BANCI | Ultima Ora

Biletele de tren (CFR Calatori) cumparate online cu cardurile MasterCard si Maestro au o reducere de 10%

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-03-30 12:56

CFR Călători şi MasterCard continuă campania de încurajare a plăţilor online pe platforma www.cfrcalatori.ro, oferind o reducere de 5% din preţul final pentru biletele de tren achitate cu MasterCard sau Maestro.

Această reducere se aplică tarifului special de online practicat de CFR Călători (un preţ cu 5% mai mic faţă de cel obişnuit) şi se cumulează cu eventualele discount-uri suplimentare, precum cele acordate studenţilor sau elevilor sau cele pentru biletele dus-întors, precizeaza MasterCard intr-un comunicat.

Reducerea se acordă indiferent de banca emitentă a cardului, de valoarea biletului sau de destinaţia din ţară şi nu poate fi mai mare de 600 de lei per tranzacţie. Campania este valabilă prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce, oferit de CFR Călători şi Raiffeisen Bank.

„Cu toţii ne dorim să scăpăm de drumuri inutile şi de aglomeraţie şi să ne simplificăm cât mai mult pregătirile de călătorie”, spune Gabriel Ghiţă, Business Development CEE, MasterCard Europe. „Anul acesta mergem mai departe cu iniţiativele din 2011 de impulsionare a plăţilor online şi propunem o nouă campanie împreună cu CFR Călători, mai ales că se apropie perioada vacanţelor - de Paşte şi de 1 mai. Modelul de campanie de anul trecut a confirmat prin reacţia extrem de pozitivă din piaţă, motiv pentru care continuăm în aceeaşi notă şi invităm posesorii de carduri MasterCard şi Maestro să le folosească pe site-ul CFR Călători pentru a-şi achiziţiona biletele de călătorie.”

„Am adus biletul de tren la îndemâna oricui are o conexiune la internet, optimizând astfel timpii alocaţi pregătirii unei călătorii. Pe lângă posibilitatea de a-l cumpăra online, direct de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin continuarea parteneriatului cu MasterCard, clienţii noştri beneficiază de la 1 aprilie de noi reduceri”, a afirmat Dorin Ioan Maer, Director General S.N.T.F.C. “CFR Călători” – S.A.

„Raiffeisen Bank asigură soluţia de plată e-Commerce pentru achiziţionarea de bilete de tren online, pe site-ul www.cfrcalatori.ro. Am implementat această modalitate de cumpărare a biletelor împreună cu CFR Călători, în urmă cu 3 ani, şi, an de an, am înregistrat creşteri substanţiale în numărul de utilizatori şi tranzacţii. Suntem convinşi că ritmul de creştere va rămâne ridicat şi în 2012, susţinut atât de campaniile de promovare, cât şi de simplitatea utilizării serviciului”, a spus Mihai Negulescu, director Acceptare Carduri şi e-Commerce la Raiffeisen Bank.

Pentru a putea beneficia de oferta valabilă pentru cardurile MasterCard şi Maestro, clientul trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi, să aleagă destinaţia şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tipărită, identificarea având loc pe baza buletinului sau a ID-ului de bilet.

Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR online/e-commerce şi această ofertă sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBNR a majorat dobanda la 5,5%

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a decis majorarea dobanzii de politica monetara cu 0,75 de puncte procentuale, la 5,50% pe an, usor sub estimarile medii ale analistilor, care se asteptau la o crestere de un punct. Unii analisti, precum cei ai Erste Bank, au ghicit decizia BNR ( detalii

Dobânda BNR ar putea fi majorată la 5,75%

Dobânda de politica monetară ar putea fi majorată cu un punct, la 5,75%, în ședința de astăzi de la Banca Națională a României (BNR), conform mediei prognozelor analiștilor. Economiștii Erste Group sunt mai conservatori, detalii

Creditele Alpha Bank pentru IMM-uri, in crestere cu 56%

Portofoliul de credite al Alpha Bank Romania a depășit, la finalul lunii iunie 2022, 2,8 miliarde euro, marcând un avans anual de 7,0%, în timp ce depozitele atrase de la clienți s-au situat la aproximativ 2,7 miliarde euro, +5,1% an/an, anunta banca detalii

Cererile de amanare a ratelor la creditele de la banci si IFN-uri, conform OUG 90/2022, se pot depune in perioada 29 iulie - 28 august 2022

În Monitorul Oficial din 29 iulie 2022 au aparut normele de aplicare a OUG 90/2022 privind amanarea ratelor la creditele de la banci si IFN-uri, precum si Ordinul BNR (Banca Națională a României) privind raportarea de către bănci și IFN-uri a ratelor amânate la credite, detalii

  

Ultimele Comentarii