BANCI | Stirea Zilei

BCR ofera dobanzi de pana la 8% la depozitele in lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-06-16 11:55

• Clienţii care îşi deschid în perioada 14.06.2010 – 31.07.2010, un depozit în lei, la termen de 2 luni, beneficiază de o dobândă fixă de 7,50% pe an.

• Clienţii care semnează odată cu contractul de Direct Debit şi cererea de virare a salariului/ pensiei prin BCR (sau deţin deja serviciul de Direct Debit şi primesc salariile sau pensiile prin BCR) beneficiază de o dobândă fixă de 8,00% pe an pentru depozitele la termen de 3 luni în lei.

• Clienţii care îşi deschid depozite la termen în lei sau EUR, cu dobândă fixă şi maturitate de până în 12 luni, inclusiv, prin intermediul Canalelor Alternative BCR (Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR), beneficiază de un bonus de dobândă de 0.25 p.p. pentru depozitele în lei, respectiv 0.15 p.p. pentru depozitele în EUR.

Banca Comercială Română (BCR) oferă, în perioada 14.06 - 1.07 dobânzi de până la 8% p.a la depozitele la termen, în lei, cu scopul încurajării economisirii prin intermediul depozitelor la termen şi al activării conturilor de salarii şi a plăţilor facturilor prin intermediul Direct Debit, se arata intr-un comunicat al bancii.

Astfel, dobânda pentru depozitul în lei, la termen de 2 luni este de 7,5% p.a. Clienţii care primesc salariul într-un cont deschis la BCR şi au şi serviciul Debit Direct beneficiază de o dobândă de 8% p.a. pentru depozitele la termen de 3 luni în lei. Depozitiele la termen în lei sau euro cu o maturtitare de până la 12 luni, deschise prin intermediul 24 Banking BCR (Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR) au un bonus de dobândă de 0.25 p.p. pentru depozitele în lei, respectiv 0.15 p.p. pentru depozitele în EUR.

„Oferta BCR pentru depozitele la termen este foarte atractivă, în linie cu politica băncii de încurajare a economisirii. Mai mult, oferim avantaje suplimentare clienţilor care folosesc şi alte produse ale băncii, cum ar fi debitul direct sau canalele alternative. De asemenea, vrem să le mulţumim şi clienţilor fideli, şi le oferim bonusuri de dobândă mai mari”, a declarat Sorin Mititelu, director executiv Dezvoltare Afaceri şi Produse Retail, BCR.

Pe lângă dobânda extrem de competitivă, depozitele BCR mai au şi avantajul unei dobânzi fixe, care asigură un randament bun indiferent de fluctuaţiile ratelor de dobândă din piaţă. Suma minimă pentru deschiderea unui depozit la BCR este de 1000 RON, respectiv 500 EUR.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare banci au cel mai bun curs valutar pentru platile cu cardul?

Cel mai bun curs valutar pentru platile in euro cu cardurile de debit il gasim la Banca Transilvania (BT), iar cel mai dezavantajos este la Raiffeisen Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul cotatiile publicate de 14 banci (vezi foto). Astfel, BT aplica o detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare?

Dobanzile la creditele ipotecare sunt in prezent mai mici decat anul trecut, desi Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat rata de referinta de trei ori, incepand cu octombrie 2021, de la 1,5% la 2%. Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui credit, care detalii

Ce pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

  

Ultimele Comentarii