BANCI | Ultima Ora

Plata facturilor la utilitati se poate face si prin internet banking la Banca Romaneasca

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-09-12 14:30

Începând cu această lună, Banca Românească oferă clienţilor cu acces la aplicaţia de internet banking “e-bancamea” posibilitatea de a-şi achita facturile la utilităţi la costuri minime, anunta banca intr-un comunicat.

Datorită noii opţiuni “Plăţi utilităţi” introdusă în meniul de internet banking, clienţii pot plăti facturile către diverşi furnizori de telefonie fixă, mobilă, internet, cablu, energie, gaze, apă, salubritate etc.

“Aplicaţia de internet banking oferă acum clienţilor o nouă facilitate, respectiv plata facturilor la utilităţi. Aceasta vine să sprijine nevoile cotidiene ale clienţilor, eficientizând procesul de efectuare al plăţilor lunare. Folosind modulul Plăţi utilităţi, clienţii economisesc atât timp, nemaifiind necesară deplasarea la unităţile specializate, dar şi bani, costurile fiind minime. Dorim astfel ca un număr tot mai mare de persoane fizice să apeleze la serviciul de internet banking şi în mod particular la această facilitate”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail în cadrul Băncii Româneşti.

Odată intrat în modulul de “Plăţi uilităţi”, clientul nu trebuie decât să aleagă furnizorul de utilităţi şi să introduca detaliile de plată din factură.
Obligaţiile lunare de plată ale persoanelor fizice în contul diferiţilor furnizori pot fi efectuate prin serviciul “e-bancamea” cu doar 1 RON per operaţiune. În cazul în care plata se face în conturile furnizorilor deschise la Banca Românească (ex. Romtelecom), clienţii beneficiază de comision 0.

Prin utilizarea serviciului internet banking, clienţii beneficiază de costuri reduse în comparaţie cu metodele standard de efectuare a operaţiunilor. Banca Românească doreşte să dezvolte în continuare noi module în cadrul aplicaţiei de internet banking care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca Transilvania obtine fonduri IFC pentru credite blue

Prima finanțare din Europa Centrală și de Est pentru împrumuturi blue va sprijini proiectele de economie blue din România. Împrumutul de 100 de milioane de euro a fost acordat de IFC Băncii Transilvania, conform unui comunicat al IFC, in care se detalii

Banca la care Romania este actionar alaturi de Rusia a facut profit

Consiliul Guvernatorilor al Băncii pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) și-a desfășurat cea de-a 24-a reuniune anuală sub președinția domnului Samir Sharifov, Ministrul de Finanțe al Republicii Azerbaidjan, conform unui comunicat de presa, in care se detalii

BCR trimite in SUA opt firme din InnovX-BCR in cautare de investitii

8 businessuri de tehnologie din cadrul InnovX-BCR vor participa în perioada 26-29 iunie la cel mai important eveniment dedicat investițiilor străine directe din Statele Unite: SelectUSA Investment Summit. Cele opt companii fac parte din toate grupele acceleratorului InnovX-BCR detalii

BNR nu-l lasa pe inventatorul creditului doar cu buletinul sa-si faca banca

Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu este de acord ca inventatorul creditului doar cu buletinul din urma cu 15 ani, Dan Ostahie, proprietarul magazinelor Altex, sa-si faca banca, prin preluarea Porsche Bank. Motivul este lipsa de experienta a lui Ostahie in domeniul bancar, conform detalii

  

Ultimele Comentarii