BANCI | Ultima Ora

BCR scade dobanzile la depozite

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-04-18 11:29

Din luna aprilie, BCR a modificat în scădere nivelul dobânzii la întreaga paletă de depozite cu valori începând de la 0,4% puncte procentuale, în concordanţă cu evoluţiile macroeconomice, anunta banca intr-un comunicat.

BCR anunţă şi faptul că începând cu 15 iunie 2012, dobânda practicată de bancă pentru disponibilităţile la vedere va fi de 0.01%, indiferent de valuta contului.

Depozitul la termen de 24 luni, MaxiPlus BCR, are acum un randament la scadenţă de 12,00% (cu o dobândă nominală fixă de 6,00% / an) la lei şi de 8% (cu o dobândă nominală fixă de 4,00% / an) la euro.

Nivelul dobânzii pentru depozitele noi se menţine foarte avantajos, deşi este ajustat în scădere faţă de luna martie în contextul economic marcat de scăderea continuă a inflaţiei şi de reducerile succesive a dobânzii de politică monetară, precizeaza banca in comunicat.

Nivelul dobânzii nominale anuale creşte cu un bonus de 0,25 puncte procentuale dacă depozitul este constituit prin Click sau Alo 24 Banking BCR (până la 6,25% / an - randament 12,50% la scadenţă la lei şi respectiv 4,25% / an la euro - randament 8,50% la scadenţa.

“Depozitul la 24 de luni rămâne cel mai avantajos produs de economisire BCR şi în luna aprilie pentru că dobânda fixă competitivă protejează economiile deponenţilor faţă de inflaţie şi faţă de variaţiile nivelului de dobândă. Totodată, deponenţii nu au comision nici la deschiderea depozitului şi nici la retragerea banilor la scadenţă. Persoanele care au nevoie de bani înainte de scadenţă primesc o dobândă avantajoasă de până la 5% la lei şi 3% la euro în funcţie de perioada de deţinere a depozitului” a precizat Catălina Zincenco, Şef departament Produse de Economisire şi Investiţii, BCR.

În cazul lichidării depozitului înainte de scadenţa la 24 luni, banca bonifică o mare parte din dobândă, în funcţie de perioada de deţinere, astfel:

Lei

Până la 6 luni: 3,00% pe an
6 – 12 luni: 3,75% pe an
12 – 18 luni: 4,25% pe an
18 – 24 luni, exclusiv data scadenţei: 5,00% pe an
Lei

Euro
Până la 6 luni: 1,00% pe an
6 – 12 luni: 1,75% pe an
12 – 18 luni: 2,50% pe an
18 – 24 luni, exclusiv data scadenţei: 3,00% pe an

Retragerea la scadenţă nu este afectată de niciun comision de deschidere, administrare, lichidare sau retragere numerar, acesta fiind zero.

Totodată, BCR a majorat bonusul promoţional de dobândă aplicabil depozitelor deţinute de clienţii care îşi încasează salariul sau pensia într-un cont curent BCR la 0.30% pe an (de la 0.25%). Oferta este disponibilă în orice unitate BCR pentru depozitele constituite între 6 şi 30 aprilie.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraScaderea costului creditului este principala doleanta a celor care apeleaza la CSALB

Ultimii doi ani de criză au adus modificări importante în profilul consumatorului care se adresează Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB), conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Analiza celor detalii

CEC Bank plateste dividende de 634 milioane lei statului roman

- Dividendele sunt aferente profitului din 2019 și 2020 - Peste 85% din profitul net a fost repartizat, în linie cu acordul privind majorarea capitalului social CEC Bank, convenit cu Comisia Europeană în 2019 CEC detalii

Garanti BBVA finanteaza proiectul imobiliar The Ivy

Speedwell, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din România, a semnat un nou acord de finanțare cu Garanti BBVA, pentru construirea celei de-a doua clădiri din proiectul THE IVY, conform unui comunicat de presa, in care se mai arata: Valoarea totală a detalii

Atac phishing la utilizatorii aplicatiei YOU BRD

Utilizatorii aplicatiei de internet/mobile banking YOU BRD sunt vizati de un atac tip phishing, o tentativa de frauda online prin care se incearca furtul datelor personale si a parolelor/PIN-urile cardurilor si aplicatiilor bancare. Atacul se deruleaza printr-un email care apare a veni detalii

  

Ultimele Comentarii