BANCI | Stirea Zilei

Emporiki Bank face cadou un LCD fiecarui client care obtine un credit ipotecar

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-06-11 17:57

Emporiki Bank, membra a grupului francez Credit Agricole oferă cadou un televizor LCD, prin noua sa campanie promotionala pentru credite ipotecare si credite de nevoi personale cu ipoteca in EURO, USD si in Lei, anunta banca intr-un comunicat de presa.

In perioada 01 iunie – 9 iulie 2010 orice client care este finantat de Emporiki Bank printr-un credit ipotecar sau un credit de nevoi personale cu ipoteca, primeste cadou un televizor LCD Philips fara tragere la sorti.

Avantajele clientilor, pe langa acest cadou, sunt oferite de caracteristicile creditului ipotecar si creditului de nevoi personale cu ipoteca acordate de Emporiki Bank:
• dobanzi atractive,
• perioada de creditare de pana la 40 de ani,
• fara comision de analiza dosar,
• fara comision de administrare credit lunar sau anual,
• protectie a investitiei prin asigurarea locuintei,
• protectie financiara prin asigurare de viata.

Premiile se vor acorda fiecarui client care acceseaza un credit garantat cu ipoteca, regulamentul promotiei poate fi gasit pe site-ul bancii. Pentru a putea beneficia de premiu clientii trebuie sa utilizeze creditul respectiv.

Crédit Agricole Group este banca de retail lider in Franţa şi unul dintre cele mai mari grupuri bancare din lume, cu 160.000 de angajaţi, 59 milioane de clienti si 11.500 de sucursale in 70 de tari. Crédit Agricole Group ocupă poziţia a treia în Europa şi a opta la nivel mondial pe baza capitalului de bază (Tier 1). Din august 2006, Crédit Agricole Group este principalul actionar al bancii elene Emporiki Bank, deţinand în prezent 82.48% din capitalul său.

Emporiki Bank Group, membru al Grupului francez Crédit Agricole, are 340 de sucursale şi 16 centre de afaceri în întreaga Grecie, împreună cu o reţea de sucursale în creştere prin intermediul filialelor sale din Cipru, Albania, România şi Bulgaria. Prin intermediul reţelei sale de sucursale, actualizate în conformitate cu standarde înalte ale noului model modern de retail, şi având experienta semnificativa si suportul companiei mama, oferă o gamă largă de produse şi servicii inovatoare, care acopera economisire, finanţare şi necesităţile de investiţii ale clienţilor săi în Grecia şi în străinătate, acolo unde Emporiki şi Crédit Agricole sunt prezente.

Emporiki Bank România operează în România din anul 1996, cu sediul in Bucuresti. 99.54% din capitalul Emporiki Bank România este deţinut de Grupul Emporiki. Banca operează prin intermediul unei reţele de 34 de unităţi teritoriale, ca o bancă comercială integrată şi oferă o gamă largă de servicii si produse bancare, cum ar fi împrumuturile în numerar, credite pentru achiziţionarea de locuinţe, de credit şi cărţi de debit, Internet banking, finanţare pe termen scurt / mediu / lung, atât în lei cat şi în valută internaţională, tranzacţii zilnice (transferuri de cont curent, tranzacţiile în numerar), economii şi investiţii, documentaţie de afaceri, servicii de trezorerie, etc.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare banci au cel mai bun curs valutar pentru platile cu cardul?

Cel mai bun curs valutar pentru platile in euro cu cardurile de debit il gasim la Banca Transilvania (BT), iar cel mai dezavantajos este la Raiffeisen Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul cotatiile publicate de 14 banci (vezi foto). Astfel, BT aplica o detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare?

Dobanzile la creditele ipotecare sunt in prezent mai mici decat anul trecut, desi Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat rata de referinta de trei ori, incepand cu octombrie 2021, de la 1,5% la 2%. Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui credit, care detalii

Ce pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

  

Ultimele Comentarii