BANCI | Stirea Zilei

BCR isi majoreaza cu 17 milioane Euro expunerea pe Grupul Mechel in Romania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-09-30 14:31

Banca Comerciala Romana anunta majorarea cu 17 milioane Euro a expunerii pe Grupul Mechel in Romania prin emiterea unor scrisori de garantie bancara la solicitarea Mechel Campia Turzii, Mechel Targoviste si Ductil Steel Buzau, anunta banca.

Majorarea expunerii va sprijini activitatea curenta dar si eforturile investitionale ale grupului Mechel, in special modernizarea capacitatilor de productie. Emiterea scrisorilor de garantie bancara vine in continuarea contractului de finantare in valoare de 30 de milioane de Euro semnat la inceputul anului de catre Erste Group si BCR in beneficiul Grupului Mechel in Romania.

In conditiile in care mediul economic local se mentine dificil pentru multe companii autohtone, clientii corporativi mari au puterea de a sustine revenirea economica, prin orientarea lor catre export si resursele pe care le pot accesa. Sustinerea noastra financiara sprijina atat activitatea curenta si locurile de munca a 7000 de oameni, cat si modernizarea capacitatilor de productie ale companiilor grupului Mechel din Romania, implicit realizarea unor investitii majore pe plan local, a declarat Mirela Blidarus, Coordonator industrie in cadrul Directiei Group Large Corporates BCR.

Banca Comerciala Romana (BCR), un membru important al Erste Group, este Nr.1 pe piata serviciilor financiare din Romania; la 30 iunie 2010 BCR era banca Nr.1 dupa active – peste 70 miliarde RON – banca Nr.1 dupa numarul de clienti – peste 4,3 milioane clienti persoane fizice si companii – si Nr.1 in activitatile de creditare si economisire. Reteaua de filiale BCR acopera intreaga suprafata a Romaniei cu 667 de agentii retail si 48 centre comerciale pentru companii.

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia. Afacerile companiei includ patru segmente: minerit, siderurgie, feroaliaje si energie electrica. Grupul Mechel cuprinde producatori de carbune, concentrat de minereu, nichel, otel, produse laminate, armaturi metalice, energie electrica si termica. Produsele companiei Mechel se comercializeaza pe piata interna si piata externa.

Divizia Metalurgica Est-Europeana a companiei Mechel uneste sase intreprinderi ale companiei Mechel in Romania: Mechel Targoviste, Mechel Reparatii, Mechel Campia Turzii, Ductil Steel (Buzau & Otelu Rosu) si Laminorul Braila. In anul 2009 intreprinderile Diviziei au produs peste 750 mii tone de produse finite, au fost realizate investitii in modernizare si restructurare intreprinderilor in valoare de peste 9 mil. euro, numarul angajatilor celor 6 intreprinderi este circa 7000 de persoane.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare banci au cele mai mici dobanzi pentru un descoperit de cont?

Cele mai mici dobanzi pentru un credit tip descoperit de cont (card) le gasim, in ordine, la CEC Bank, Garanti BBVA, Eximbank si Banca Transilvania (BT), cu dobanzi in jurul a 14% pe an, conform topului realizat de Bancherul.ro. La primele trei banci enumerate detalii

Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale

Bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale in lei sunt Banca Transilvania, Garanti BBVA si CEC Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro. Topul a luat in calcul dobanzile standard la credite, fara alte reduceri, precum cele detalii

Ce se intampla daca schimbam ratele la credite, cum vrea ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) a amendat bancile pentru modul de calcul al ratelor la credite, in rate egale, astfel ca le-a propus schimbarea in rate descrescatoare. Sa vedem ce inseamna schimbarea ratelor din rate egale in rate detalii

Cum si-au majorat bancile profitul cu 70%

Sistemul bancar romanesc, compus din 31 de banci si Creditcoop, si-a majorat substantial profitul net in primul trimestru din acest an, cu 70% fata de perioada anterioara din anul precedent, la 3,3 miliarde lei, de la 1,9 miliarde lei. Cum se explica aceasta detalii

  

Ultimele Comentarii