PENSII PRIVATE | Stirea Zilei

Interamerican, in topul primelor cinci companii de pensii private obligatorii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2007-11-27 16:31

Dupa prima validare, care a avut loc pe data de 15 noiembrie si ale carei rezultate oficiale au fost anuntate de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private pe site-ul sau la 21 noiembrie, 137.631 de participanti au ales Interamerican- Fond de Pensii Administrat Privat, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

SC Interamerican Societate de Administrare a Unui Fond de Pensii Privat cu cei 137.631 de participanti validati se mentine in continuare in topul primilor 5 administratori de pensii private. Compania un capital social de 18.966.000 Euro, al doilea din randul administratorilor de pensii, 15.313 de agenti de marketing autorizati si peste 40 de angajati permanenti, la care se adauga si colaborari solide cu parteneri de distributie externi.

In timp, Interamerican Romania si-a intarit echipa de management prin numirea dl Radu Craciun in pozitia de Chief Investment Officer, unul dintre cei mai reputati analisti economici care aduce cu el o experienta de peste 10 ani pe pietele finaciare local si internationale.

«Numirea lui Radu Craciun, tinand cont de experienta sa extraordinara in alcatuirea strategiilor investitionale atat pe piata valutara cat si cea monetara precum si pe piata de capital constituie un avantaj competitiv major pentru Interamerican Pensii, unde investitiile participantilor se fac pe termen mediu si lung. De asemenea, suntem convinsi ca va contribui si la depasirea performantelor deja foarte bune inregistrate de fondurile de investitii ale produsului de tip unit-linked « Investitia ta », a declarat Frans van der Ent, Country Manager Interamerican Romania.

Interamerican Pensii beneficiaza de experienta internationala a concernului Eureko in administrarea pensiilor private si a investitiilor atat pe pietele dezvoltate, cat si pe cele emergente. De altfel, Eureko este numarul 1 in administrarea pensiilor private in Olanda si se afla in top 3 pe piata pensiilor private din Polonia. Pe plan local, Interamerican Insurance detine premiul pentru cele mai bune performante în managementul fondurilor de investitii în România in 2004 si 2006. Un avantaj in plus, Interamerican Pensii nu percepe taxa de administrare a activelor in 2008 si 2009.

Despre Interamerican

INTERAMERICAN este membră a concernului european Eureko, înregistrat la Utrecht-Olanda si prezent în peste 10 tări europene. Cu peste 14 miliarde de Euro cifră de afaceri în 2006, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a cărui principală activitate se desfăsoară în domeniul asigurărilor. Actionarul majoritar al Eureko este Rabobank, bancă al cărei rating este AAA.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiDobanda creditelor de nevoi personale, in scadere la 12,23%

Dobanda Anuala Efectiva (DAE) la creditele de nevoi personale a scazut in luna aprilie la 12,23%, de la 12,49% cat era in luna martie, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul 23 de astfel de imprumuturi din oferta unui numar de 13 banci. Clasamentul include doar detalii

Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?

Cardurile de credit emise de CEC Bank, Libra Bank si Idea Bank au cele mai mici dobanzi dintre ofertele celor 14 banci luate in calcul in clasamentul realizat de Bancherul.ro. Dobanzile practicate de cele trei banci se incadreaza intre 13% la CEC Bank, 14% la Libra Bank si 19% la Idea detalii

Dobanzile pentru un descoperit de card (overdraft) variaza intre 10% si 17%

Dobanzile pentru un credit tip descoperit de card/cont (overdraft) practicate de un numar de 10 dintre cele mai importante banci variaza intre 10% si aproape 17% pe an, conform topului realizat de Bancherul.ro, pe baza informatiilor publicate de banci. Cea mai mica dobanda pentru un detalii

La Raiffeisen Bank nu se mai pot face depozite in lei la ghisee

Dupa ce in 2019 a eliminat din oferta depozitele in euro, Raiffeisen Bank devine acum prima banca din Romania care nu accepta depozite in lei la ghisee si nici pe termene mai scurte de un an. La Raiffeisen Bank se poate face acum un depozit in lei doar din aplicatia de mobile/internet detalii

  

Ultimele Comentarii