BANCI | Ultima Ora

UniCredit Tiriac Bank deschide prima sucursala pe Facebook din Romania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2012-03-01 09:26

UniCredit Ţiriac Bank invită utilizatorii de Internet să treacă pragul virtual al primei sucursale deschisă de o bancă din România pe Facebook: e-Sucursala UniCredit Ţiriac Bank, se arata intr-un comunicat al bancii.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale e-Sucursalei este opţiunea click-to-chat. Prin intermediul acestui serviciu, vizitatorii e-Sucursalei UniCredit Ţiriac Bank pot cere informaţii live de la consultanţii băncii, fără a părăsi platforma de socializare, după acelaşi program de funcţionare pe care îl are şi Info Center-ul băncii (îl puteţi consulta aici).

„Consultanţii băncii stau la dispoziţia celor interesaţi cu informaţii şi sfaturi despre produsele şi serviciile noastre. Acest lucru se realizează într-o sesiune privată şi securizată de chat. Am gândit acest proiect pentru a construi un dialog real şi util cu persoanele care ne vizitează pagina”, a declarat Anca Nuţă, director al departamentului Identitate şi Comunicare în cadrul UniCredit Tiriac Bank.

Potrivit reglementărilor în vigoare, utilizatorii pot furniza date personale prin intermediul click-to-chat, iar în cazul în care sunt necesare date confidenţiale se stabileşte de comun acord cum se va continua convorbirea (telefonic sau într-una dintre sucursalele băncii).

În plus, odată intraţi în e-Sucursala UniCredit Ţiriac Bank, utilizatorii de Facebook au la dispoziţie o serie de servicii şi informaţii utile în interacţiunea cu banca atât în mediul online cât şi în cel offline:

- acces facil la Online B@nking & Business Net;
- pot descărca broşuri despre serviciile şi programele UniCredit Ţiriac Bank, destinate persoanelor fizice sau juridice;
- pot consulta harta UniCredit Ţiriac Bank pentru a localiza cea mai apropiată sucursală, ATM sau BNA din reţea;
- pot consulta cursul valutar, actualizat în timp real.

Nu în ultimul rând, standul virtual dedicat proiectelor de responsabilitate socială desfăşurate de bancă îi ţine la curent pe vizitatori cu privire la cele mai noi iniţiative: PAVILION – centru de artă contemporană şi cultură, susţinut de UniCredit Ţiriac Bank, Concursul de Debut Literar UniCredit, implicarea UniCredit Ţiriac Bank în susţinerea Festivalului Internaţional George Enescu, precum şi primul centru de închiriat biciclete din Bucureşti, Cicloteque.

Activ si actualizat cu informatii complete despre produsele si serviciile UniCredit Ţiriac Bank rămâne în continuare şi site-ul băncii - www.unicredittiriac.ro.

Strategia şi implementarea proiectului au fost realizate de către Republika Interactive, agenţia online a UniCredit Ţiriac Bank.

Despre UniCredit Ţiriac Bank

UniCredit Ţiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeană de top cu reţeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est, numărând peste 3.900 sucursale.

În România, UniCredit Ţiriac Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse financiare de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți.

Banca își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte foarte activă a comunităților in care își desfășoară activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piața din România și prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities România, UniCredit CAIB România, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) şi UniCredit Business Partner.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca elvetiana Credit Suisse, cu o vechime de 167 de ani, a devenit brusc istorie

Credit Suisse, banca mondiala de importanta sistemica, a 17-a ca marime din Europa, cu o istorie de 167 de ani, a fost preluata UBS, cea mai mare institutie de credit din Elvetia, pentru evitarea unei crize bancare in Europa. Credit Suisse si-a pierdut detalii

Dosarele de dauna Euroins se pot deschide la FGA: care este procedura

Fondul de garantare a asiguraților (FGA) a luat act de Decizia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) prin care s-a dispus retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii EUROINS Romania Asigurare Reasigurare S.A. și constatarea stării de insolvență a detalii

Euroins, a treia mare firma de asigurari din Romania, inchisa de ASF, dupa investigatia ziarului Libertatea

Euroins, detinuta de grupul bulgar Eurohold, a treia mare firma de asigurari din Romania si cea mai importanta pe piata asigurarilor auto RCA, a fost declarata insolventa si i-a fost retrasa autorizatia de functionare de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), dupa o detalii

Frica de o noua criza bancara globala se raspandeste in Europa: Credit Suisse se imprumuta de urgenta la banca centrala

Marea banca elvetiana Credit Suisse a accesat un imprumut de urgenta in valoare de 50 de miliarde de franci elvetieni de la banca cetnrala a Elvetiei, in incercarea de a castiga increderea investitorilor, dupa ce actiunile sale la bursa s-au prabusind, starnind temeri privind o noua detalii