ASIGURARI | Ultima Ora

ING Asigurari de Viata doneaza bani pentru infiintarea Departamentului de cardiochirurgie pediatrica al Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-08-30 12:10

ING Asigurări de Viaţă anunţă finalizarea cu succes a campaniei “În pas cu Paul”, desfaşurată în contextul strategiei de responsabilitate socială a companiei, cu obiectivul stângerii de fonduri pentru punerea în funcţiune a Departamentului de cardiochirurgie pediatrică al Spitalului de copii Marie Curie din Bucureşti.

Ca rezultat al acestui program, ING Asigurări de Viaţă va dona Asociaţiei Inima Copiilor suma de 25.000 de euro.

Programul “În Pas cu Paul”, desfăşurat în parteneriat cu Asociaţia Inima Copiilor, îşi propune ca cei 150 de copii ce vor putea fi operaţi anual în secţia construită la Marie Curie să fie trataţi în cele mai bune condiţii, într-o unitate dotată cu toată tehnica necesară (instrumentar şi consumabile) şi să fie îngrijiţi de medici şi asistente bine pregătiţi. (http://inimacopiilor.ro/cardiochirurgie/viitor.php).

ING Asigurări de Viaţă s-a implicat în acest program încă de la debutul său, la începutul lunii aprilie 2012, când maratonistul Paul Dicu a reprezentat România la cea de-a 27-a editie a Marathon des Sables (http://www.inpascupaul.ro/). Marathon des Sables este una dintre cele mai dure curse de anduranţă din lume, concurenţii având de parcurs 250 de km prin nisip în 7 zile, purtând în spate rucsacul cu alimentele necesare, un kit de supravieţuire şi haine. În săptămâna cursei din Sahara, prietenii lui Paul Dicu au alergat în parcuri, pe stadioane sau benzi de alerare din toata lumea, de la Bucureşti, la Sulina, Torino sau Helsinki, iar pentru cei 2.852 de km parcurşi in această saptămână, ING donează Asociaţiei Inima Copiilor suma de 10.000 de euro.

În plus, în intervalul aprilie-iulie 2012, programul a fost declinat şi în interiorul companiei, pentru fiecare kilometru alergat de către membri echipei ING Asigurări de Viaţă, compania urmând să doneze câte 2 Euro copiilor bolnavi de inimă.

Pe parcursul programului, echipa ING a alergat „În pas cu Paul” circa 6.200 de kilometri, iniţiativa mobilizând sute de voluntari din Bucureşti, cât şi din ţară. Remarcabili au fost cei 80 de voluntari de la agenţia Târgu Mureş care au alergat peste 225 km. La această distanţă impresionantă au contribuit atât membri ai echipei ING, cât şi familiile şi prietenii acestora.

“Programele pentru salvarea de vieţii sunt o direcţie importantă a strategiei noastre de responsabilitate socială, iar iniţiativele dezvoltate în cadrul programului «În pas cu Paul» au emoţionat şi mobilizat întreaga echipă ING Asigurări de Viaţă, prin obiectivul nobil de a oferi condiţii mai bune de tratament copiilor cu afecţiuni cardiace. Programul pentru punerea în funcţiune a Secţiei de cardiochirurgie pediatrică a spitalului de copii Marie Curie, în care ne-am implicat încă de anul trecut, ne-a oferit onoarea şi bucuria de a ne uni eforturile cu oameni de înaltă valoare, cum sunt Paul Dicu, Alexandru Tomescu sau reprezentanţii asociaţiilor de profil cu care colaborăm”, a declarat Carmen Soare (foto), Director Marketing ING Asigurari de Viata.

“«În pas cu Paul» a fost un proiect fabulos: Paul Dicu alerga sute de kilometri în căldura şi nispul Saharei, în acelaşi timp noi primeam la Bucureşti dovezi de solidaritate: oameni care ne ştiau de mult sau care abia aflau de Paul şi “Inima Copiilor”, dar şi angajaţi ING, ne trimiteau kilometrii alergaţi de ei, şi mesaje de încurajare pentru noi şi Paul. Cu toţii au fost fericiţi că efortul lor va fi răsplătit de ING Asigurări de Viaţă printr-o donaţie pe măsură pentru copiii cu probleme cardiace. Tuturor le mulţumim din inimă!”, a declarat Alex Popa, Preşedintele Asociaţiei Inima Copiilor.

Implicarea ING Asigurări de Viaţă în programul dedicat Secţiei de cardiochirurgie pediatrica a spitalului de copii Marie Curie, desfăşurat împreună cu Asociaţia Inima Copiilor a debutat în 2011, când ING a contribuit cu 35.000 de euro pentru cumpararea de consumabile si organizarea primelor trei misiuni medicale şi a sprijinit concertul caritabil sustinut de violonistul Alexandru Tomescu dedicat acestei cauze.

Despre responsabilitatea socială la ING Asigurări de Viaţă

Iniţiată în 2010, atunci când a fost creată şi o divizie dedicată în cadrul departamentului de marketing, strategia de responsabilitate socială a ING Asigurări de Viaţă urmăreşte ca direcţii prioritare educaţia financiară, protecţia mediului şi accesul la educaţie pentru copiii talentaţi sau defavorizaţi. Acestora li s-au adaugat în 2011 programele care oferă “Şanse la viaţă”, prin acţiuni de prevenţie şi educaţie, dar şi de diagnostic şi tratament. Pe parcursul anului 2011 au fost dezvoltate nouă proiecte de amploare şi o serie de proiecte adiacente, printr-o invesţitie totală de 1,24 milioane RON, aferentă programelor derulate.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBancile sunt obligate sa vireze pensiile pe carduri cu o zi mai devreme decat pana acum

Bancile sunt obligate sa vireze pensiile pe carduri in termen de o zi din momentul in care au primit banii de la Trezoreria statului, fata de doua zile, cum se intampla pana acum, a anuntat noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru (foto, langa premierul Ludovic Orban). Astfel, detalii

Doua banci reiau negocierile pentru scaderea ratelor celor care mai au credite in franci elvetieni (CHF)

O asociatie care reprezinta persoanele cu credite in franci elvetieni (CHF), denumita Credere, a anuntat ca a trimis la banci invitatii de renegociere a pretului creditelor in franci elvetieni (CHF), a caror valoare s-a dublat fata de leu si implicit ratele la imprumuturi au crescut de doua ori detalii

Eximbank incepe procesul de preluare a Bancii Romanesti: banca isi pastreaza numele si va fi condusa de Lucian Anghel

Banca Romaneasca a convocat in luna ianuarie 2020 Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) in care se va aproba preluarea bancii grecesti de catre Eximbank, pastrarea numelui bancii, "Banca Romaneasca" - ceea ce inseamna ca va functiona independent de Eximbank si nu va fuziona cu aceasta - si detalii

Clientii BRD reclama ca nu-si pot reactiva aplicatia myBRD mobile banking prin telefon sau online, ci doar la ghiseu

Clientii BRD se plang ca nu-si pot reactiva online sau prin telefon aplicatiile de mobile banking (myBRD), daca si-au schimbat telefonul, decat daca se prezinta la o unitate BRD, ceea ce pentru unii este imposibi, fiind in strainatate, iar pentru altii e foarte greu, dat fiind ca se afla la o detalii

Ultimele Comentarii

 • 19.01.2020

  Aplicatia nu merge, tot timpul imi spune Bt24 has stopped working si se inchide ... detalii

 • Credit ipotecar

  Buna ziua,eu si sotu lucrez in Anglia de 5 ani si la ultumul loc de munca eu am 4 ani vechime iar ... detalii

 • Credit

  Buna ziua Ce se intampla cu clientii băncii Credit Europe Bank care au credit ipotecar in CHF ... detalii

 • Credit

  Buna ziua Ce se intampla cu clientii băncii Credit Europe Bank care au credit ipotecar in CHF ... detalii

 • Avertizari!

  BNR se arata din ce in ce mai ingrijorata cu situatia fiscala si cu previziunile economiei de o ... detalii