BANCI | Stirea Zilei

Fondul Social European cofinanteaza un proiect de educatie manageriala implementat de BRD

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-06-18 18:17

BRD – Groupe Societe Generale a demarat in luna mai 2010 implementarea programului “EDUCATIA MANAGERIALA - FACTOR CHEIE PENTRU CRESTEREA COMPETITIVITATII”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si bugetul national.

Valoarea totala a proiectului este 4.691.339 RON, din care valoarea finantarii nerambursabile reprezinta 2.814.803,40 RON.

Obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea competentelor manageriale a 650 de angajati BRD, manageri din reteaua si centrala bancii, prin cursuri de formare generala in management. Evaluarea prin probe teoretice si practice a competentelor dobandite va permite validarea si certificarea beneficiarilor programului de formare.

Proiectul, a carui implementare se desfasoara in perioada mai 2010 – aprilie 2012, va contribui la cresterea competitivitatii organizatiei prin dezvoltarea capacitatii manageriale a angajatilor bancii, oferind concomitent participantilor la curs oportunitati de dezvoltare personala si perspective de cariera, prin educarea continua si de calitate, in cadrul unor cursuri autorizate.

Proiectul se subscrie Planului de Actiune privind Invatarea in randul Adultilor al Comisiei Europene si este in acord cu Strategia Nationala pentru Dezvoltarea Durabila a Romaniei, contribuind la atingerea obiectivelor specifice ale Axei Prioritare nr. 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor” si ale Domeniului Major de Interventie 3.2, “ Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii “.

Adela Jansen, Director Executiv de Resurse Umane al BRD, a declarat in legatura cu acest proiect : “Dezvoltarea competentelor profesionale si personale ale celor aproximativ 9200 de angajati ai grupului BRD reprezinta un obiectiv constant al strategiei noastre de crestere rentabila pe termen lung.
Investim in dezvoltarea competentelor manageriale, considerand ca performanta generala a echipelor, motivarea angajatilor si implicarea acestora in implementarea schimbarilor depind in mod hotarator de calitatea si abilitatile celor care conduc aceste echipe. Implementarea programului le ofera totodata participantilor oportunitati de dezvoltare personala, contribuind nemijlocit si la cresterea adaptabilitatii competentelor lor profesionale la cerintele pietei muncii.”

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare banci au cel mai bun curs valutar pentru platile cu cardul?

Cel mai bun curs valutar pentru platile in euro cu cardurile de debit il gasim la Banca Transilvania (BT), iar cel mai dezavantajos este la Raiffeisen Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul cotatiile publicate de 14 banci (vezi foto). Astfel, BT aplica o detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare?

Dobanzile la creditele ipotecare sunt in prezent mai mici decat anul trecut, desi Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat rata de referinta de trei ori, incepand cu octombrie 2021, de la 1,5% la 2%. Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui credit, care detalii

Ce pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

  

Ultimele Comentarii