BANCI | Stirea Zilei

BCR ofera detinatorilor de carduri de credit un bonus de pana la 6% la cumparaturile in farmaciile Sensiblu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2011-07-04 11:27

- Posesorii de carduri BCR vor primi de 10 ori mai multe puncte de loialitate atunci când cumpără produse din farmaciile Sensiblu.

- Posesorii de carduri de credit BCR pot plăti cumpărăturile făcute în lanţul de farmacii Sensiblu în 3 raţe egale, cu dobândă 0.

Banca Comercială Română şi reţeaua de farmacii Sensiblu oferă clienţilor bonus de până la 6% din valoarea cumpărăturilor în perioada 1 iulie - 30 august 2011. Mai mult, plătind cu cardul de credit de la BCR cumpărăturile pot fi achitate în trei rate egale, fără dobândă, anunta banca intr-un comunicat.

“Lantul de farmacii Sensiblu este unul dintre cei mai importanţi parteneri ai noştri. Sunt printre primii care au instalat POS-urile noastre contactless şi care au acceptat plata în rate egale, fără dobândă, cu cardul de credit BCR. Împreună ne-am hotărât să oferim clienţilor comuni şi cel mai avantajos sistem de loialitate, şi le dăm bonus până la 6% din valoarea cumparaturilor”, a declarat Bogdan Gogioman, Şef Departament Carduri BCR.

“Inovatia a fost motorul dezvoltării Sensiblu şi ne preocupăm în continuare să fim cu un pas înaintea aşteptărilor clienţilor noştri. Parteneriatul cu BCR stă şi el sub semnul inovaţiei: mai întâi POS-uri contacless şi acum beneficii suplimentare pentru clienţii noştri posesori de carduri BCR”, a declarat Dan Nicolescu, Marketing Director Sensiblu.

“Clientii BCR fac în medie 2,5 tranzacţii cu cardul pe luna în farmacii, iar valoarea medie pe tranzacţie este de 71 de lei. Ceea ce înseamnă că dacă aleg să facă cumpărăturile cu cardul de credit BCR în farmaciile Sensiblu, aproape 2 luni iau gratis produsele de de care au nevoie”, a incheitat Gogioman.

Pentru plăţile efectuate cu un card de debit BCR primeşti înapoi 3% din valoarea cumpărăturilor, 6% dacă achiţi cu un card de credit BCR. În plus, la Sensiblu ai până la 3 rate cu 0% dobândă la plata cu orice card de credit BCR. De asemenea, o parte din farmaciile Sensiblu au instalate POS-uri care permit plata contaless a cumpărăturilor până într-o sută de lei.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiDobanda la creditele de nevoi personale acordate de banci a crescut usor in iunie

Costul total al unui credit de nevoi personale (de consum), exprimata prin indicatorul Dobanda Anuala Efectiva (DAE), care include atat dobanda cat si comisioanele, a crescut usor in iunie, la o medie de 13,12%, de la 13,03% in luna precedenta, mai, conform analizei lunare realizata de detalii

Statisticile tranzactiilor bancare online (ebanking): platile in euro prin internet/mobile banking s-au triplat in 2018

Platile in euro online, prin internet banking si mobile banking realizate in 2018 de clientii bancilor romanesti s-au triplat comparativ cu anul precedent, conform datelor statistice privind instrumentele de plata cu acces la distanta furnizate la solicitarea Bancherul.ro de Ministerul detalii

Cum isi impart romanii banii din banci: 16% dintre ei detin 92% din valoarea totala a depozitelor

Romanii (persoanele fizice) aveau, la finalul lui 2018, bani in valoare de 170 miliarde lei in conturile celor 27 de banci cu statut de persoane juridice romane, sume garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), care nu asigura si banii detinuti in sucursalele bancilor straine, detalii

Creditele acordate de banci firmelor au revenit abia acum, dupa aproape 11 ani, la nivelul dinaintea crizei din 2008

Volumul de credite acordate de banci firmelor a ajuns la finalul lunii aprilie 2019 la 113,9 miliarde lei, echivalentul a 23,9 miliarde euro, nivelul inregistrat la sfarsitul anului 2008, in momentul izbucnirii crizei financiare, care a determinat falimentul multor companii si implicit multe detalii

Ultimele Comentarii