BANCI | Ultima Ora

Volksbank lanseaza noi conturi de economii cu ocazia aniversarii a 12 ani in Romania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-05-21 14:16

Volksbank lansează Contul Aniversar pentru Persoane Fizice şi pentru IMM-uri. Noul produs oferă clienţilor acces la două dintre cele mai solicitate servicii bancare: economisire şi operaţiuni de zi cu zi, anunta banca intr-un comunicat.

Contul Aniversar pentru Persoane Fizice

Clienţii Volksbank vor beneficia de o dobândă de 5% p.a. la Lei, respectiv 2.75% p.a. la Euro şi ZERO comision de deschidere. Contul de economii este un depozit la vedere, iar dobânda aferentă va fi încasată de către client la sfârşitul fiecărei zile bancare. Aceştia pot depune şi retrage bani din cont oricând, fără a pierde dobânda acumulată. Suma minimă pentru aplicarea acestor dobânzi este de 100 de Lei, respectiv 25 de Euro.

În plus, în perioada promoţiei, până pe 31 Iulie, Contul Aniversar oferă acces la două conturi curente (Lei şi Euro), un card multi-valută şi acces la Internet Banking, comisionul pentru toate aceste servicii fiind de doar 3 Lei pe lună (în loc de 6 lei). La achiziţionarea Contului Aniversar, clientul dispune de 2 plăţi gratuite, în RON, prin Internet Banking.

Toţi clienţii care deţin deja un Cont Simplu la Volksbank pot beneficia de componenta de economisire cu ZERO costuri (fără comision de deschidere şi fără comision de administrare).

Contul Aniversar pentru Persoane Juridice

În cazul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Contul Aniversar vine cu o dobândă de 4,7% p.a la Lei, respectiv 2,7% p.a la Euro. Dobânda se calculează zilnic şi este virata în cont în următoarea zi bancară.
Soldul minim pentru aplicarea acestor dobânzi este de 2.000 de Lei, respectiv 500 de Euro. Comisionul lunar de administrare este de 12 Lei, respectiv 4 Euro.

Toţi clienţii care dețin „Afaceri prin Internet Banking” sau achiziţionează una din opţiunile S, M, L, XL , beneficiază de componenta de economisire cu ZERO costuri (fără comision de deschidere şi fără comision de administrare).

Lansarea noilor produse face parte dintr-o campanie amplă care marchează aniversarea a 12 ani de la intrarea Volksbank pe piaţa bancară din România.

“Aniversarea Volksbank România este un eveniment important pentru noi, pe care am dori să îl celebrăm alături de clienţii noştri. Vrem să le mulţumim pentru sprijinul acordat în această perioadă, de aceea am creat o ofertă specială aniversară, cu produse avantajoase”, declară Iulia Oancea, Director Dezvoltare Produse.

Toţi clienţii Volksbank România care vor veni în oricare din sucursalele băncii în perioada 21 Mai – 31 Iulie, vor beneficia de ofertele promoţionale.

Despre Volksbank România

Volksbank a intrat pe piaţa din România în 2000. În prezent, Volksbank România este una din cele mai mari zece bănci de pe piaţa locală, cu active de 4,3 miliarde de euro şi o reţea de 135 de unităţi, extinsă la nivelul întregii ţări.

Începând din 2010, strategia băncii s-a modificat, iar Volksbank România este în curs de repoziţionare ca bancă universală, care acordă egală atenţie activităţilor de economisire, cât şi celor de creditare şi se adresează atât clienţilor companiei, cât şi clienţilor persoane fizice. Începând din octombrie 2011, controlul asupra Volksbank România a fost transferat către vehiculul VBI Beteiligungs GmbH.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBCR trimite in SUA opt firme din InnovX-BCR in cautare de investitii

8 businessuri de tehnologie din cadrul InnovX-BCR vor participa în perioada 26-29 iunie la cel mai important eveniment dedicat investițiilor străine directe din Statele Unite: SelectUSA Investment Summit. Cele opt companii fac parte din toate grupele acceleratorului InnovX-BCR detalii

BNR nu-l lasa pe inventatorul creditului doar cu buletinul sa-si faca banca

Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu este de acord ca inventatorul creditului doar cu buletinul din urma cu 15 ani, Dan Ostahie, proprietarul magazinelor Altex, sa-si faca banca, prin preluarea Porsche Bank. Motivul este lipsa de experienta a lui Ostahie in domeniul bancar, conform detalii

Dobanda de 8% la depozitele online pe 2 ani la Patria Bank

Patria Bank continuă să încurajeze economisirea și anunță dobânzi de top la depozitele în lei. În plus, 4 din 5 clienți noi de depozite accesează produsul 100% online, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Patria Bank a detalii

Preluarea Porsche Bank de Dan Ostahie a fost aprobata de Consiliul Concurentei

Dan Ostahie controlează Grupul Altex, care este organizat pe mai multe linii de activitate, respectiv: retail, servicii IT, import, producție și distribuție produse electro-IT&C, service, servicii financiare nebancare, transport, automotive, imobiliare, conform unui comunicat al detalii

  

Ultimele Comentarii