BANCI | Stirea Zilei

Pachetul de Pensii de la UniCredit Tiriac Bank ofera o dobanda avantajoasa la sumele din cont

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-07-06 16:10

UniCredit Tiriac Bank a lansat Pachetul de Pensii, cu ajutorul caruia clientii beneficiaza de o dobanda de 3% pe an la sumele din cont. In plus, banca nu percepe comisioane pentru folosirea cardului, astfel ca retragerile de bani de la bancomatele Grupului UniCredit sunt gratuite, la fel si utilizarea cardului la plata facturilor sau la cumparaturi, se precizeaza intr-un comunicat al bancii.

Pachetul de Pensii de la UniCredit Tiriac Bank include urmatoarele:
 cont curent
 card de debit, fara comision de administrare anuala
 retrageri gratuite de la bancomatele Grupului UniCredit
 gratuit plata facturilor sau cumparaturilor realizate cu cardul
 online b@nking
 direct debit
 telefon service

Un alt beneficiu important este economia de timp, in conditiile in care plata facturilor la utilitati se poate realiza atat prin intermediul serviciului Direct Debit, cat si prin telefon, cu ajutorul serviciului “Telephone Service”, pe internet, cu ajutorul „Online B@nking” sau la bancomat.

Prin intermediul serviciului „Telephone Service”, clientii pot verifica, printr-un simplu apel telefonic, orice informatii legate de conturile personale, sau pot face diferite operatiuni.

De asemenea, UniCredit Tiriac Bank ofera avantaje si pentru deschiderea si administrarea contului de economii si a depozitelor, al caror cost este inclus in pachet pentru clientii existenti.

Costul anual al pachetului este de 12 lei si nu exista alte comisioane de activare sau de administrare a produselor incluse in pachet.

Despre UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Ţiriac Bank face parte din reţeaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est. UniCredit Ţiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiază în prezent 516.000 clienti activi, prin intermediul a 238 de sucursale.

Suntem o companie performantă care apreciază angajaţii performanţi. Oferim o gamă largă de produse şi servicii specializate prin intermediul reţelei proprii şi a partenerilor noştri, ceea ce înseamnă că oferim multiple posibilităţi angajaţilor noştri de a se dezvolta în cadrul echipei UniCredit.

În România, din Grupul UniCredit fac parte, de asemenea, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) şi UniCredit Business Partner.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare sunt creditele de nevoi personale cu cele mai mici dobânzi?

Cele mai mici dobânzi la creditele de nevoi personale în lei le găsim la Banca Transilvania, BCR, Banca Românească, Garanti BBVA și CEC Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a analizat un număr de 23 de împrumuturi din oferta a 14 detalii

Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la un credit pentru casa in lei

Bancile cu cele mai bune dobanzi la un credit ipotecar in lei pentru cumpararea unui locuinte sunt Banca Comerciala Romana (BCR), ING Bank, Banca Transilvania (BT), CEC Bank si Garanti BBVA, conform topului realizat de Bancherul.ro. Clasamentul a luat in calcul detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la un descoperit de cont/card (overdraft)

Primele trei banci care au cele mai mici dobanzi pentru un credit (linie de credit) tip descoperit de cont/card, cunoscut si ca overdraft, sunt Banca Romaneasca, CEC Bank si Garanti BBVA, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat un calcul cele mai importante 10 banci detalii

Care banci au cele mai mari dobanzi la depozitele in lei pentru populatie?

Cele mai mari dobanzi pentru depozitele in lei la termen de un an pentru populatie sunt la TBI Bank - 8%, First Bank - 5,65% si Intesa - 5,25%, conform topului realizat de Bancherul.ro. (vezi foto) Un grup de mai multe banci practica la acelasi termen detalii

  

Ultimele Comentarii