BANCI | Stirea Zilei

Banca Romaneasca lanseaza parteneriatul cu MedLife

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-07-13 15:30

Banca Românească şi MedLife lansează un parteneriat exclusiv, prin intermediul căruia posesorii de carduri emise de Banca Românească au acces la serviciile medicale de înaltă calitate oferite de MedLife, în condiţii speciale de preţ, anunta banca.

„Prin încheierea acestui parteneriat dorim să le oferim clienţilor noştri posesori de carduri servicii cu valoare adăugată mare. Astfel, Banca Românească oferă acum posibilitatea de a avea grijă de sănătatea ta, la un cost privilegiat. Lansarea acestui parteneriat face parte din strategia noastră pentru anul 2010 de a ne concentra pe îmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor noştri prin adăugarea de beneficii suplimentare la produsele noastre. Prin acest parteneriat, clienţii vor avea acces la serviciile celui mai important jucător de pe piaţa serviciilor medicale din România în condiţii de exclusivitate”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail, în cadrul Băncii Româneşti.

„Banca Românească reprezintă unul dintre clienţii speciali din portofoliul nostru alături de care am decis să lansăm acest pachet suplimentar de servicii adresat în exclusivitate clienţilor băncii. Suntem convinşi că aceştia vor aprecia serviciile noastre care au deja un renume în rândul celor peste 1 milion de pacienţi care ne-au trecut pragul în ultima perioadă”, a declarat Ciprian Ciobanu, Director Vânzări MedLife.

Parteneriatul dintre Banca Românească şi Medlife are două componente.

Prima dintre ele se referă la un discount de 10% de care vor beneficia toţi clienţii posesori ai cardurilor de debit şi de credit emise de Banca Românească, pentru toate categoriile de servicii medicale oferite de către MedLife. Pentru a beneficia de acest discount, clienţii Băncii Româneşti nu trebuie să facă nimic altceva decât să achite serviciile medicale prin intermediul cardurilor de orice tip emise de bancă. Banca nu percepe niciun fel de comision pentru acest serviciu.

A doua componentă constă în oferirea unui pachet special de servicii – Pachetul Select. Acest pachet va fi oferit la un preţ extrem de competitiv numai clienţilor Băncii Româneşti posesori de carduri VISA GOLD şi include o gamă foarte largă de servicii, din care amintim câteva: acces direct nelimitat la consultaţiile de specialitate în cadrul clinicilor MedLife, acces nelimitat la medicul de Medicină Generală, asistenţă medicală de urgenţă prin intermediul serviciului de ambulanţă, un număr nelimitat de teste de laborator pentru hematologie, biochimie, bacterologie, etc. În plus, prin intermediul Pachetului Select, clienţii vor beneficia de discount de până la 20% pentru o gamă variată de alte servicii medicale.

Depre Banca Românească

Cu un capital social de pana la 200 milioane Euro şi o reţea naţională formată din 146 de sucursale, Banca Romanească are 17 ani de activitate pe piaţa bancară din România.
În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt acţionar important este Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) care deţine 10,21% din capitalul social al băncii.

În prezent, NBG este banca cu cele mai mari lichidităţi din sud-estul Europei, fiind lider de piaţă în Grecia din punct de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu Octombrie 1999 este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE).

National Bank of Greece are o experienţă de peste 160 de ani, cu o puternică prezenţă internaţionala prin cele peste 1.700 unităţi bancare.

Dintre companiile reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se mai numară: NBG Securities România, Garanta Asigurări şi NBG Leasing.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiDana Dima, BCR: Nu trebuie sa va fie frica sau rusine cand aveti probleme cu banii, ci sa mergeti la banca sa cereti ajutorul (video)

Dana Dima - vicepreședinte BCR, în dialog cu Valentin Cocean - conciliator CSALB și avocat, și Irina Chițu – analist financiar. (vezi video la finalul articolului) - „70% din portofoliul BCR de credite imobiliare are dobânzi fixe. detalii

Bancile transmit un mesaj consumatorilor, prin intermediul CSALB: va puteti baza pe noi, in aceasta perioada de scumpiri si cresteri de dobanzi

Sistemul bancar propune mai multe soluții de rezolvare a dificultăților financiare cu care se confrunta consumatorii. (vezi video la finalul articolului)  Una dintre soluțiile pe care o propun băncile consumatorilor este detalii

Schimbarea ROBOR cu IRCC la credite: ce e bine sa stim

ROBOR este un indice de dobanda utilizat la acordarea de credite noi in lei cu dobanda variabila pentru persoane fizice, doar pana in luna mai 2019. Dupa aceasta data, conform OUG 19/2019, dobanda variabila la creditele noi in lei pentru persoane fizice, nu si pentru persoanele juridice, detalii

Banca Transilvania majoreaza la 4% dobanda la depozitele pe 6 luni si 1 an. Vezi topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in lei

Banca Transilvania (BT) a majorat la 4% dobanda pentru un depozit in lei pentru persoane fizice la termene de 6 luni si un an, aceasta fiind cea mai mare dobanda platita de bancile mari pentru economiile in lei. (vezi topul dobanzilor, in detalii

  

Ultimele Comentarii