BANCI | Stirea Zilei

BRD - Groupe Société Générale incepe maine plata dividendelor aferente anului 2009

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-06-24 12:31

Vineri, 25 iunie 2010, BRD - Groupe Société Générale începe plata dividendelor aferente anului 2009 către acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor BRD la data de 13 mai 2010, anunta banca.

Acţionarii titulari de conturi curente deschise la BRD - Groupe Société Générale vor primi dividendele în conturile curente respective.

Acţionarii care au solicitat anterior plata în conturi deschise la alte bănci vor încasa dividendele în conturile indicate, conform opţiunii exprimate.

Acţionarii care nu au indicat un cont pentru virarea dividendelor sunt aşteptaţi, începând cu data de 25 iunie 2010, la orice unitate BRD pentru a solicita plata dividendelor prin virament sau în numerar.

BRD - Groupe Société Générale a transmis fiecarui acţionar o scrisoare de informare cu privire la valoarea dividendelor care i se cuvin şi modalitatea de plată a acestora.

Adunarea Generală a Acţionarilor BRD - Groupe Société Générale din data de 27 aprilie 2010 a stabilit un dividend brut de 0,27947 RON/acţiune. Conform reglementărilor fiscale în vigoare, cotele de impozit pe dividende sunt 16% pentru persoane fizice rezidente, 10% pentru persoane juridice şi fonduri de investiţii rezidente şi respectiv 0% pentru fondurile de pensii rezidente; pentru persoanele fizice şi juridice nerezidente, cota de impozit aplicabilă este de 16%. Acţionarii nerezidenţi care doresc aplicarea Convenţiei de evitare a dublei impuneri încheiate între România şi ţara lor de rezidenţă trebuie să prezinte, până la data plăţii, certificatul de rezidenţă fiscală, în original sau copie conformă cu originalul, împreună cu traducerea legalizată a acestuia în limba română.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCe pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

Numarul de clienti ai bancilor romanesti, neschimbat in ultimii 7 ani

Numarul de clienti ai bancilor romanesti a ramans neschimbat pe parcursul ultimilor sapte ani, conform unui sondaj realizat de Consiliul Concurentei printre primele 10 banci romanesti. Concluzia este surprinzatoare, in conditiile dezvoltarii economice a tarii si implicit a veniturilor detalii

La care banci cumparam/vindem euro la cel mai bun curs de schimb valutar?

Daca vreti sa cumparati euro de la ghiseul unei banci, cel mai bun curs de schimb valutar il gasiti la CEC Bank (4,9900 lei pentru 1 euro), singura banca la care cotatia euro/leu se afla inca sub 5 lei. (vezi foto) Alte trei banci vand 1 euro cu fix 5 lei: Banca Transilvania detalii

  

Ultimele Comentarii