BANCI | Ultima Ora

Credite mai mari de la Provident Financial

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2008-05-06 14:42

Compania de credite de consum Provident Financial România anuntă majorarea valorii împrumuturilor la domiciliu pe care le oferă. Astfel, clientii noi pot împrumuta acum până la 2.000 de lei, în crestere de la 1.500 de lei anterior. Împrumuturile initiale pot fi returnate în 26 sau 39 de săptămâni, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Și clientii existenti, care au dovedit că au capacitate de plată, pot solicita împrumuturi mai mari. Acestea urcă până la 3.000 de lei, fată de 2.500 de lei anterior, cu o perioadă de rambursare nemodificată, de 26, 39 sau 52 de săptămâni. În ceea ce priveste costurile, acestea sunt fixe si rămân, proportional, la acelasi nivel.

„Decizia de majorare a valorii împrumuturilor răspunde numeroaselor solicitări primite din partea clientilor nostri, fiind în acelasi timp o recunoastere a cresterii veniturilor românilor si a dezvoltării pietei creditelor de consum din România”, a declarat Steve Rice, directorul general al Provident Financial România.

Provident Financial România este specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor. Împrumutul Provident se adresează oamenilor care au nevoie rapid de o sumă mică de bani si care apreciază serviciul convenabil, la domiciliu, precum si costul fix al împrumutului. Nu există comisioane sau taxe ascunse, iar în cazul în care clientul se confruntă cu dificultăti, împrumutul este reesalonat fără niciun cost suplimentar.

Provident Financial România si-a început activitatea în aprilie 2006 printr-o operatiune-pilot în Bucuresti. În doi ani de activitate, peste 50.000 de clienti au apelat la serviciile companiei, valoarea împrumuturilor emise în 2007 depăsind 12 milioane de euro.

În prezent, serviciile oferite de Provident Financial România sunt disponibile în Bucuresti si în cele mai importante orase din sudul, centrul si estul tării. Compania va investi 12 milioane de euro anul acesta pentru extinderea operatiunilor în orase noi si preconizează că va ajunge la acoperire natională la sfârsitul lui 2009.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance, lider în furnizarea de credite de consum la domiciliu. International Personal Finance are peste 5.000 de angajati care lucrează împreună cu aproximativ 30.000 de reprezentanti pentru 1,94 milioane de clienti din întreaga lume.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraGaranti Bank isi majoreaza soldul de credite si depozite

Garanti Bank si-a majorat volumul de credite cu 1,6%, echivalentul a 120 milioane lei, in primul trimestru din acest an, de la 7,13 miliarde lei la finalul anului trecut la 7,25 miliarde lei in martie 2019. In acelasi timp, depozitele atrase de banca de la clienti au crescut semnificativ detalii

CEC Bank inlocuieste ROBOR cu noul indice IRCC pentru credite, fara sa majoreze marja de dobanda

Ca urmare a intrarii in vigoare, in data de 2 mai 2019, a prevederilor OUG nr. 19/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative, CEC Bank a actualizat oferta de creditare prin introducerea noului indice IRCC (indice de referinta pentru creditele consumatorilor) in modul de calcul al detalii

Banca Transilvania si CEC Bank au lansat platile interbancare instant si non-stop

Clientii Bancii Transilvania si ai CEC Bank pot efectua, incepand de astazi, plati interbancare, intre conturile celor doua banci, care se vor efectua instant, in mai putin de zece secunde, si non-stop, la orice ora si in orice zi, inclusiv sambata si duminica. In prezent, o plata sau detalii

Banca Transilvania a avut probleme cu functionarea sistemului de plati cu cardurile

Banca Transilvania (BT) a anuntat ca astazi au existat intermitente in functionarea sistemului de plati cu cardurile, cauzate de actualizarea obligatorie a sistemelor Visa si Mastercard, upgrade efectuat in noaptea de joi spre vineri, cumulata cu varful istoric in volumul detalii

Ultimele Comentarii