BANCI | Ultima Ora

Volksbank lanseaza noi conturi de economii cu ocazia aniversarii a 12 ani in Romania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-05-21 14:16

Volksbank lansează Contul Aniversar pentru Persoane Fizice şi pentru IMM-uri. Noul produs oferă clienţilor acces la două dintre cele mai solicitate servicii bancare: economisire şi operaţiuni de zi cu zi, anunta banca intr-un comunicat.

Contul Aniversar pentru Persoane Fizice

Clienţii Volksbank vor beneficia de o dobândă de 5% p.a. la Lei, respectiv 2.75% p.a. la Euro şi ZERO comision de deschidere. Contul de economii este un depozit la vedere, iar dobânda aferentă va fi încasată de către client la sfârşitul fiecărei zile bancare. Aceştia pot depune şi retrage bani din cont oricând, fără a pierde dobânda acumulată. Suma minimă pentru aplicarea acestor dobânzi este de 100 de Lei, respectiv 25 de Euro.

În plus, în perioada promoţiei, până pe 31 Iulie, Contul Aniversar oferă acces la două conturi curente (Lei şi Euro), un card multi-valută şi acces la Internet Banking, comisionul pentru toate aceste servicii fiind de doar 3 Lei pe lună (în loc de 6 lei). La achiziţionarea Contului Aniversar, clientul dispune de 2 plăţi gratuite, în RON, prin Internet Banking.

Toţi clienţii care deţin deja un Cont Simplu la Volksbank pot beneficia de componenta de economisire cu ZERO costuri (fără comision de deschidere şi fără comision de administrare).

Contul Aniversar pentru Persoane Juridice

În cazul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Contul Aniversar vine cu o dobândă de 4,7% p.a la Lei, respectiv 2,7% p.a la Euro. Dobânda se calculează zilnic şi este virata în cont în următoarea zi bancară.
Soldul minim pentru aplicarea acestor dobânzi este de 2.000 de Lei, respectiv 500 de Euro. Comisionul lunar de administrare este de 12 Lei, respectiv 4 Euro.

Toţi clienţii care dețin „Afaceri prin Internet Banking” sau achiziţionează una din opţiunile S, M, L, XL , beneficiază de componenta de economisire cu ZERO costuri (fără comision de deschidere şi fără comision de administrare).

Lansarea noilor produse face parte dintr-o campanie amplă care marchează aniversarea a 12 ani de la intrarea Volksbank pe piaţa bancară din România.

“Aniversarea Volksbank România este un eveniment important pentru noi, pe care am dori să îl celebrăm alături de clienţii noştri. Vrem să le mulţumim pentru sprijinul acordat în această perioadă, de aceea am creat o ofertă specială aniversară, cu produse avantajoase”, declară Iulia Oancea, Director Dezvoltare Produse.

Toţi clienţii Volksbank România care vor veni în oricare din sucursalele băncii în perioada 21 Mai – 31 Iulie, vor beneficia de ofertele promoţionale.

Despre Volksbank România

Volksbank a intrat pe piaţa din România în 2000. În prezent, Volksbank România este una din cele mai mari zece bănci de pe piaţa locală, cu active de 4,3 miliarde de euro şi o reţea de 135 de unităţi, extinsă la nivelul întregii ţări.

Începând din 2010, strategia băncii s-a modificat, iar Volksbank România este în curs de repoziţionare ca bancă universală, care acordă egală atenţie activităţilor de economisire, cât şi celor de creditare şi se adresează atât clienţilor companiei, cât şi clienţilor persoane fizice. Începând din octombrie 2011, controlul asupra Volksbank România a fost transferat către vehiculul VBI Beteiligungs GmbH.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraCare este procedura de amanare a ratelor la ING Bank, conform OUG 90/2022

ING Bank a publicat procedura privind amanarea ratelor la credite, conform OUG 90/2022, precum si calculatoarele de simulare a cresterii ratei, dupa perioada de amanare. Informatiile publicate de ING Bank: "Ordonanța de Urgență Nr.90/2022 permite amânarea la plată a ratelor aferente produselor de creditare până la 9 luni. Găsești mai jos informațiile ce iți sunt necesare atunci când te gandești să iți amâni ratele creditelor pe care le ai. Și poate cel mai important, iți poti simula costul cu amânarea ratelor. De știut: dacă ai luat creditul împreună cu asigurare, păstrează în contul curent suma aferentă primei de asigurare (îi găsești valoarea detalii

OTP Bank sufera pierderi financiare, din cauza riscurilor operationale

• OTP Bank România continuă strategia de dezvoltare locală cu rezultate operaționale excelente, evoluții pozitive ale businessului și ale proiectelor de investiții. • Profitul operațional a atins 86 milioane lei, detalii

BNR cere bancilor sa reduca ROBOR-ul, pentru ca „au sarit calul”

Dobanzile la tranzactiile interbancare (ROBOR), au crescut mai mult decat ar trebui, iar bancile trebuie sa le mai reduca, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR). "Bancile trebuie sa se uite cu mai multa atentie la mesajele detalii

Cum se face amanarea ratelor la creditele Banca Romaneasca

Care este procedura de suspendare a ratelor la creditele acordate de Banca Romaneasca, conform OUG 90/2022, potrivit informatiilor publicate de banca: Supendare Rate conform OUG 90/2022 Inainte de a completa și de a transmite Băncii solicitarea de suspendare a obligațiilor de plată, solicitantul este rugat să parcurgă toate informațiile din prezenta secțiune. Transmiterea solicitării echivalează cu luarea la cunoștintă și, acolo unde este cazul, cu acceptarea de către solicitant a celor enumerate mai jos: DETALII IMPORTANTE: OUG nr. 90/2022 stabilește următoarele criterii cumulative de eligibilitate aplicabile în cazul fiecărei solicitări de suspendare: (1) Solicitantul detalii

  

Ultimele Comentarii