ASIGURARI | Ultima Ora

ING Asigurari de Viata doneaza bani pentru infiintarea Departamentului de cardiochirurgie pediatrica al Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-08-30 12:10

ING Asigurări de Viaţă anunţă finalizarea cu succes a campaniei “În pas cu Paul”, desfaşurată în contextul strategiei de responsabilitate socială a companiei, cu obiectivul stângerii de fonduri pentru punerea în funcţiune a Departamentului de cardiochirurgie pediatrică al Spitalului de copii Marie Curie din Bucureşti.

Ca rezultat al acestui program, ING Asigurări de Viaţă va dona Asociaţiei Inima Copiilor suma de 25.000 de euro.

Programul “În Pas cu Paul”, desfăşurat în parteneriat cu Asociaţia Inima Copiilor, îşi propune ca cei 150 de copii ce vor putea fi operaţi anual în secţia construită la Marie Curie să fie trataţi în cele mai bune condiţii, într-o unitate dotată cu toată tehnica necesară (instrumentar şi consumabile) şi să fie îngrijiţi de medici şi asistente bine pregătiţi. (http://inimacopiilor.ro/cardiochirurgie/viitor.php).

ING Asigurări de Viaţă s-a implicat în acest program încă de la debutul său, la începutul lunii aprilie 2012, când maratonistul Paul Dicu a reprezentat România la cea de-a 27-a editie a Marathon des Sables (http://www.inpascupaul.ro/). Marathon des Sables este una dintre cele mai dure curse de anduranţă din lume, concurenţii având de parcurs 250 de km prin nisip în 7 zile, purtând în spate rucsacul cu alimentele necesare, un kit de supravieţuire şi haine. În săptămâna cursei din Sahara, prietenii lui Paul Dicu au alergat în parcuri, pe stadioane sau benzi de alerare din toata lumea, de la Bucureşti, la Sulina, Torino sau Helsinki, iar pentru cei 2.852 de km parcurşi in această saptămână, ING donează Asociaţiei Inima Copiilor suma de 10.000 de euro.

În plus, în intervalul aprilie-iulie 2012, programul a fost declinat şi în interiorul companiei, pentru fiecare kilometru alergat de către membri echipei ING Asigurări de Viaţă, compania urmând să doneze câte 2 Euro copiilor bolnavi de inimă.

Pe parcursul programului, echipa ING a alergat „În pas cu Paul” circa 6.200 de kilometri, iniţiativa mobilizând sute de voluntari din Bucureşti, cât şi din ţară. Remarcabili au fost cei 80 de voluntari de la agenţia Târgu Mureş care au alergat peste 225 km. La această distanţă impresionantă au contribuit atât membri ai echipei ING, cât şi familiile şi prietenii acestora.

“Programele pentru salvarea de vieţii sunt o direcţie importantă a strategiei noastre de responsabilitate socială, iar iniţiativele dezvoltate în cadrul programului «În pas cu Paul» au emoţionat şi mobilizat întreaga echipă ING Asigurări de Viaţă, prin obiectivul nobil de a oferi condiţii mai bune de tratament copiilor cu afecţiuni cardiace. Programul pentru punerea în funcţiune a Secţiei de cardiochirurgie pediatrică a spitalului de copii Marie Curie, în care ne-am implicat încă de anul trecut, ne-a oferit onoarea şi bucuria de a ne uni eforturile cu oameni de înaltă valoare, cum sunt Paul Dicu, Alexandru Tomescu sau reprezentanţii asociaţiilor de profil cu care colaborăm”, a declarat Carmen Soare (foto), Director Marketing ING Asigurari de Viata.

“«În pas cu Paul» a fost un proiect fabulos: Paul Dicu alerga sute de kilometri în căldura şi nispul Saharei, în acelaşi timp noi primeam la Bucureşti dovezi de solidaritate: oameni care ne ştiau de mult sau care abia aflau de Paul şi “Inima Copiilor”, dar şi angajaţi ING, ne trimiteau kilometrii alergaţi de ei, şi mesaje de încurajare pentru noi şi Paul. Cu toţii au fost fericiţi că efortul lor va fi răsplătit de ING Asigurări de Viaţă printr-o donaţie pe măsură pentru copiii cu probleme cardiace. Tuturor le mulţumim din inimă!”, a declarat Alex Popa, Preşedintele Asociaţiei Inima Copiilor.

Implicarea ING Asigurări de Viaţă în programul dedicat Secţiei de cardiochirurgie pediatrica a spitalului de copii Marie Curie, desfăşurat împreună cu Asociaţia Inima Copiilor a debutat în 2011, când ING a contribuit cu 35.000 de euro pentru cumpararea de consumabile si organizarea primelor trei misiuni medicale şi a sprijinit concertul caritabil sustinut de violonistul Alexandru Tomescu dedicat acestei cauze.

Despre responsabilitatea socială la ING Asigurări de Viaţă

Iniţiată în 2010, atunci când a fost creată şi o divizie dedicată în cadrul departamentului de marketing, strategia de responsabilitate socială a ING Asigurări de Viaţă urmăreşte ca direcţii prioritare educaţia financiară, protecţia mediului şi accesul la educaţie pentru copiii talentaţi sau defavorizaţi. Acestora li s-au adaugat în 2011 programele care oferă “Şanse la viaţă”, prin acţiuni de prevenţie şi educaţie, dar şi de diagnostic şi tratament. Pe parcursul anului 2011 au fost dezvoltate nouă proiecte de amploare şi o serie de proiecte adiacente, printr-o invesţitie totală de 1,24 milioane RON, aferentă programelor derulate.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraAvansul la un credit imobiliar care nu este destinat propriei locuinte creste de la 15% la 25%

Un nou Regulament emis de Banca Nationala a Romaniei (BNR) obliga bancile sa majoreze de la 15% la 25% avansul minim pe care trebuie sa-l detina beneficiarul unui credit ipotecar in lei detinat achizitiei sau constructiei unui imobil care nu este destinat a fi utilizat ca locuinta detalii

CEC Bank acorda credite ipotecare cu cea mai mica dobanda fixa din piata

CEC Bank acorda credite ipotecare cu o dobanda fixa in primii cinci ani de 4,7%, cea mai mica dintre ofertele altor banci cu acelasi tip de credit. Alte banci care acorda credite pentru locuinte cu dobanzi fixe in primii cinci ani sunt: BCR (5,45%), Patria Bank (6,2%), Unicredit (4,99%), detalii

Probleme la platile online cu cardurile Mastercard emise de toate bancile (actualizat)

"Cardurile Mastercard emise de toate bancile romanesti au probleme de utilizare la tranzactiile online, care functioneaza cu intermitente, si-au anuntat unele banci clientii.
"Va informam ca exista o problema generala legata de utilizarea cardurilor Mastercard la nivelul detalii

Probleme de functionare la aplicatia George a BCR (actualizat)

BCR anunta ca aplicatia de internet/mobile banking are probleme de functionare: "În acest moment, George funcționează cu o serie de intermitențe. Lucrăm intens pentru remedierea situației. Pentru orice întrebări, ne puteți suna la *2227, unde suntem disponibili detalii

  

Ultimele Comentarii

 • Amanare rate BRD

  Trebuie sa faceti o cerere la BRD, prin telefon, e-mail, pe site-ul BRD.ro sau intr-o sucursala, in ... detalii

 • Amanare

  As dori sa fac o amânare pentru rata mea pe câteva luni ,din motive ... detalii

 • asigurare credit

  Daca ati avut asigurare la credit, trebuie sa verificati daca a fost activata respectiva asigurare. ... detalii

 • Rata la banca

  Am primit instintare pentru un credid ne platit din 2009 ce se pote face eu am avut asigurare pe ... detalii

 • TBI Bank

  OK.Multumes pentru conversatie si ... detalii