BANCI | Ultima Ora

Porsche Bank promoveaza creditele auto in lei prin programul REMAT

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-04-19 16:24

Odată cu lansarea programului REMAT 2012 Porsche Bank propune oferte promoţionale de finanţare pentru autoturismele Porsche România. Astfel, cei care preferă mărcile holdingului pot beneficia de un credit în RON cu avans 0% oferit de Porsche Bank sau de oferte cu dobândă redusă. De asemenea, autoturismele marca Skoda beneficiază de o ofertă specială în cadrul programului, anunta banca intr-un comunicat.

„Anul trecut finanţările autoturismelor vândute prin programul REMAT au constituit 60% din afacerile Porsche Bank. În 2012, deşi programul se va desfăşura pe o perioadă mai scurtă, credem că ne vom menţine această rată de finanţare, mai ales pentru că vom promova creditarea în moneda locală, prin dobânzi atractive”, a declarat Alexander Nekolar, CEO al Porsche Finance Group.

Oferta Porsche Bank pentru programul REMAT 2012 vine cu o dobândă atractivă de 8,9% pentru împrumuturile în RON şi de 7,09% pentru cele în euro, un bonus financiar de 2% şi cu posibilitatea de avans zero pentru creditele în RON. Mai mult, dobânda fixă este menţinută pe întreaga perioadă a contractului de credit, clienţii fiind astfel protejaţi de fluctuaţiile de pe piaţa valutară.

De asemenea, Porsche Bank oferă credite în RON cu avans începând de la 0%, datorită unei noi norme de creditare pentru persoane fizice aprobate recent de Banca Naţională, Astfel, un autoturism Skoda Fabia poate fi achiziţionat printr-un credit în RON, cu avans zero, pentru o rată de aproximativ 870 RON pe lună, pentru o perioadă de cinci ani. Pentru creditele în euro avansul este de minimum 25%. Conform noilor norme de creditare pentru persoane fizice toate creditele, inclusiv cele auto, sunt limitate la maximum 60 de luni. De asemenea, gradul maxim de îndatorare este acum de 60%, ceea ce înseamnă că produsele noastre vor fi mai accesibile clienţilor, deşi cadrul legislativ este mult mai restrictiv.

„Considerăm programul REMAT o oportunitate pentru a creşte atractivitatea produselor Porsche Bank şi pentru a încuraja înnoirea parcului auto din România cu autoturisme fiabile finanţate prin ofertele Porsche Finance Group”, a adaugat Alexander Nekolar, CEO al Porsche Finance Group.

Pe lângă ofertele Porsche Bank, clienţii înscrişi în programul REMAT anul acesta pot alege finanţări şi prin Porsche Leasing, care oferă leasing financiar clasic sau Perfect Leasing în euro, cu dobândă redusă. Bonusul financiar pentru un autoturism finanţat prin leasing financiar este de 3%, iar dobânzile au fost reduse până la 7,09% (dobândă variabilă) şi 7,49% (dobândă fixă).

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



La platile bancare online se va afisa si numele detinatorului contului, pentru prevenirea fraudelor

Băncile din România oferă clienților o nouă facilitate de verificare a identității beneficiarului real al plății prin Serviciul Afișare Nume Beneficiar (SANB), care are ca obiectiv prevenirea fraudelor în rândul clienților care efectuează plăți electronice și reducerea tranzacțiilor eronate generate de introducerea greșită a beneficiarului (a contului IBAN), conform unui comunicat de presa comun al Transfond si ARB, in care se adauga: În faza pilot, Serviciul Afișare Nume Beneficiar este disponibil la CEC Bank, ING Bank și Libra Internet Bank, urmând ca, începând cu anul 2023 și alte bănci să ofere această facilitate. Serviciul Afișare Nume Beneficiar este pus la dispoziția detalii

ING, amendata pentru divulgarea datelor personale ale clientilor

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a finalizat în cursul lunii octombrie 2022 o investigație la operatorul ING Bank NV Amsterdam Sucursala București și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 alin. (1) și alin. (2) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Operatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 98.076,00 lei (echivalentul sumei de 20.000 EURO). Investigația a fost demarată ca urmare a transmiterii de către operator a unei notificări privind încălcarea securității datelor cu caracter personal în temeiul Regulamentului General privind Protecția Datelor. La baza detalii

Aplicatia George BCR este folosita de 1,6 milioane persoane fizice si 127.000 de firme

• La patru ani de la lansarea oficială în România, peste 1,6 milioane de persoane fizice sunt astăzi utilizatori activi de George, alături de 127.000 de companii • În fiecare minut, 15 persoane fac tranzacții în detalii

Bancile sunt sfatuite sa-si indrume la CSALB clientii cu care au ligitii

Dacă la momentul înființării și debutului activității CSALB (2015-2016), numărul de procese dintre bănci și consumatori era de aproximativ 40.000, în prezent, numărul litigiilor din instanțe a scăzut de trei ori, la puțin peste 13.000 de detalii