiile de Plata, inclusiv prin intermediul cardului bancar la agentiile din centrele comerciale Park Lake si Plaza Romania, urmand sa fie extinsa in perioada urmatoare si in celelalte unitati.

"Parteneriatul cu SelfPay se inscrie in linia digitalizarii si, implicit, a simplificarii interactiunii Client-Banca. Statiile de Plata sunt utilizate de un numar tot mai mare de clienti si estimam ca vom ajunge la peste 2,5 milioane de tranzactii efectuate anual”, a declarat domnul Cristian Nae, Director, Directia de Administrare a Retelei Teritoriale, CEC Bank.

"Numarul romanilor care aleg Statiile de Plata SelfPay pentru efectuarea platilor simple, de convenienta, a inregistrat cresteri semnificative in ultimii ani. Tranzitia de la modul de efectuare a platilor la ghisee sau la un operator catre tehnologiile moderne de plata a devenit o normalitate a epocii in care traim, iar noi, la SelfPay, inovam permanent pentru a transforma experienta consumatorilor intr-una extrem de simpla si accesibila. Ne bucuram ca viziunea noastra in privinta evolutiei platilor a fost impartasita si de CEC Bank, iar rezultatele obtinute ca urmare a echiparii unitatilor bancare cu Statii de Plata sunt o confirmare a tendintelor pietei de profil", a declarat domnul Adrian Badea, CEO SelfPay.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

 

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

 



 

Ultimele Comentarii