BANCI | Ultima Ora

Plata facturilor la utilitati se poate face si prin internet banking la Banca Romaneasca

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-09-12 14:30

Începând cu această lună, Banca Românească oferă clienţilor cu acces la aplicaţia de internet banking “e-bancamea” posibilitatea de a-şi achita facturile la utilităţi la costuri minime, anunta banca intr-un comunicat.

Datorită noii opţiuni “Plăţi utilităţi” introdusă în meniul de internet banking, clienţii pot plăti facturile către diverşi furnizori de telefonie fixă, mobilă, internet, cablu, energie, gaze, apă, salubritate etc.

“Aplicaţia de internet banking oferă acum clienţilor o nouă facilitate, respectiv plata facturilor la utilităţi. Aceasta vine să sprijine nevoile cotidiene ale clienţilor, eficientizând procesul de efectuare al plăţilor lunare. Folosind modulul Plăţi utilităţi, clienţii economisesc atât timp, nemaifiind necesară deplasarea la unităţile specializate, dar şi bani, costurile fiind minime. Dorim astfel ca un număr tot mai mare de persoane fizice să apeleze la serviciul de internet banking şi în mod particular la această facilitate”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail în cadrul Băncii Româneşti.

Odată intrat în modulul de “Plăţi uilităţi”, clientul nu trebuie decât să aleagă furnizorul de utilităţi şi să introduca detaliile de plată din factură.
Obligaţiile lunare de plată ale persoanelor fizice în contul diferiţilor furnizori pot fi efectuate prin serviciul “e-bancamea” cu doar 1 RON per operaţiune. În cazul în care plata se face în conturile furnizorilor deschise la Banca Românească (ex. Romtelecom), clienţii beneficiază de comision 0.

Prin utilizarea serviciului internet banking, clienţii beneficiază de costuri reduse în comparaţie cu metodele standard de efectuare a operaţiunilor. Banca Românească doreşte să dezvolte în continuare noi module în cadrul aplicaţiei de internet banking care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraING are probleme cu serviciul call center

ING Bank are probleme cu serviciul call center, numerele de telefon (*2ING sau +40314062464) la care clientii bancii pot suna pentru diverse probleme. "Momentan, serviciul call center este partial indisponibil pentru o parte dintre utilizatori. Pentru urgente, ne puteti contacta pe detalii

A opta zi de probleme cu serviciile online ale ING Bank: ING Pay este indisponibil si astazi

ING Bank are de opt zile probleme cu functionarea serviciilor online: incepand de vinerea trecuta, aplicatia de internet si mobile banking nu a putut fi utilizata de clienti, problema fiind remediata abia duminica seara, fiind cauzata de serviciul de plati cu telefonul, ING Pay, care nu este detalii

ING are in continuare probleme cu platile cu telefonul si aplicatia HomeBank

ING Bank are in continuare probleme, incepand de vineri, cu aplicatia de mobile banking Home Bank si serviciul inclus de plati cu telefonul mobil, INGPay. Dupa ce vineri si pe parcursul urmatoarelor trei zile aplicatia Home Bank nu a functionat si implicit nici platile cu telefonul, detalii

Probleme cu cardurile BCR: au luat o pauza de functionare

"O parte dintre cardurile BCR au luat o pauza de functionare in aceasta dupa-amiaza", a anuntat banca, pe Facebook. "Echipa noastra a intervenit rapid, iar acum sistemele sunt functionale", precizeaza BCR. "Ne cerem scuze pentru inconvenientele create. Va rugam sa ne detalii

Ultimele Comentarii