BANCI | Ultima Ora

Citibank ofera bilete de avion clientilor care obtin credite de nevoi personale

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-09-28 10:28

Citibank oferă clienţilor săi posibilitatea a achiziţiona 800 de bilete de avion către orice destinaţie Blue Air. Această ofertă este valabilă pentru creditele de nevoi personale aprobate până la data de 15 octombrie 2011, anunta banca.

Pentru o valoare a creditului ce depăşeşte 55.000 lei, clienţii vor beneficia de un voucher în valoare de 160 euro, în timp ce clienţii cărora li se aprobă un credit cu o valoare mai mică de 55.000 lei vor primi un voucher de 80 euro pentru achiziţia unui bilet de avion către o destinaţie Blue Air la alegere.

Creditul de nevoi personale de la Citibank este oferit în lei, cu o rată fixă a dobânzii începând cu 13,99%*, fiind fără comision de administrare, garanţie sau avans. Suma maximă ce poate fi împrumutată este 60.000 lei pe o perioadă de 6 ani şi poate fi rambursată în rate lunare egale. Clienţii pot decide singuri asupra destinaţiei împrumutului, având şi posibilitatea de a refinanţa credite de la alte bănci. Decizia băncii este comunicată în 24 de ore**, iar în cazul în care solicitantul se răzgândeşte, poate renunţa la credit în termen de 30 de zile de la momentul aprobării acestuia.

„La Citibank ne propunem să oferim în permanenţă clienţilor noştri soluţii financiare creative, responsabile şi cu valoare adăugată. Acest parteneriat cu Blue Air face parte dintr-o serie de beneficii speciale dedicate noilor clienţi titulari de credite pentru nevoi personale. Campania a debutat în februarie cu citybreaks de Valentine’s Day şi a continuat cu premii ce au inclus un test drive cu un automobil de lux în luna mai, precum şi o excursie în Dubai oferită în campania desfăşurată pe parcursul verii”, a declarat Mihaela Nacu, Director Departament Credite Persoane Fizice la Citibank România.

Pentru confortul lor, solicitanţii pot discuta online cu specialiştii Citibank despre condiţiile contractării unui credit utilizând aplicaţia Live Chat, accesibilă 24/7 pe site-ul băncii www.citibank.ro. De asemenea, pentru informaţii suplimentare solicitanţii de credit pot propune o întâlnire cu unul dintre reprezentanţii băncii într-o locaţie şi într-un moment convenabile pentru aceştia.

Mai multe detalii despre împrumutul de nevoi personale de la Citibank sunt disponibile online pe www.citibank.ro, la linia CitiPhone 0800801040 sau trimiţând textul „ZBOR” prin SMS la 1824. Regulamentul complet al campaniei este disponibl online pe www.citibank.ro.

*În situaţia în care salariul net este virat într-un cont deschis la Citibank România, clientul beneficiază de o rată anuală a dobânzii preferenţială de 13.99%

**De la momentul depunerii documentaţiei complete

DAE = 15.40%, calculat pentru un credit de 55.000 RON pe o periodă de 6 ani cu o rată anuală a dobânzii de 13.99%. Rata lunară de rambursat este 1.145,38 RON.

DAE = 18,88%, calculat pentru un credit de 55.000 RON pe o periodă de 6 ani, cu o rată anuală a dobânzii de 16,99%. Rata lunară de rambursat este 1.236,57 RON.

DAE = 21,26%, calculat pentru un credit de 55.000 RON pe o periodă de 6 ani, cu o rată anuală a dobânzii de 18,99%. Rata lunară de rambursat este 1.299,43 RON.

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraProbleme de functionare la aplicatia George a BCR

BCR anunta ca aplicatia de internet/mobile banking are probleme de functionare: "În acest moment, George funcționează cu o serie de intermitențe. Lucrăm intens pentru remedierea situației. Pentru orice întrebări, ne puteți suna la *2227, unde suntem disponibili detalii

Banca Transilvania ofera un credit verde cu cea mai mica dobanda din piata

Banca Transilvania (BT) a lansat un credit de nevoi personale verde, destinat achiziţionării de electrocasnice verzi (green), cu consum redus de energie, biciclete, trotinete si alte echipamente sau materiale prietenoase cu mediul. Imprumutul poate fi folosit si ca avans la credite detalii

Retrageri de numerar contactless la ATM-urile OTP Bank

OTP Bank continuă dezvoltarea portofoliului de soluții mobile de plată oferite clienților locali prin lansarea serviciului „Contactless ATM”, care permite clienților să retragă numerar și prin simpla apropiere a telefonului/ceasului inteligent sau a cardului bancar de zona detalii

In Campulung Muscel sunt asigurate doar 3240 de locuinte, dintr-un total de 16.000 (PAID)

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), în colaborare cu Primăria Municipiului Câmpulung Muscel, demarează, miercuri, 6 octombrie a.c., o nouă campanie de informare, în scopul creșterii gradului de protecție a cetățenilor în fața detalii

  

Ultimele Comentarii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii