BANCI | Ultima Ora

BCR lanseaza o noua campanie de refinantare a creditelor

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-11-08 11:58

Banca Comercială Română (BCR) lansează o nouă campanie de refinanțare credite ca urmare a interesului deosebit arătat de clienți, anunta banca intr-un comunicat.

Astfel, clienții pot să își refinanteze și/sau consolideze creditele contractate la alte bănci printr-un credit garantat cu ipotecă la BCR, în condiții foarte avantajoase.

Campania de refinanţare SMART se bazează pe un pachet financiar promoţional (dobânzi competitive, fără comisioane de analiză), facilităţi de transfer a creditului (evaluarea gratuită a imobilului adus în garanţie), precum şi beneficii adiţionale (asigurare de imobil gratuita). Totodată, banca suportă si cheltuielile cu onorariul notarului precum si cele de înregistrare a ipotecii.

Dobânzile practicate de către BCR în cadrul campaniei SMART sunt extrem de atractive. Acestea pornesc, în cazul Maxicredit BCR – credit de nevoi personale cu ipoteca imobiliara - de la 6.89% si de la 6,19% pentru un credit ipotecar/imobilar de refinantare Casa Mea BCR in EUR, pentru clientii cu istoric sau care încasează / îşi vor încasa salariul printr-un cont BCR.

Pentru creditele acordate în Lei, dobânzile pornesc de la 10.06% în cazul creditului de nevoi personale cu ipoteca imobiliara - Maxicredit BCR si de la 9.26% pentru un credit ipotecar/imobilar de refinantare - Casa Mea BCR, pentru clientii cu istoric sau care încasează / îşi vor încasa salariul printr-un cont BCR.

De asemenea, BCR ofera posibilitatea de protectie împotiva fluctuatiilor indicilor de referintă pentru o perioadă de 5 ani prin dobandă fixă.

„Oferta BCR de refinantare se pozitioneaza în topul celor mai atractive oferte de refinantare existenta în acest moment pe piata prin nivelul dobanzilor practicate in campania de refinantare coroborat cu celelalte atribute asociate produselor de refinantare promovate: comision de analiza zero, evaluare gratuita a imobilului, asigurare gratuita pentru imobilul adus în garantie pe toata perioada de creditare, plan de protectie a veniturilor (asigurare optionala care acopera riscul de somaj involuntar si pierderea totala permanenta sau temporara a capacitatii de munca) si cheltuieli notariale suportate de catre banca”, a declarat Ioana Mihai – Sef Departament Credite Garantate, Directia Managementul Produselor Retail.

“Volumul solicitărilor de refinanţare în cadrul campaniei SMART desfasurata in perioada verii a fost peste estimările noastre, ceea ce demonstrează că există un interes masiv pentru refinanţare în rândul clienţilor. Totalul finantarilor acordate in cadrul acelei campanii a depasit 30 milioane EUR”, a adaugat Ioana Mihai.

Exemple credite "Smart":

Credit pentru nevoi personale Maxicredit BCR:

- Valoare credit (EUR): 40.000
- Perioada (ani): 25
- Marja bancii (%): 5,1
- Rata anuala a dobanzii (%)-variabila: 6,89
- Rata lunara de rambursat (EUR): 297
- Valoare totala platibila de client (EUR): 89.058
- Cost total credit (EUR): 49.058
- DAE (%): 7,84

Credit ipotecar/imobiliar "Casa mea BCR":

- Valoare credit (EUR): 40.000
- Perioada (ani): 25
- Marja bancii (%): 4,40
- Rata anuala a dobanzii (%)-variabila: 6,19
- Rata lunara de rambursat (EUR): 279
- Valoare totala platibila de client (EUR): 83.801
- Cost total credit (EUR): 43.801
- DAE (%): 7,09

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBNR relaxeaza politica monetara: elibereaza bancilor rezerve minime obligatorii de o jumatate de miliard de euro

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a mentinut dobanda de referinta la 2,5% pe an, insa a redus nivelul rezervelor minime obligatorii (RMO) in valuta ale bancilor de la 8% la 6%, ceea ce inseamna ca in jur de o jumatate de miliard de euro vor reveni in conturile bancilor. Ultima reducere a detalii

Raiffeisen inca nu a rezolvat problema dublarii platilor cu cardurile, la patru zile de la producerea incidentului

Au trecut patru zile de cand Raiffeisen Bank le-a luat de doua ori banii pentru aceeasi tranzactie celor care au folosit cardurile la bancomatele si POS-urile sale, insa banca nu a rezolvat inca problema. Exista situatii in care oamenii au ramas fara bani pe caduri, dar Raiffeisen le-a detalii

BT Mic obtine resurse de la IFC pentru a credita start-up-uri si firme mici

IFC, parte din Grupul Banca Mondială, oferă 16 milioane de dolari, echivalentul în lei, companiei BT Mic, pentru creşterea accesului la finanțare a microcompaniilor şi pentru facilitarea incluziunii financiare a femeilor cu spirit antreprenorial din România, se arata intr-un detalii

Eximbank anunta incheierea tranzactiei de cumparare a Bancii Romanesti

Eximbank anunta finalizarea preluarii Bancii Romanesti si inceperea procesului de integrare a acesteia, in urma caruia va atinge o cota de piata de 3%, astfel ca se va clasa printre primele 10 banci din Romania. Eximbank nu a anuntat pretul cu care a cumparat Banca Romaneasca de la detalii

Ultimele Comentarii