BANCI | Stirea Zilei

BCR reduce cu pana la 1,25% dobanzile la creditele garantate in EUR

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-06-28 11:48

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta reducerea cu pana la 1,25% a dobanzilor la creditele garantate in EUR, anunta banca.

Astfel, creditele pentru investitii imobiliare au o dobanda de EURIBOR 6 luni + 5.25% pentru clientii cu istoric BCR si EURIBOR 6 luni + 5.75% pentru clientii fara istoric. In acelasi timp creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca (Maxicredit BCR) au o dobanda de EURIBOR 6 luni + 5.75% pentru clientii cu istoric BCR, respectiv EURIBOR 6 luni + 6.25% pentru clientii fara istoric.

Avand in vedere strategia bancii de crestere a volumului de credite garantate acordate, ne-am adaptat oferta de creditare astfel incat sa putem oferi clientilor nostri produse si servicii la preturi competitive, a declarat Stefan Coroianu, Director Credite Retail in cadrul BCR. In aceste conditii, oferta BCR devine una dintre cele mai bune oferte din piata prin costurile oferite si produsele asociate: asigurarea imobilului gratuita, precum si asigurare de viata gratuita, a continuat Coroianu.

Oferta bancii se prezinta astfel:

Credite de investititii E6M + 5.75% (Clienti fara istoric BCR); E6M + 5.25% (Clienti cu istoric BCR)
Maxicredit Super BCR (Clienti fara istoric BCR); E6M + 6.25% E6M + 5.75% (Clienti cu istoric BCR)

* In cazul creditelor ipotecare Rezidential BCR acordate cu un avans mai mic de 25% la noul procent de dobanda se va mai adauga:
• 0,4% in cazul unui avans cuprins intre 0% si 10%(exclusiv)
• 0,2% in cazul unui avans cuprins intre 10% si 25%(exclusiv).

In acelasi timp BCR anunta introducerea unui nou produs cu dobanda fixa in primii cinci ani, urmata de dobanda variabila. Clientii sunt protejati pe o perioada de cinci ani de fluctuatiile dobanzii de referinta EURIBOR iar stabilitatea ratelor de credit este asigurata, mai ales avand in vedere evolutia ascendenta a indicilor de referinta EURIBOR din ultima perioada.

Strategia BCR este majorarea volumului de credite garantate acordate si mentinerea pozitiei de lider pe sectorul de creditare a persoanelor fizice si a companiilor. BCR este deja lider in cadrul programului Prima Casa unde, conform aceleiasi strategii, a redus marja de dobanda pentru clientii cu istoric BCR la inceputul lunii iunie pana la Euribor 3 luni + 3.75%.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare banci au cel mai bun curs valutar pentru platile cu cardul?

Cel mai bun curs valutar pentru platile in euro cu cardurile de debit il gasim la Banca Transilvania (BT), iar cel mai dezavantajos este la Raiffeisen Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul cotatiile publicate de 14 banci (vezi foto). Astfel, BT aplica o detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare?

Dobanzile la creditele ipotecare sunt in prezent mai mici decat anul trecut, desi Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat rata de referinta de trei ori, incepand cu octombrie 2021, de la 1,5% la 2%. Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui credit, care detalii

Ce pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

  

Ultimele Comentarii